Тема за Велислав Вуцов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Re: Мнението ви за Вили Вуцов

Мнениеот haiobaio » 19 апр 2010 11:42

Мнението ми за Вуцов е, че той е овча глава. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Все пак не мога да не призная добрата работа, която свърши в Славия. Вдигна отбора и белите играят добър и стойностен футбол.
Единствено мачът с Етрополе може да се зачете като провал.

Потребителски аватар
EL GALAKTIKO
Контакти:

Мнениеот EL GALAKTIKO » 19 апр 2010 11:44

Гоооооооооооолем Луууууууууууууд Пич :)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 19 апр 2010 12:03

По-скоро положително мнение! Успя да събуди играта на Славия и до някаква степен резултатите го показват. Въпреки грандиозните издънки на отбора, тази година същият се доближи максимално до някакви постижения, каквото отдавна не бяхме виждали. Смятам, че Вили е на правилния път и очаквам от другия сезон, да продължим по същия начин, с още по-подобрена игра. Няколкото разочарования пролетта, най-голямото от които беше отстраняването ни за купата от Чавдар, "замъгли" по някакъв начин подема в отбора, който е факт, така или иначе.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 19 апр 2010 12:07

Преди 10 години съм тренирал няколко пъти при Вуцов в Спартак Плевен и съм наясно как работи. Винаги съм твърдял и винаги ще твърдя, че за нашите стандарти е добър треньор. Проблема му е, че много говори и това не се харесва на повечето хора.

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Мнениеот vladipo » 19 апр 2010 12:14

Вили е един уникален треньор, както и много емоционален човек. Макар и малко смешен е един от малкото наши треньори, който знае какво означава думата футбол. Най-тъпата грешка на Батков беше, че го изгони. Успех на Вили за напред.

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 19 апр 2010 12:15

angelov написа:...Проблема му е, че много говори и това не се харесва на повечето хора.

Поради което си е спечелил доста врагове, особено в червения лагер. Иначе мисля, че е един добър треньор и се вижда, че в Славия като го оставиха да работи без ежедневни скандали, показва резултати.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 апр 2010 12:20

И мен малко ме е яд, че не го оставиха да поработи в Левски. Но тук вече отиваме на друга тема - ръководство...
Иначе определено вдигна Славия и за момента имат реален шанс за Евротурнирите.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 19 апр 2010 12:28

:mrgreen:

Аз винаги съм бил един от най-големите защитници на Вили. Смятам, че е способен, млад треньор, който има бъдеще в занаята ! Където е отишъл, все се е доказал !
Като за първа година, не можем да бъдем недоволни от работата и постигнатото в СЛАВИЯ.
Имам само една забележка към него. Не трябва да се конфронтира с феновете на белите ! Глупаво е ! Смея да твърдя, че ние, феновете на СЛАВИЯ сме едни от най-интелигентните публики в България и макар че през последните години има очевиден отлив на публика от стадион Славия, пак оставаме едни от най-верните фенове на отбора си !
Вили беше приет не за пръв път като свой от белите фенове и очакваме повече преданост и благодарност от негова страна към СЛАВИЯ и публиката и ... 8-)
Абе, каквото и да говорим - най-доброто извинение за провала в Етрополе ще бъде класиране на СЛАВИЯ за Европа ! ;)
Последна промяна от marmi52 на 19 апр 2010 13:41, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 19 апр 2010 12:49

Какъв пример дава на футболистите а дори и на публиката треньор който слиза на терена и отива да дърпа ушите на съдията.Няма грам възпитание да беше се научил от баща си,но явно той е нямал време да се занимава с него което е жалко.Като треньор има качества .

Върни се в “Славия”