Черно Море - Пирин

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Черно море - Пирин

Мнениеот Ticha » 19 апр 2010 13:40

Изображение

Тук пишете очаквания и коментари относно предстоящият ни мач с "орлетата" в сряда. Дано най-накрая след поредицата от незадоволителни игри, покажем качествен футбол и да спечелим. Мачът няма да е лек със сигурност, защото Пирин под ръководството на Стефан Грозданов играе доста организирано и разчита предимно на опасни контраатаки.
Знам, че има много хора, които са обидени от играта на отбора, но нека ги подкрепим в сряда и да покажем, че сме истински фенове. Успех!

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Re: Черно море - Пирин

Мнениеот jusi » 19 апр 2010 13:46

1 : 3 Кондев, Коцев и Младенов ..

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 19 апр 2010 13:47

Пирин са много опасни на контра..
Надявам се обаче,че няма да им оставим много възможности и ще си играем нашата игра..
------------------Пиргов-------------
-----Сашо------Сашо-----Танко-----Ели
Адемар-----Димов-----Борносузов----Тошко
------------------Юруков----------------
-------------------------Божилов-----------
Това е оптималния състав за мене в момента..
Ако се върне Дани,може да почне на мястото на Адемар/Тошко
Като се върнат Гошо Илиев и Манолов ще имаме доста играчи и ще бъде интересно..

Общо взето трябва преса по целия терен и да не им даваме да играят..прогноза 3:1..

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 19 апр 2010 13:57

Колега, пропуснал си в схемата един защитник :lol: Добре знаеш, че играем с петима в отбрана ;) Сега сериозно. Не очаквам кой знае каква промяна в играта. Надявам се да победим, макар и минимално. Истината е, че напоследък заприличахме на средняшки отбор, който у дома бие (очаквам скоро и тази серия да прекъсне), а навън най-много да се опъне на някой от опашкарите...

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 19 апр 2010 13:58

Сашо би трябвало да се завърне след два мача наказание, които изтърпя, но този картон на Борносузов на "Овча Купел" мисля че беше 9-ти и той също ще пропусне два мача.

sandokan100
Контакти:

Мнениеот sandokan100 » 19 апр 2010 14:02

Прогнозата ми е победа за моряците с 2-0.Много ми се иска да видя като титуляри Ратников,Румбата и Божилов.Струва ми се,че при този вариант в офанзивен план ще сме доста експлозивни.А иначе няма спор-всички на стадиона и пълна подкрепа.И още веднъж призовавам:който мисли да идва,за да псува футболистите и треньора(не че някой не си го заслужават-но тези футболисти носят емблемата на Черно море) по-добре да си стои в къщи.И като му мине яда,а и като излезем от кризата да заповяда пак.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 19 апр 2010 14:16

Пирин вече си осигуриха нужните точки и няма да се напънат много...Победа за ЧМ :)

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 19 апр 2010 15:05

аз съм за Пирин ама каква е интригата в този мач никаква, мач без никакво значение и едните и другите играят да довършат шампионата
OFK PIRIN

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 19 апр 2010 15:35

Ние играем, за да продължим уникалната серия на Тича - мисля вече 24 мача без загуба.
Иначе - да, безсмислени мачове докрая, за едната чест... но се вижда, че нашите не скачат и за това...
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
stegal
Контакти:

Мнениеот stegal » 19 апр 2010 15:37

За мене мача е Х, макар че ми се иска да ги бием. Дано най сетне видим Румбата, Ратника и Божилов напред. Наката няма да играе и сигурно ще пусне на негово място или Стънката или Танка.Иначе съм на Тича, както казах при коментара ми за мача със Славия.
И ще запеем ний за вас зелено- бели богове ........

Върни се в “Черно море”