thebully написа:garfild8 написа:sandokan100 написа:А иначе няма спор-всички на стадиона и пълна подкрепа.И още веднъж призовавам:който мисли да идва,за да псува футболистите и треньора(не че някой не си го заслужават-но тези футболисти носят емблемата на Черно море) по-добре да си стои в къщи.И като му мине яда,а и като излезем от кризата да заповяда пак.
Аз затова си седя в къщи.Защото ако ида,трябва да ги благославям(някои играчи и Велизар),но...не мога да го направя.Да съм на Тича и да ругая любимия си тим...не мога и да си го представя.Защото искам като ходя на Тича,да се забавлявам и да ми е кеф че,първо отивам на стадиона и после да гледам мача и да тръпна.Затова...през новия шампионат,пак ще ходя.
и аз съм така братле-не си единствен,дори и да съм свободен на 2-ри Май едва ли ще вляза на Тича,всичко си има някакви граници,на есен ако решат да играят-може и да ги удостоя с моето присъствие,дотогава съм пас
Точно така моряци!Всеки има право да не ходи на мач.Но пък следва въпроса.Какъв фен трябва да си,за да заебеш отбора си,когато е изпаднал в криза?На последните две домакинства се брояхме дето се вика на пръсти.Но това бяхме хора посещавали мачове на отбора ВИНАГИ!Не когато станахме трети,а когато бяхме изпадащи.Да,за да си фен е нужно да си мазохист.Това е факт.Всеки един от нас е ходил на заведение и са му сервирали лоша храна,менте напитка,лоша музика...Това спира ли ни да ходим на кръчма?Или на кино?Когато е факт,че на всеки 10 гледани филма-9 са пълна боза.Но футбола ни трябва да е на супер ниво,защото в другите области на живота всичко ни е наред,може би?Но не абдикираме от живота заради някои неудачи.Но заради първата такава,сме готови да изоставим любимия клуб?Значи или клубът ни не ни е любим,или не сме фенове на ,,правилния" отбор,дето винаги бие.Направо съм възмутен до дъното на душата си от бездушната игра на нашите.ОБИДЕН съм също.Но какво да направя?Да седна и да гледам примерно мач на Манчестър когато играе Морето?Няма как да стане момчета.Защото какво е за мен Манчестър юнайтед,примерно?Един отбор в който от време на време играе най-добрия БГ играч.И толкова.Как да го сравня с МОРЕТО?Отбор на когото съм фен от три годишен?НЕ,НЕ и НЕ!НЯМА да пропусна мач на Тича.Боли ме не по малко от тези които пишат тук.Но ме боли на стадиона.А вас...Вас ви съжалявам,момчета.А аз с болка в сърцето и мъка в душата съм завинаги верен на Черно море!А и да не забравя.Истински верните фенове стоим от години под козерката и не плюем никого от Черно море.Бил той и Велизар Попов!