ЦСКА или ЛЕВСКИ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

lestat777

ЦСКА или ЛЕВСКИ

Мнениеот lestat777 » 20 дек 2008 01:05

ЦСКА или ЛЕВСКИ.... или български футбол...... Всички тези са достойни за САЖАЛЕНИЕ! призовавам всички трезвомислещи хора да спрат да се джафкат на подобни теми....
пичове, държавата ни е жалка ( да не кажа смешна) ... футбола ни е направо трагичен..... необходимо ли е в тази ситуация да спорим за подобни глупости ( имам в предвид ... ГОВЕДА, ЧОРБАРИ И Т.Н.Т. )
разбирам, че в форумите пишат предимно някакви тинейджъри ... но това не трябва да ни служи като оправдание....
ПРИЗОВАВАМ: ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ВАЖНИ.... ПО НЯКАКВИ ФОРУМИ В ИНТЕРНЕТ ( СКРИТИ ЗАД НЯКАКВИ ПСЕВДОНИМИ)..... правете се на важни в реалния живот.... и не позволявайте някакви смешни подобия на политици да ни правят на маймуни..... ОСЪЗНАЙТЕ СЕ БЪЛГАРИ!!!

MORSKI
Контакти:

Re: ЦСКА или ЛЕВСКИ

Мнениеот MORSKI » 20 дек 2008 01:17

Подкрепям те изцяло :!: :!: :!:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 дек 2008 01:38

Че според мен точно това правят повечето. Влиза някой, тегли една на всички и си тръгва. Може да си сигурен, че в реалния живот хората са доста по-нормални, отколкото тук. Форума е за развлечение, разтуха, ей така, всеки човек има нужда дори от малко простотия ако щеш. Нищо ненормално няма, не сме единствената страна с форуми, не сме единствените фенове, които се плюят. По-добре да става по форумите, а навън да сме нормални.

Разбира се, има форуми, където се обсъждат истински идеи, истински цели, разказва се истинска история. Това, обаче е форум за псуване!

lestat777

Мнениеот lestat777 » 20 дек 2008 01:52

не е мястото в някакви ФОРУМИ ... да се ругаем, и да си избиваме комплексите ( живял съм повече от 10 години в западна европа ) повярвай ми.... футбола е само развлечение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 дек 2008 01:56

Напротив - форумът е мястото за тези неща. Не на живо! И няма никакво значение къде си живял, щото интернет затова е интернет, щото е интернационален. Няма нужда да си живял някъде, за да пишеш в който си искаш форум - точно за това по никакъв начин не можеш да разграничиш форумните глупости по страни. Всички пишем навсякъде.

Иначе за развлечението - зависи. В западна Европа да. В източна някои отбори имат друг смисъл. Не западна Европа определя възприятията ни на всички, и не във всичко са прави ;)

lestat777

Мнениеот lestat777 » 20 дек 2008 02:02

донякъде съм съгласен с теб.... но само донякъде..... човек е един, било то в интернет или в действителност...... истината е, че ние сме си балканци ( обясними... молят е... как според нас ... ние сме най- интелигентните в европа.... как сме най най в какво ли не....... и същевременно сме жив ташак?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 дек 2008 02:11

това че сме най-най си е някакъв местен мит. Аз например не смятам. Виж, заплатата ми е поне три пъти по-малка от заплатата на някой мюнхенски колега. Само че, аз не мрънкам по тоя повод, защото съм имал лимно възможността да се убедя, че мюнхенските колеги работят поне три пъти по-добре от нас. Останалото са си приказки за повдигане на самочувствието.
А иначе - да, човек си е еднакъв навсякъде. Мисълта ми беше, че като вляза тук например и напиша кур за цдна, тва го правя с усмивка и с майтап. Не влагам злоба, не влагам емоция. Ей така, простотия мъничко. Може да си сигурен, че повечето са така.

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 20 дек 2008 02:21

deeba neshtastnika nekaf selqnin kudeto nqmat otbor fanal da se zanimava s nas :x
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

lestat777

Мнениеот lestat777 » 20 дек 2008 02:24

приятелю .... нямам нищо против теб ( както и нищо против от някои от BG ) ВСИЧКО Е МАНТАЛИТЕТ...... давам ти пример: ти някога...някъде... в България.... примерно.... виждал ли си хора ... чакашти автобус ...на автобусна спирка.... да стоят, подредени в колона........ ? това съм го виждал в БЕЛГИЯ, АВСТРИЯ, ХОЛАНДИЯ, ЧЕХИЯ ( между другото ...ако не знаеш... последната държава също е била някога комунистическа)

lestat777

Мнениеот lestat777 » 20 дек 2008 02:29

deeba neshtastnika nekaf selqnin kudeto nqmat otbor fanal da se zanimava s nas :x

междодругото... знам , че нещастното BG е пълно с изпражнения като теб

Върни се в “ЦСКА”