Мнениеот POPCORN » 20 апр 2010 12:03
levskarinvt написа:POPCORN написа:ehh написа:POPCORN, като ти чета коментарите, си на не повече от 20 години.
Малко по-реално гледай на нещата, ако обичаш. Какви са тези алабалистики от сорта "бяхме пак добри, но изпунахме титлата"? Щом си паднал, какво значение, какъв си бил? В спорта се зачитат само резултатите.
И пак ти казвам, че при волейболните Лески и ЦСКА има всичко друго, но не и вражда. Цялото първенство мина в тренировъчно темпо, защото се знаеше, че каквото и да стане, ЦСКА пак щеше да играе в ШЛ.
Вместо да благодариш на Левски, че заради тях играхте в ШЛ, ти говориш врели-некипели.
ПП. Вярно, няма ли сега да ни върнете жеста и да ни отстъпите мястото си в ШЛ?
абе Сашо я ходи да работиш в канал 3 и не ми говори глупости бе.Ти волейбол въобще гледаш ли ми кажи?Да благодаря на Левски....хахахахах Вие благодарихте ли ни като играхте на мястото на ЦСКА в Шампионската лига по футбол?Кой в ЦСКА е виновен, че Левски нямат пари и не искат да играят.Все едно от ЦСКА са им насочили автомати и са им казали,че ако не играят те ще ги убият.Айде не ставай смешен!През целият шампионат водихме миналата година и накрая се бихме сами.И пак бяхме по-добри от Левски и тая година пак бяхме по-добри.Така ,че си свали хвърли сините очила и ходи си купи нови, може и да са с диооптер!
Чакай малко бе Джони.Кой е казал,че ЦСКА са били по-слаби от нас през последните 2 години?Напротив вие бяхте по-добри,особено тази година(мисля,че причините са ти ясни?) и заслужено станахте шампиони.Но нали знаеш,че в спорта важат титлите и успехите не добрата игра?Именно това високомерие и тази надменност,която ти показваш сега попречи и на твоя любим отбор миналата година да стане шампион.За какви сини очила ми говориш тогава явно само ти си знаеш.Гледай малко по-реално на нещата,прецени добре положението на двата отбора и най-важното слез малко на Земята.Още веднъж честита титла на ЦСКА.
еми точно това искам да му кажа на твоя син колега, че през последните години ЦСКА са по-добри от Левски на волейбол.И миналата година бяхме с класа над вас!Просто ЦСКА подходи по много тъп начин , което не е оправдание и Левски си станаха шампиони, за което евала.Обаче не да ми вика, че трявба да благодарим на Левски....Така са преценили...не са играли.Той си мисли,че волейбола е като футбола..Там не играят такива пари.И собственика на Левски не е Данчо Лазаров, а как беше..забравих му името.Другото което е , за да играеш в Шампионската лига ти трявбат пари.Като нямаш пари няма да играеш в нея.В последният мач на ЦСКА в Шампионската лига говори президента на ЦСКА и вика аз съм на загуба от Шампионската лига с 50 бона...за какво говориме тогава?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !