Какво значи "Общината помага на Ботев"???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Какво значи "Общината помага на Ботев"???

Мнениеот Alternative » 18 апр 2010 20:09

BPFC1912 написа:Още ли не сте я заключили тази тема ? Наводни се от черно-бели сълзи !
Славчо, дай и на тях бе Славчо ! Дай им ги всичките та да вземат да мирясат ! Жалки КОМПЛЕКСАРИ !

Редно беше някой от нашите да пусне тема на" ГОЛЕМИЯТ РЕВ" днес от лаута/всъщност,и по принцип/.Ще видим докъде ще стигнем с тази тема...
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 18 апр 2010 20:10

fire написа:
silverbg написа:
Irish stout написа:Мисля, че говорим на различни езици.

Нека да дава на вас, но да дава и на всички останали. Така е справедливо и нормално.
Но пък вие изпитвате някакво особено задоволство, когато сте намазали нещо, което се полага на всички, но другите са прецакани, а извлеклите полза сте само вие. Именно това се наблюдава в момента в реакцията ви. другите са прецакани, вие не. Опомнете се, не сте АФД, годините на комунизма са безвъзвратно отминали. Нужно е по-мъжко поведение, а не да чукате от порта на порта, та белким някой ви даде просия..

Мисля, че пропускате факта, че никой не възразява, че стадионът преминава от военните към общината, ами на необяснимите обещания за финансова помощ, но само в една посока.

И въпроси "вие що гоните негрите в Америка" не ми задавай. Проява на слабост е, след като са ти задали неудобен въпрос.

Ми естествено, че говорим на чужди езици - ти защо отбягваш да отговориш какво ни дават на нас (ФК БОТЕВ ПЛОВДИВ)?! След като ясно е обявено, че става въпрос за спортната зала в която има боксов клуб, басейн и др. И после - нали от някъде трябва да се започне?! Кво правим тогава?! Утре ако решат да оправят нещо по вашия стадион ПЪРВО ние ако скочим кво става - викат му омагьосан кръг!

Добре де,как нямате нито един пост,без обиди,без основателно мнение.....????? Няма ли модове тука? Аз също мога да ви кажа доста тежки и болезнени за вас неща,но нали трябва да спазваме добрия тон на форума все пак! Айде за последно да опитаме да не се обиждаме иначе темата ще заприлича на кенеф!Който не може да спори и да се аргументира,нека не сере из темата! Там определенията ги знаем ,но темата е друга!Нека някой да каже каво е дал Гърневски и на каква стойност и да сравним ситуациите и цифрите! А що се отнася до оградата ви,Помните ли на какво приличаше тя и каква ви направиха!? Ремонта беше на булеварда и по плана на града,който се спази заради разширението на булеварда,бяха бутнати редица обекти,много от тях частни, а оградата си беше ангажимент на самия клуб и по-точно на тогавашния собственик на стадиона ви,понеже военните отказаха да си направят оградата,дни преди началото на шампионата," незнайно"от къде,парите се намериха и оградата "цъфна"само за две денонощия,а бъдете убедени че тази ограда НЕ беше ангажимент на общината а на собственика на съоръжението! Тогава мощно ви помогнаха а после дойдоха и онези 12 000 лева от общината,която пък ги взима от нас,данакоплатците за да ви погасят и задълженията за съдии и полиция! Ето защо сме убедени че общината,начело с кметчето,помагат сами и единствено на ботев! За пореден път ви пиша и фактите!

За тия 12000 лева сигурно имаш някакви доказателства, щото аз не съм съвсем убеден в твойте думи?! А колкото до оградата - сегашната е направо страшна, последна технология. :) Ама викаш, щом е за нас трябваше една телена да ни праснат, дребнави хора си оставате. А и бутат оградата и после НИ ПОМАГАТ, нищо че 100 години не могат да се разберат с военните и клуба е последния, които притежава стадиона.

И чакам да ми отговорите на въпроса.
Последна промяна от silverbg на 18 апр 2010 20:11, променено общо 1 път.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
BULTRASneverDIE

Мнениеот BULTRASneverDIE » 18 апр 2010 20:11

batbozho написа:Добре де,за залата били,не за стадиона.Ми на нашия стадион има зала за борба и за бокс.И там като вали всичко влиза вътре.Изпочупени са прозорци,падат мазилките.Що някой не доиде да ги види и да даде 400 000 лв. за да се оправят.Да не е само вашата зала в такова състояние.
Ей заради това не се подписва концесията.Щото футболния клуб трябва да оправи всичките бакии и на останалите спортове.Щото подготвената от Атанасов концесия възлиза на 120 000 000 лв. разходи.

