Истината за Студентски град!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: Истината за Студентски град!!!

Мнениеот SHYNE » 20 дек 2008 12:03

simeon tzanev написа:Големия проблем на Студентски град, а и на София общо взето, е че се напълни със СЕЛЯНИ.

Разбирам ги хората, че цял живот са живяли на село, НО ВЕЧЕ ПРЕКАЛИХТЕ, СТИГА ТОЛКОВА!!!

Писна ми нявсякаде по улиците, заведенията и магазините да ми "мякат" на техния си селски език, да крещят на висок глас, да не се държат прилично, да не се съобразяват с никой, да спират където си поискат, да правят задраствания, да се подържат помежду си и да гледат как "да преебат софиянците"...
Омръзна ми как плюят София, но постоянно прииждат, как нямат срам от нищо, как се напиват и търсят поводи за сбиване...
Омразна ми от селяните, от тъпите комплексирани "портиерчета" по заведенията и тяхното величие....

Затова стават тези работи по Студентски град, затова стават сбиванията, изнерванията и др.

Разбира се, има и изключения, но за жалост в този случай не са много...

Айде бегайте си на село и не идвайте, МОЛЯ ВИ!!!

защо ли пак ми мирише на яка комплексарщина :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 20 дек 2008 12:10

Аз пък нека ви кажа нещо:
За какво да са виновни селянчетата? Има една много вярна българска поговорка - "Луд е не този,що яде зелника,а тоз,що му го подава". Замисляли ли сте се за скъпоценните ректори на различните университети и още по-скъпоценното ни министерство на образованието? Знаете ли, че при различните класирания, студенти стават "кандидати" с бал 15... от 30. Което значи 3-ки по всичко - по български език, по математика, на кандидат-студентския изпит... И тези хора влизат в университетите, а и в общежитията, т.е. в Студентски град. Я сега си спомнете, повечето които имат само 3-ки в училище, какъв тип хора са...
Но не е и само това. Още по зле е положението с 2-каджиите, които после ни лекуват, примерно (защо ли се сетих за бъдещите ни медици, странна работа). Държавата ни е пълна с "дарения", съответно с "дарители", чиито синове в немалка част от случаите идват тук, за да създават проблеми. Таткови синчета, които карат S-класи, почват да се блъскат по дискотеките, и ако случайно решат, че си ги погледнал малко "по-така", започват с "Ти знайш кой баща ми, уе". Това последното ако имаш късмет, а ако нямаш... да си имал.
Та кой е селянин - аз ли, дето влязох с оценка от изпита 5,75 и завърших с 5,00? Не, не се хваля, но има още немалко такива като мен, които са дошли за да учат (и не само, разбира се :) , иначе щяхме да сме изперкали всичките) и не заслужават някакви си там да им се подиграват по кръчмите. Не заслужават и да бъдат обиждани по форумите, само защото, видиш ли, понеже били от провинцията и трябва да са селяни (в обидния смисъл на думата).
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 20 дек 2008 12:56

Искам да кажа,че темата си е много на място!Все пак това е форум,предполага излагането и защитата на различни мнения и тези!Положителното е,че все пак тона на спора все още е поносим.Аз съм от Пловдив,живял съм няколко години в Москва,няколко месеца в САЩ,на гости съм бил в Германия,пообиколил съм по Европа,от 6 години съм в София(без да продавам земя на село).Всичко това го казвам не за да се изтъквам,а за да дам пример как се отнасят хората на други места по въпроса "столица-провинция".
Проблема "столица-провинция" е изцяло от постсъветския период,тоест от 50-те години на миналия век.И той си има много логично обяснение-всичко е централизирано в София(както и в Москва),жителите на тези градове са облагодетелствани пред жителите на така наречената "провинция",в столиците на страните от бившия соц.лагер се наливат огромни държавни пари,идеята е че чрез столиците трябва да се създаде впечатление,че всичко много развито,вижте как живеем в комунизма,какво сме постигнали...В Москва разделението "столичани-провинциалисти" е още по силно изразено.Можете ли да си представите,че за московчани един Санкт-Петербург е "провинция",говорим за 5 милионен град,с богата история и невероятна красота(наричан още "Северната Венеция").Така е при нас,така е и в Русия!
Нека погледнем как стоят нещата в държавите към,които сме се запътили-Еврозоната и САЩ.
Някой от така наречените "столичани" да е чул някой американец да казва на друг"я се мани бе провинциалистче нюйоркчанин или лосанджелец,бостънец..."няма да изреждам всички големи градове в Щатите.
В Европа"Абе тия мюнхенци са ебати провинциалистите,тия пък от Милано са селяни ама нямам думи!"
Това няма да го чуете,защото столиците в Европа и в Сащ се отличават единствено и само по това,че административната власт и президента са там,но останалите големи градове не са по-малко развити,реализацията там не е по-малка и хората нямат причина да поемат пътя към столицата!Рим с предградията 3 800 000-Милано с предградията 4 000 000;Берн-127 217,Цюрих-364 977,Женева-185 526.
За Щатите изобщо няма да давам пример,защото има доста градове,които са по-големи от Вашингтон,в Австралия също е така,в Канада също!
Ето защо там няма изобщо разделение "столичани-провинциалисти",а може би и думата "провинциалист" не се разбира в значение "нестоличанин".
Но не мога да си затворя очите и да не призная,че София се напълни с всякви "селяндури"(като манталитет,възпитание),просто хората трябва да се отсяват.Който е дошъл в София,плаща си данъците тук,живее възпитано,нека остане,а другите да ходят да си показват простотията по родните си места!Това е моето мнение.
Мисля,че е глупаво да си ги мерим кои са по възпитани,умни...Но всеки трябва да уважава града и жителите,където живее!И аз си харесвам родният град Пловдив повече,по-спокойно е,по-чисто,но София ми дава хляба и храни семейството ми така че не би било уместно да хулиш града,в който живееш и работиш,а трябва да се постараеш да го облагородиш!
Един е Ботев!

