"Титаните" не искат ЦСКА в Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

lubomir78
Контакти:

"Титаните" не искат ЦСКА в Европа

Мнениеот lubomir78 » 19 апр 2010 18:19

Дано "Титан" да загуби търга за сметосъбиране и снегопочистване на София! Само така ЦСКА ще стигне до победа, макар и не на футболния терен. Поне ще се отърве от несъстоятелните си собственици. Не знам какво са платили Борисов и Иванов за да се сдобият със символа на българския клубен футбол, но явно става дума за някакъв мижав аванс.

Откакто двамата поеха клуба, задълженията към Спортното министерство и към Националната агенция за приходите са си все 2 милиона. За какво "Титан" са "платили" 12 милиона /според тях самите/, само те си знаят. Футболистите не помнят кога за последно са взели заплати, за премии да не говорим. А "Гладна мечка хоро не играе." са казали хората. Чудя им се на червените фенове, защо въобще ходят още по стадионите и само си късат нервите?

Заговорът на "Титан/ите/" е повече от прозрачен: След като Борисов и Иванов явно не могат да осигурят средствата, необходими на клуба да получи лиценз за Европа, за какво му е на ЦСКА да се класира в четворката? По-добро оправдание за неполучаването на въпросния лиценз от това: "За какво ни е лиценз за Европа, след като сме на пето място? - здраве му кажи! Нахлуването на феновете на терена в Мездра им дойде дюшеш на "боклукчиите". "Ние гонехме шампионската титла, а вие феновете ни попречихте" и "Сега момчатата са в шок и до края на първенството не можем да ги вдигнем на крака". И други подобни смешни оправдания за наивници.

Вижте само какви безумни загуби и равни направиха през това първенство червените! В една нормална ситуация резервите на ЦСКА щяха да бият в тези мачове с разлика. Затова пък корифеят на футболния мениджмънт, изпълнителният директор на ЦСКА Живков беше така ухилен на мача с Миньор, сякаш червените бяха били с 3:0. А дали отпадането за купата беше малшанс или и то да му се не види дава виза за Европа? Чудя се на Гриша Ганчев, как още има нерви да инвестира в бездънната яма ФК "Литекс", а не осъществи мечтата си да стане собственик на ЦСКА? Тогава поляганията на половината А-група на отбора от покрайнините на София ще останат само за статитиката.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: "Титаните" не искат ЦСКА в Европа

Мнениеот ЕМИЛ » 19 апр 2010 18:23

Ще отговоря на заглавието без да съм чел статията:Не ми се вярва.За да имат приходи "Титан" ,ЦСКА трябва да играе в Европа.Друг начин няма.Иначе няма смисъл от финансиране.Няма вече луди които си дават парите само заради любов към клуба.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 19 апр 2010 18:30

Не знам ''Титаните'' искат ли ЦСКА в Европа,но се чудя знаят ли какво правят в ЦСКА? :roll:
Само Черно море.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 19 апр 2010 18:36

ЕМИЛ написа:Ще отговоря на заглавието без да съм чел статията:Не ми се вярва.За да имат приходи "Титан" ,ЦСКА трябва да играе в Европа.Друг начин няма.Иначе няма смисъл от финансиране.Няма вече луди които си дават парите само заради любов към клуба.

Истината е съвсем друга. ЦСКА не може да получи лиценз за Европа и за да не стане както беше при Лупи, за това са и слабите резултати...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 апр 2010 18:42

Adramelech написа:
Истината е съвсем друга. ЦСКА не може да получи лиценз за Европа и за да не стане както беше при Лупи, за това са и слабите резултати...

Съгласен съм с твойте думи ,но ще ти отговоря така:Какво чакаха толко "Титан" та не решиха проблема с лиценза.Все пак имаха 1 година на разположение.И ако наистина не искат ЦСКА в Европа да излезат и да кажат пред хората в прав текст.А не така да лъжат феновете на ЦСКА които сигурно са в прединфарктно състояние от резултатите на тима.

ivelin-76
Контакти:

Мнениеот ivelin-76 » 19 апр 2010 18:59

гладна мечка хоро не играе, а като се наяде ляга да спи. Tака че нека първо си заслужават заплатите и тогава да реват за пари :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 19 апр 2010 19:00

Напълно вярно е казано.Това е причината,може и друга да е,но идва от горе,от ръководните фактори!

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Мнениеот kiko3 » 19 апр 2010 19:07

Adramelech написа:
ЕМИЛ написа:Ще отговоря на заглавието без да съм чел статията:Не ми се вярва.За да имат приходи "Титан" ,ЦСКА трябва да играе в Европа.Друг начин няма.Иначе няма смисъл от финансиране.Няма вече луди които си дават парите само заради любов към клуба.

А добър ден ;) .
Това за лиценза още вчера ви го казах и е абсолютно вярно
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 19 апр 2010 19:09

И да искат и да не искат цска няма да е в Европа всичко зависи от другите клубове.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 19 апр 2010 19:40

Ми и аз не искам! Само да се срамувам от бездушници и бездарница!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Върни се в “ЦСКА”