ЛЪЖЕШ...
BULTRAS. Мъжки ласки за М,,,,,ТЕ

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 18 апр 2010 20:51

Само 1 нещо не разбрах в тази тема и то е защо феновете на Ботев не отговарят директно на въпроса"Защо само в комплекс "Христо Ботев" трябва да бъдат наляти 400 хил. лева?".Смешно звучи това,че нямало да има пари за стадиона,а за залите.Извинявайте много,но както някой каза-този комплекс е общински от 2 дни,а ще се налеят в него 400 хиляди.На Лаута също има зали,тенис кортове,но никой не идва с ключ.Имам чувството,че Славчо Атанасов не знае къде се намира стадионът ни.И моля ви,не се правете на много отворени и не дръжте такъв тон,защото това са както ваши така и НАШИ пари и повярвайте ми тия 400 хиляди няма да ги видите!

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 18 апр 2010 20:56

theprideofplovdiv написа:Само 1 нещо не разбрах в тази тема и то е защо феновете на Ботев не отговарят директно на въпроса"Защо само в комплекс "Христо Ботев" трябва да бъдат наляти 400 хил. лева?".Смешно звучи това,че нямало да има пари за стадиона,а за залите.Извинявайте много,но както някой каза-този комплекс е общински от 2 дни,а ще се налеят в него 400 хиляди.На Лаута също има зали,тенис кортове,но никой не идва с ключ.Имам чувството,че Славчо Атанасов не знае къде се намира стадионът ни.И моля ви,не се правете на много отворени и не дръжте такъв тон,защото това са както ваши така и НАШИ пари и повярвайте ми тия 400 хиляди няма да ги видите!

"Президентът Константин Динев не може да се справи сам с целия този проект. Видя се, че сам човек не може да изпълни проект за нов стадион - както на стадион "Пловдив", така и по други стадиони в България. За това ще търсим помощ от общината и държавата, като след няколко дни ще се срещна и с Бойко Борисов, който лично ме увери, че може да помогне", заяви Атанас Узунов.

Това ако не е нахалство,не знам...
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 18 апр 2010 21:03

fire написа:A ти си набий в твоята кратуна че тези пари могат да идат и на други стадиони в подобни сгради!!!!! Колко пъти да ти го пиша и как да ти го кажа още! ? Това е проблема защото е във въпросния комплекс а не в друг където също има нужда от сериозни ремонти!!! Ако пак не си разбрал,пак ще ти го напиша! Айде преди всичко да сме хора а не просто фенове! Истината е че НЕ искате да разберете проблема а не друго! Едвали сте толкова кухи!

Виж сега. Пари за всички няма. Тва е ясно. Да речем че първо бяха оправили стадионите на Спартак или на Марица. Тогава кво правим, ние да мрънкаме вие да казвате че било правилно. Няма правилно и грешно. Почва се от някаде и в случая от спортния комплекс Христо Ботев. Вашият стадион е на концесия даден, което ще рече, че общината неможе да бъде по никакъв начин ангажирана с ремонтни дейности там. И като казахме концесия..... това нима е малко което общината направи?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 18 апр 2010 21:04

fire написа:няма и подобно нещо,клуб да е кръстен на национален герой,го няма никъде другъде на планетата! Само у нас!

За инфо на буферчето.

Вашку Да Гама (Бразилия)
Боливар (Боливия)
Жана Д'арк (Сенегал)
Бен Хур (Аржентина)
Генерал Ламадрид (Аржентина)
Гилермо Браун (Аржентина)
Белграно (Аржентина)
Генерал Паз (Аржентина)
Бобойон Гуфаров (Таджикистан)
Хорхе Вилстерман (Боливия)
Дигенис Акритас (Кипър)
Кинирас Пеяс (Кипър)
Генерал Диаз (Парагвай)
Силвио Петироси (Парагвай)
Обилич (Сърбия)
Вилем ІІ (Холандия)
Велес Сарсфийлд
Лех (Познан)
Сейнт Патрик Атлетик (Ирландия)
Жил Висенте (Португалия)
Коронел Болонези (Перу)
Карл Цайс (Германия)
Арминия (Билефелд)
Дожа Уйпещ (Унгария)

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 18 апр 2010 21:04

batbozho написа:Добре де,за залата били,не за стадиона.Ми на нашия стадион има зала за борба и за бокс.И там като вали всичко влиза вътре.Изпочупени са прозорци,падат мазилките.Що някой не доиде да ги види и да даде 400 000 лв. за да се оправят.Да не е само вашата зала в такова състояние.
Ей заради това не се подписва концесията.Щото футболния клуб трябва да оправи всичките бакии и на останалите спортове.Щото подготвената от Атанасов концесия възлиза на 120 000 000 лв. разходи.

На вас Коко да ви даде

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 18 апр 2010 21:06

Това не е нахалство, това е наглост. Държавата дава концесията за да не се ангажира отново в оправянето на стадионите.
На Коко само тотото му е в главата. Защо да се напряга за нов стадион ? И пуска димки с Насо винкела напред.
Само дано не си докара някоя акция "The gamblers"?

toni petrov
Контакти:

Мнениеот toni petrov » 18 апр 2010 21:34

Ръководителите от срутеният герен с къса памет много бързо забравиха търговските обекти на гарата които им даде да стопанисват Чомаков и от които все още сигурно получават наеми.Нищо ново за тях това си е в реда на нещата.Те никога не са строили собствен стадион за разлика от Ботевистите

Върни се в “Архив”