Раздел "Черно море" с нов модератор - Ticha!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slavia_forever
- Контакти:
Раздел "Черно море" с нов модератор - Ticha!
За потребителите в раздел "Черно море", както и за останалите потребители ползващи този раздел информираме, че същият вече си има нов модератор. Успех на Ticha в това начинание, с препоръка да черпи опит от досегашния модератор там - MORSKI, чиято липса е осезаема, както в раздела на Черно море, така и във форума като цяло! Радостното е, че на старта Ticha се справя повече от добре и съм сигурен, че ще си пасне с потребителите! Още веднъж УСПЕХ!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Re: Раздел "Черно море" с нов модератор - Ticha!
Успех на Ticha! Много се радвам, че така бързо се вписа при нас и има нашата подкрепа! Желая му успех, както желая успех и на Черно Море!
Тича, приятел, имаш моята подкрепа за всичко за което ти трябвам
Знаеш отлично...
Няколко думи към съфорумците фенове на морето....
Пичове, моля ви- бъдете толерантни, слушайте съветите на Тича и спазвайте добрия тон, колкото и на моменти да е трудно това!
В името на общото благо този форум да е едно по-добро място!
Аз съм чист, че оставих форума в добро състояние- чист съм, че и пича , който ме замества е точния човек за нашия раздел!!!
Моля ви не ме предавайте
Нуб, успех, приятелю

Няколко думи към съфорумците фенове на морето....
Пичове, моля ви- бъдете толерантни, слушайте съветите на Тича и спазвайте добрия тон, колкото и на моменти да е трудно това!
В името на общото благо този форум да е едно по-добро място!
Аз съм чист, че оставих форума в добро състояние- чист съм, че и пича , който ме замества е точния човек за нашия раздел!!!
Моля ви не ме предавайте

Нуб, успех, приятелю

- paceto
- Контакти:
Успех и дано "тича" много по разделите 

- Alternative
- Контакти:
- Ticha
- Контакти:
Благодаря на всички за поздравите и за подкрепата!
Аз така като гледам повечето потребители в нашият раздел са достатъчно културни и интелигентни и не мисля че ще имаме някакви проблеми да се разбираме. Ако имате някакъв проблем, свързан с форума по всяко време можете да ми пишете ЛС...или пък тези, които искат мога да им дам и скайп...няма никакъв проблем. Радвам се, че подфорумът ни се разраства постоянно, за което най-голяма "вина" има предния модератор - MORSKI (Respect Саше)...и се надявам и за в бъдеще да е така. Ами това е засега. Да си пожелаем успешна съвместна работа и успех на любимия ни отбор!
Аз така като гледам повечето потребители в нашият раздел са достатъчно културни и интелигентни и не мисля че ще имаме някакви проблеми да се разбираме. Ако имате някакъв проблем, свързан с форума по всяко време можете да ми пишете ЛС...или пък тези, които искат мога да им дам и скайп...няма никакъв проблем. Радвам се, че подфорумът ни се разраства постоянно, за което най-голяма "вина" има предния модератор - MORSKI (Respect Саше)...и се надявам и за в бъдеще да е така. Ами това е засега. Да си пожелаем успешна съвместна работа и успех на любимия ни отбор!

- paceto
- Контакти:
Ако искаш ей сега ще ти отворим работа за Добре дошъл
Бъзикам се естествено
Успех ти желая

Бъзикам се естествено

Успех ти желая

Честито и от мен Тича,пожелавам ти да имаш колкото се може по-малко работа,пс-Благодаря на екипа на форум.гонг.бг че един вид ми се изпълни молбата[макар че съм само потребител]-сложихте нашо момче за модератор в нашия раздел,още веднъж благодаря

HASTA DE LA VICTORIA
- Nevertheless
- Контакти:
Успех, Тича !!
Пожелавам ти малко работа и повече поводи за полжителни емоции, породени естествено от добро представяне на отбора, който всички в този раздел подкрепяме и обичаме !!
Пожелавам ти малко работа и повече поводи за полжителни емоции, породени естествено от добро представяне на отбора, който всички в този раздел подкрепяме и обичаме !!
- Los Che
- Контакти:
честито!
както казват из югозападна България , района на Охрид :
[center]Що е валенсианец, се е юнак[/center]
както казват из югозападна България , района на Охрид :
[center]Що е валенсианец, се е юнак[/center]
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.