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 20 дек 2008 13:13

4акайте бе колеги студенти,кой ги пълни дискотеките-ние.Студентски град е напълно спокоен и безопасен доказателство за това е и,4е дискотеките продължават да се пълнят всяка ве4ер.
Не искам библиотеки,а дискотеки.
levski/viewtopic.php?f=1&t=7733
Този профил вече не съществува.

simeon tzanev

Мнениеот simeon tzanev » 20 дек 2008 13:28

msm написа:
THE G.A.M.E написа:По тъпа тема от това, нямаше как да има ! Защо разделяте проблемите на обществото, на: Столични и провинциални ? Няма такъв филм....манталитетът и възпитанието са си твои, собствени, индивидуални, независимо от това, къде си роден !
И понеже форумът все пак е спортен....може ли да попитам, кои за първи път чупиха стадион ? Столичани или така наречените "селяни" ? ? Отговорете, и тогава ако искате пак ще си говорим за селенията, и къде има почва тя.

Напълно съм съгласен. Това е доста тъпо и ограничено. И в тон със "THE G.A.M.E" бих попитал: След като не искате провинциални студенти в София, защо през лятото на морето и планинските курорти е пълно със софиянци.Разберете,че хората не са животни, които си маркират територия и никои не може да навлиза в нея. Разберете, че живеем в 21 век, и всеки сам избира къде да живее, къде да работи, къде да учи и къде да се забавлява.

РЗАБЕРЕТЕ, ЧЕ СОФИЯНЦИ ХОДЯТ НА МОРЕ, ПЛАНИНА И ДР ЗА ПО НЯКОЛКО ДНИ....
А РАЗЛИКАТА Е В ТОВА, ЧЕ СЕЛЯНИТЕ ИДВАТ ТУК, ПЛЮЯТ ПО СОФИЯ, ДЪРЖЪТ СЕ ГАДНО, ГРУБИЯНСКИ, ТЪПО И НЕВЪЗПИТАНО, ИЗБИВАТ СИ КОМПЛЕКСИТЕ, ПРИБИРАТ СЕ ПО РОДНИТЕ МЕСТА ЗА ПРАЗНИЦИТЕ И ВЕДНАГА СЕ "ОПЛАКВАТ" ОТ ЗАДРАСТВАНИЯ И Т.Н.

ПРОСТО ПРЕКАЛЯВАТ....

НЕКА СЕ ДЪРЖАТ ВЪЗПИТАНО, ДА УВАЖАВАТ СОФИЯНЦИТЕ И НЯМА ДА ИМА ТАКЪВ НЕПРИЯЗЪН КЪМ ТЯХ, НО ТЕ НЕ ГО РАЗБИРАТ.

