Милан приготви 15 млн. паунда за Бербатов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ROSONERA1899
Контакти:

Re: Милан приготви 15 млн. паунда за Бербатов

Мнениеот ROSONERA1899 » 19 апр 2010 20:41

dikanio написа:Ще пасне идеално. Играе като Индзаги на ръба на засадата, но за разлика от него има бързина и най-вече техника. Милан имат халфова линия, която да го захранва с пасове, за разлика от от Юнайтед, където всеки играе за себе си и чат-пат подава на Рууни. Въпреки че Милан ми е най-противния отбор, ще е по-добре за Бербатов да играе там, защото ще се адаптира по-лесно и най-вече ще е твърд титуляр.

Хаха да се сравнява Бербатов с Индзаги звучи като да сравниш Гонзо с Раул :)

Потребителски аватар
ROSONERA1899
Контакти:

Мнениеот ROSONERA1899 » 19 апр 2010 20:46

BlueRadiotherapist написа:
ebaef написа:Какво мислите за тази новина? Лично за мен ще е страхотно да видя Бербатов в любимият ми отбор!

Това вече прелива чашата.Милан се срива с всеки изминал сезон.Любим отбор ми е от 1987 година когато играеше Гулит и спечели златната топка същата година.Ако обаче купят този нещастник Барби,който е роден лузър и страхливец повече не искам и да чуя за пенсионерския клуб и сакатата мома.

Пич не се коси, Милан няма как да купи ревльовци плакали на Герена,че ги псували на майка!МИЛАН е отбор на шампиони Ривалдо който носеше Барселона на гърба си беше резерва в МИЛАН,МИЛАН няма как да вземе Бербатов който няма психика на Реализатор!

beloto_boro
Контакти:

Мнениеот beloto_boro » 19 апр 2010 21:40

BlueRadiotherapist написа:
ebaef написа:Какво мислите за тази новина? Лично за мен ще е страхотно да видя Бербатов в любимият ми отбор!

Това вече прелива чашата.Милан се срива с всеки изминал сезон.Любим отбор ми е от 1987 година когато играеше Гулит и спечели златната топка същата година.Ако обаче купят този нещастник Барби,който е роден лузър и страхливец повече не искам и да чуя за пенсионерския клуб и сакатата мома.

Има само един нещастник който е роден лузър и страхливец за който повече не искам да чувам. Някакъв син...тъпак.

Не малко отбори си търсят нападатели нормално е да бъде спряган , но това не означава нищо.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 19 апр 2010 21:44

maldin1 написа:
dikanio написа:Коментар от нета - "Бербатов може да задържи достатъчно дълго топката, така че да има време пенсионерите на Милан да се дотътрят до противниковото наказателно поле" :mrgreen:
Ако изкючим Зеедорф ,не виждам кой е пенсионер! Нито Гатузо,нито Роналдиньо нито Антонини нито Бориело,Хунтелаар или пък Пато,Абате ,Фламини !!!!

Братле,не им обръщай внимание,ако Милан не беше толкова велик,нямаше да бъде толкова мразен ;) Колкото до Бербатов,мечтата ми е да видя българин с фланелката на Милан,но не съм убеден,че това ще е най-доброто място за него,имайки предвид твърдата игра на защитниците в Италия.От друга страна пък,първенството е доста по-технично отколкото силовия Премиершип,което ще е добре за Бербо.При всички положения,ако стане този трансфер,Митко ще има моята подкрепа като всеки един футболист на любимия отбор :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 19 апр 2010 23:51

Ама той е много млад за Милан бе :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 20 апр 2010 20:14

15 хил . няма да даде Милан за гледащият мачове без пари Бербо :P
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 23 апр 2010 20:42

stefani написа:15 хил . няма да даде Милан за гледащият мачове без пари Бербо :P

Като чета последните новини Галиани и компания са на път да извършат поредната глупост в селекцията с размяната на Хунти за Барбито.От трън та на глог,но с въртожен скок.

Потребителски аватар
techobg80
Контакти:

Мнениеот techobg80 » 24 апр 2010 08:07

Как да отиде Бербатов в Милан,като няма 35 още ??? Това ще е против политиката на лузъра Берлускони,който събира наборите си в нещастното си отборче !!!
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 апр 2010 12:56

techobg80 написа:Как да отиде Бербатов в Милан,като няма 35 още ??? Това ще е против политиката на лузъра Берлускони,който събира наборите си в нещастното си отборче !!!

Абе да ти кажа едва ли е лузър,след като начело на най-великия италиански футболен клуб има 7 титли,1 купа,5 суперкупи на Италия,5 КЕШ и Шампионска лига,5 суперкупи на Европа(рекорд) и 3 световни клубни титли(рекорд).Но явно ти си уникален специалист и имаш собствена класификация на уинърите и лузърите :lol: Дори когато отборът ти върви,ти се занимаваш с Милан,жалка работа...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 24 апр 2010 16:21

Няма нищо вярно в тази новина , а ти не може да си фен на Милан след като искаш тази разхождаща се фланелка :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Милан”