Реал (Мадрид) - Валенсия 18.04.2010 22:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Re: Реал (Мадрид) - Валенсия 18.04.2010 22:00

Мнениеот RENAULT » 19 апр 2010 00:03

Madridist написа:Напълно заслужена победа, през целия мач бяхме по-добрия отбор и дори си мисля, че това 2-0 е най-малкия резултат. Първото полувреме Игуаин излизаше няколко пъти сам срещу вратаря и не можа да вкара гол. Ван дер ваарт, Роналдо и Марсело също направиха пропуски в мача. Искрено се надявам да не продаваме Гути през лятото, вижда се че разликата с Гранеро е огромна. Радвам се, че за първи път от не знам колко мача не ни вкарват гол, което срещу силен отбор като Валенсия си е доста добро постижение. Валенсия имаха отличен шанс да се върнат в мача с един удар на Давид Силва от далеч,който срещна гредата, но нямаха късмет. Изключително слаби странични съдии, сигурно едно 80% от засадите,които отсъдиха срещу двата отбора бяха не спорни, а направо несъществуващи. Честита победа на всички мадридисти, успех и на Валенсия по нататък в Примера ;)

Удара на Силва беше зловещ.За Гути прави невероятен сезон , но смятам ,че е на годинки и се съмнявам да остане в Реал през следващият сезон
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
sackcho
Контакти:

Мнениеот sackcho » 19 апр 2010 00:13

RENAULT написа:
Madridist написа:Напълно заслужена победа, през целия мач бяхме по-добрия отбор и дори си мисля, че това 2-0 е най-малкия резултат. Първото полувреме Игуаин излизаше няколко пъти сам срещу вратаря и не можа да вкара гол. Ван дер ваарт, Роналдо и Марсело също направиха пропуски в мача. Искрено се надявам да не продаваме Гути през лятото, вижда се че разликата с Гранеро е огромна. Радвам се, че за първи път от не знам колко мача не ни вкарват гол, което срещу силен отбор като Валенсия си е доста добро постижение. Валенсия имаха отличен шанс да се върнат в мача с един удар на Давид Силва от далеч,който срещна гредата, но нямаха късмет. Изключително слаби странични съдии, сигурно едно 80% от засадите,които отсъдиха срещу двата отбора бяха не спорни, а направо несъществуващи. Честита победа на всички мадридисти, успех и на Валенсия по нататък в Примера ;)

Удара на Силва беше зловещ.За Гути прави невероятен сезон , но смятам ,че е на годинки и се съмнявам да остане в Реал през следващият сезон

На годинки ама в Реал няма друг като него. Гранеро никога не може да го стигне, а Перез никога няма да купи футболист от високо ниво, освен ако не е нападател! Дано Гути да остане, защото е нужен на Реал!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 19 апр 2010 00:25

На годинки ама в Реал няма друг като него. Гранеро никога не може да го стигне, а Перез никога няма да купи футболист от високо ниво, освен ако не е нападател! Дано Гути да остане, защото е нужен на Реал!

Не съм казал ,че Гути не е нужен на Реал но просто ти казвам,че е на годинки и много ме съмнява
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
Dido1902
Контакти:

Мнениеот Dido1902 » 19 апр 2010 01:32

Напълно заслужена победа за Реал! Разликата с Барса става една точка. Жалко за каталунците, наистина имаха големи надежди за титла,но ..... :) :)

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 19 апр 2010 09:18

Честито на всички мадридисти, шанса за титлата ни е малък, но надеждата умира последна :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sackcho
Контакти:

Мнениеот sackcho » 19 апр 2010 18:33

bojkyy написа:Честито на всички мадридисти, шанса за титлата ни е малък, но надеждата умира последна :)

След сезон 2006/2007 съм на мнение, че няма невъзможни неща! 8-)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Реал Мадрид”