simeon tzanev

Мнениеот simeon tzanev » 20 дек 2008 13:32

pavkata77 написа:Искам да кажа,че темата си е много на място!Все пак това е форум,предполага излагането и защитата на различни мнения и тези!Положителното е,че все пак тона на спора все още е поносим.Аз съм от Пловдив,живял съм няколко години в Москва,няколко месеца в САЩ,на гости съм бил в Германия,пообиколил съм по Европа,от 6 години съм в София(без да продавам земя на село).Всичко това го казвам не за да се изтъквам,а за да дам пример как се отнасят хората на други места по въпроса "столица-провинция".
Проблема "столица-провинция" е изцяло от постсъветския период,тоест от 50-те години на миналия век.И той си има много логично обяснение-всичко е централизирано в София(както и в Москва),жителите на тези градове са облагодетелствани пред жителите на така наречената "провинция",в столиците на страните от бившия соц.лагер се наливат огромни държавни пари,идеята е че чрез столиците трябва да се създаде впечатление,че всичко много развито,вижте как живеем в комунизма,какво сме постигнали...В Москва разделението "столичани-провинциалисти" е още по силно изразено.Можете ли да си представите,че за московчани един Санкт-Петербург е "провинция",говорим за 5 милионен град,с богата история и невероятна красота(наричан още "Северната Венеция").Така е при нас,така е и в Русия!
Нека погледнем как стоят нещата в държавите към,които сме се запътили-Еврозоната и САЩ.
Някой от така наречените "столичани" да е чул някой американец да казва на друг"я се мани бе провинциалистче нюйоркчанин или лосанджелец,бостънец..."няма да изреждам всички големи градове в Щатите.
В Европа"Абе тия мюнхенци са ебати провинциалистите,тия пък от Милано са селяни ама нямам думи!"
Това няма да го чуете,защото столиците в Европа и в Сащ се отличават единствено и само по това,че административната власт и президента са там,но останалите големи градове не са по-малко развити,реализацията там не е по-малка и хората нямат причина да поемат пътя към столицата!Рим с предградията 3 800 000-Милано с предградията 4 000 000;Берн-127 217,Цюрих-364 977,Женева-185 526.
За Щатите изобщо няма да давам пример,защото има доста градове,които са по-големи от Вашингтон,в Австралия също е така,в Канада също!
Ето защо там няма изобщо разделение "столичани-провинциалисти",а може би и думата "провинциалист" не се разбира в значение "нестоличанин".
Но не мога да си затворя очите и да не призная,че София се напълни с всякви "селяндури"(като манталитет,възпитание),просто хората трябва да се отсяват.Който е дошъл в София,плаща си данъците тук,живее възпитано,нека остане,а другите да ходят да си показват простотията по родните си места!Това е моето мнение.
Мисля,че е глупаво да си ги мерим кои са по възпитани,умни...Но всеки трябва да уважава града и жителите,където живее!И аз си харесвам родният град Пловдив повече,по-спокойно е,по-чисто,но София ми дава хляба и храни семейството ми така че не би било уместно да хулиш града,в който живееш и работиш,а трябва да се постараеш да го облагородиш!

ЕВАЛАТА ЗА КОМЕНТАРА!!!!

Защо аз да плащам данък сгради, смет и т.н в пъти повече от селяните, а те да живеят, омърсяват и рушът???

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 дек 2008 13:36

Симеоне, я кажи един данък, който ти плащаш, а некой от долностърчипишково, който живее тук не плаща? Хубаво е да имаш мнение, ама трябва и да си наясно с реалността, за да можеш да го защитиш.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 20 дек 2008 13:52

simeon tzanev написа:Големия проблем на Студентски град, а и на София общо взето, е че се напълни със СЕЛЯНИ.

Разбирам ги хората, че цял живот са живяли на село, НО ВЕЧЕ ПРЕКАЛИХТЕ, СТИГА ТОЛКОВА!!!

Писна ми нявсякаде по улиците, заведенията и магазините да ми "мякат" на техния си селски език, да крещят на висок глас, да не се държат прилично, да не се съобразяват с никой, да спират където си поискат, да правят задраствания, да се подържат помежду си и да гледат как "да преебат софиянците"...
Омръзна ми как плюят София, но постоянно прииждат, как нямат срам от нищо, как се напиват и търсят поводи за сбиване...
Омразна ми от селяните, от тъпите комплексирани "портиерчета" по заведенията и тяхното величие....

Затова стават тези работи по Студентски град, затова стават сбиванията, изнерванията и др.

Разбира се, има и изключения, но за жалост в този случай не са много...

Айде бегайте си на село и не идвайте, МОЛЯ ВИ!!!

+1 ;)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 20 дек 2008 15:18

Аз съм от София и съм студент в Софийския.Според мен така наречения "протест" е крайно жалък.
Първо, да скандираш "Студиентски град на студиенчичи" в центъра на София посред бял ден, причинявайки щети на икономиката в АДСКИ размери и изнервяйки Хиляди хора заради задръстванията.
"Вън мутрите от Студентски град" - доколкото разбирам, това е вопъл срещу т.н. "мутри" държащи, работещи или по някакъв друг начин свързани с дискотеките в Студентски град.
АБЕ ТЪПАЦИ, спрете да ходите в тези дискотеки и да харчите парите на родителите си там!Нека си седят празни само с персонала и с музиката.Мутрите сами ще се махнат.Но не, "аиджи да са забавлявами".Тогава свиквайте с убийствата - това е цената, която плащате.Приятен купон.
Последна промяна от ndrangheta на 21 дек 2008 19:39, променено общо 1 път.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 дек 2008 15:24

С едно си прав и с едно не. Да, протеста беше смотан, реално студенти в него нямаше-всъщност, предполагам - по-запознатите знаят, че там феновете от известни сектори бяха повече от студентите. Студентите се държаха като путки- еколозите бяха доста по-ориентирани от тях. Студентите сами са си виновни - техните послания са - моля ви, спрете ни чалгата, спрете ни ракията, спрете ни дрогата. Мишки.

А не си прав, че протеста попречил на икономиката. Да, попречил е, но ако протеста е пълен със съдържание, тогава всеки от нас трябва да си надигне задника и да пренебрегне някои лични драми от такива протести.

Върни се в “Футбол - България”