"Миньор"-Перник - ЦСКА ( тема за мача)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: "Миньор"-Перник - ЦСКА ( тема за мача)

Мнениеот delqnski47 » 18 апр 2010 17:16

Rodn1 написа:
POPCORN написа:Гледайте са.Първо в момента не играем правилен футбол.Подаваме си само топката по въздух и центрираме постоянно.Видяхте ли корнерите.Или по земя или високо високо в небесата.Другите ни атаки също бяха такива с центрирания вместо да влизат навътре в полето на противника!После нямахме късмет това е ясно.Трето съдията за мене беше много слаб.Даваше само фалове и показа веднъж жълт картон за бавене на играта, което за мене е недопостимо!Съдията беше много слаб.Ами мани засадата ми онова положение където върнаха топката на вратаря какво е?Това не ли фаул?АА отбора от перник за мене са си слаби пък който каквоото иска да говори!

Абе и съдията не е виновен,в нас си е вината!

Абе и тоя капут свиреше на всяко падане на ония,ама на нас ни трябваше мъъъничко късмет за да вкараме едно положение което си беше и достатъчно!Ама и тия отбори срещу нас кат играят затворени как да ги бием бе! :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 апр 2010 17:16

Madridist написа:Аз имам две версии за "слабите" игри на армейците. Първата, е че ЦСКА няма лиценз за евротурнирите и за да се избегнат фенските недоволствия и медийния шум от преди две години, отборът тихо и кротко завършва четвърти. Втората, е че голяма част от играчите не получават заплати и правят бойкот, като не изключвам и варианта с черно тото да си заработват неизплатените от Титан заплати и премии :roll:

Струва ми се, че прекалено задълбаваш! Имаше положения, топката се разхождаше по гол линията, ако беше влязло някое положение какво става?! Вчера един "мозък" беше написал, че английския футбол се уговаряли и Сити легнали на Юнайтед, като оставили Скоулс?! Е, ако не беше се получило центрирането, вратаря беше реагирал или Скоулс не беше улучил вратата, какво правим?! Просто не влезе, а всички видяха, че и Миньор можеха от нищо да направят гол. Затова не ми се вярват тия "велчови завери", просто не могат футболистите, това е!

Потребителски аватар
zino
Контакти:

Мнениеот zino » 18 апр 2010 17:18

POPCORN написа:
Madridist написа:Аз имам две версии за "слабите" игри на армейците. Първата, е че ЦСКА няма лиценз за евротурнирите и за да се избегнат фенските недоволствия и медийния шум от преди две години, отборът тихо и кротко завършва четвърти. Втората, е че голяма част от играчите не получават заплати и правят бойкот, като не изключвам и варианта с черно тото да си заработват неизплатените от Титан заплати и премии :roll:

да ти кажа и аз така почвам да мисля и няколко пъти се наведох на тая мисъл в тоя мач.Отбора от перник бие към нашата врата излиза с аут.Топката е до виданов, той не е подава на вратаря да влезне по-бързо в игра ми отива да бяга напреде!После няколко пъти играч1ите на ЦСКА спираха да играят и мислихаа, че са в засада като имаш превидт ,че надали винаги съдията щеше да даде засада.Трето незнам кой беше в нашето наказателно поле как си наведе главата и топката мина покрай него.Четвърто Мигел и Муши ли кой бяха не се разбраха в наказателното кой да вземе топката и защитника е изчисти!Едно две такива неща ама много очевадни неща почнаха!

Да не забравяме,че за Европа си трябва и селекция,а пари за селекция-йок,ето ти и оправдание-няма ЛЕ-няма да вземаме нови футболисти
болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 апр 2010 17:18

delqnski47 написа:
Rodn1 написа:
POPCORN написа:Гледайте са.Първо в момента не играем правилен футбол.Подаваме си само топката по въздух и центрираме постоянно.Видяхте ли корнерите.Или по земя или високо високо в небесата.Другите ни атаки също бяха такива с центрирания вместо да влизат навътре в полето на противника!После нямахме късмет това е ясно.Трето съдията за мене беше много слаб.Даваше само фалове и показа веднъж жълт картон за бавене на играта, което за мене е недопостимо!Съдията беше много слаб.Ами мани засадата ми онова положение където върнаха топката на вратаря какво е?Това не ли фаул?АА отбора от перник за мене са си слаби пък който каквоото иска да говори!

Абе и съдията не е виновен,в нас си е вината!

Абе и тоя капут свиреше на всяко падане на ония,ама на нас ни трябваше мъъъничко късмет за да вкараме едно положение което си беше и достатъчно!Ама и тия отбори срещу нас кат играят затворени как да ги бием бе! :roll:

споко ще грейне слънце и на нашата улица!Не се ядосвайте.Вярно не играем добре, ама така можем за момента,.Дано занапреде малко от малко да се оправим!Аз поне Лично искам сега да бием Литекс и Локо пак кой ще да ходи в Европа!Практически няма да имаме загубен мач от силните отбори освен от Литекс там!Това е че с мишкарските отбори се проваляме!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 18 апр 2010 17:19

Аз друго си мисля.Всеки втори мач на така наречените грандове е с такъв съперник,як бетон отдзад,а напред квото стане.Как не се зае някой тренжор да им обясни как се побеждава такъв отбор ве?Май и те не знаят.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 апр 2010 17:19

zino написа:
POPCORN написа:

да ти кажа и аз така почвам да мисля и няколко пъти се наведох на тая мисъл в тоя мач.Отбора от перник бие към нашата врата излиза с аут.Топката е до виданов, той не е подава на вратаря да влезне по-бързо в игра ми отива да бяга напреде!После няколко пъти играч1ите на ЦСКА спираха да играят и мислихаа, че са в засада като имаш превидт ,че надали винаги съдията щеше да даде засада.Трето незнам кой беше в нашето наказателно поле как си наведе главата и топката мина покрай него.Четвърто Мигел и Муши ли кой бяха не се разбраха в наказателното кой да вземе топката и защитника е изчисти!Едно две такива неща ама много очевадни неща почнаха!

Да не забравяме,че за Европа си трябва и селекция,а пари за селекция-йок,ето ти и оправдание-няма ЛЕ-няма да вземаме нови футболисти

има някаква част симулация в нашата игра, ама по вероятно защото не са им плащали!Не вярвам заради европа!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 апр 2010 17:20

Пиша три мненията едното изчезван... Жалко нали ?

А за мача! ЦСКА сме ще се оправим! Ще дойде времето когато пак ще бием Ливърпул Байер и тн.. Скоро ще е ако не тази есен другата! Иначе БАте тази есен пак ще опляска някои наши..

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 апр 2010 17:22

Колеги,според мен няма нищо необичайно в действията на наш'те футболисти!Те просто са си......както и да ги наречете ще сте прави стига думите да не са хубави....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 апр 2010 17:22

delqnski47 написа:Колеги,според мен няма нищо необичайно в действията на наш'те футболисти!Те просто са си......както и да ги наречете ще сте прави стига думите да не са хубави....

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
zino
Контакти:

Мнениеот zino » 18 апр 2010 17:22

Срещу силните се играе лесно,все пак са излезли да се надиграват,а не бетона и квото стане,точно това каза и Окука,след мача им с Левски и преди мача с Монтана
болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.

Върни се в “ЦСКА”