"Титаните" не искат ЦСКА в Европа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Levski_1914 forever
- Контакти:
Re: "Титаните" не искат ЦСКА в Европа
Офф и аз неискам мойте любимци Левски в Европа,но кой ни пита нас ве,я се осъзнайте!!!
Левски завинаги в моето сърце!
lubomir78 ,доста глупости си написал . На Титан последното което им липсваше е желание . Финансови и умствени възможности да , но желание си имаха . Харесва ли ни или не , Титан са собственици на клуба и докато не се появят по-добри , ще сме с тях .
Така че по-кротко и мисли преди да пишеш .
Така че по-кротко и мисли преди да пишеш .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
И сега какво излиза, ЦСКА няма да се класира в Европа, защото няма пари за лиценз и за да не се излага като по-миналата година с "лицензгейт", сдава третото място така ли? Ами тогава може ли някой интелигентен фен да ми обясни, защо преди две години оревахте света, че не са ви дали лиценз несправедливо? Значи когато ЦСКА бие, виновни за отнетия лиценз са "синьото БФС", "перуката", "боратков" и т.н. (но не и ръководството), а когато пада е защото нямаме пари за лиценз. Ако тезата ви сега е вярна, трябва да се извините за всичките приказки, изговорени тогава против, Левски, Батков, Михайлов и т.н.
П.П. Надявам се в Европа тази година да са Литекс, Локо СФ, Левски и ЦСКА (Берое отпада на полуфинал за купата, отборът спечелил финала от "Б" група не получава лиценз за Европа). Без да ми се сърдят тези отбори мисля ,че Левски и ЦСКА могат да направят много по-добро участие, най-малко заради коефициента си!
П.П. Надявам се в Европа тази година да са Литекс, Локо СФ, Левски и ЦСКА (Берое отпада на полуфинал за купата, отборът спечелил финала от "Б" група не получава лиценз за Европа). Без да ми се сърдят тези отбори мисля ,че Левски и ЦСКА могат да направят много по-добро участие, най-малко заради коефициента си!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
Пич, има някаква логика в мнението, но не ми се вярва дяволът да е чак толкова черен. Никой не печели (пари имам впредвид) от това Цска да не играе в Европа. А за сегашните ви шефчета, Цска е план да се смукне / или да се изпрере някой милион оттук-оттам, ама като цяло Европа = Пари. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Пич, има някаква логика в мнението, но не ми се вярва дяволът да е чак толкова черен. Никой не печели (пари имам впредвид) от това Цска да не играе в Европа. А за сегашните ви шефчета, Цска е план да се смукне / или да се изпрере някой милион оттук-оттам, ама като цяло Европа = Пари.
точно така е.европа е равно на пари.то плана е ясен.ако стигнем европа,да се пускат определени играчи в мачовете и тъй като има мачове през юли и август,то може да продадеме играчи.като най много се иска така да се продаде гранден
- edmon_dantes
- Контакти:
Титаните не искали цска-то в Европа? Ха-ха-ха. Пак оправдания за некадърните изяви на футболистите в червено. Това е работа само на оня грозен мустак от спирт1. Те искат да се класират, ама не могат.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Много точна тема . Приходите от Лига Европа първо са много малки ( и те са само при влизане в групите ) , обаче разходите по лиценза + очевадната нужда от селекция сравнени със приходите от ЛЕ са направо в пъти повече . Вече съм на 100 % сигурен , че "провокацията" в Мездра е била подготвена от щефовете на ЦСКА . След нея и естествените оправдания , от разбиване на отбора , липса на самочуствие и други врели некипели . Продажбата на лекето Иванов ,Котев , Тодоров и Иван Стоянов буквално преди първия мач на ЦСКА за пролетта си беше показното какво смятат да правят Титан , а именно АБДИКАЦИЯ ОТ ЕВРОТУРНИРИТЕ .
orgi написа:TristaNNN написа:Пич, има някаква логика в мнението, но не ми се вярва дяволът да е чак толкова черен. Никой не печели (пари имам впредвид) от това Цска да не играе в Европа. А за сегашните ви шефчета, Цска е план да се смукне / или да се изпрере някой милион оттук-оттам, ама като цяло Европа = Пари.
точно така е.европа е равно на пари.то плана е ясен.ако стигнем европа,да се пускат определени играчи в мачовете и тъй като има мачове през юли и август,то може да продадеме играчи.като най много се иска така да се продаде гранден
Точно. Вижда ми се че искате да продадете Гранден, да дойде някое свежо Евро, но ако е класен, ще си проличи в Европа, тоест, може да му вземете 3-4 пъти повече пара, ако се покаже в евромачове, така че пак не разбирам, защо Титан трябва да бяга от парите

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

pehopeho написа:...
Ами тогава предварително да обявим участниците в ЕКТ според коефициентите. Наистина ли си убеден, че служебното класиране на изиграли най-трагичния си сезон грандове за сметка на носителя на купата е правилно решение? Не ти ли се струва, че прекалено често прекалено голям брой българи проявяват странна логика?
TristaNNN написа:orgi написа:TristaNNN написа:Пич, има някаква логика в мнението, но не ми се вярва дяволът да е чак толкова черен. Никой не печели (пари имам впредвид) от това Цска да не играе в Европа. А за сегашните ви шефчета, Цска е план да се смукне / или да се изпрере някой милион оттук-оттам, ама като цяло Европа = Пари.
Точно. Вижда ми се че искате да продадете Гранден, да дойде някое свежо Евро, но ако е класен, ще си проличи в Европа, тоест, може да му вземете 3-4 пъти повече пара, ако се покаже в евромачове, така че пак не разбирам, защо Титан трябва да бяга от парите
ми и аз не виждам логика.за мене това са пълни глупости.просто това вази и за Левски и за Цска.едно участие в европа независимо какво дига цената на играчите с поне 30%.