1. Липсва ни Кривия - колкото и да се биехме в гърдите "да ходи където иска", оказва се, че точно той беше духът за победа...и все пак смятам, че правилно го изгониха....но липсва
2. кольо Спасов трябваше да остане...или да бъде заменен с по-качествен треньор. Смяната му с Велизар беше тъпоумие. Смеехме се в началото на сезона, че падаме, а кольо обяснява как сме владеели играта. На фона на сегашните игри - това е факт.
3. В клуба няма мисъл...няма управление ... няма план ... няма цели....и трансфери..и за това с 2-3 контузии се оказахме небоеспособни.
Защо стигнахме дотук?!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Защо стигнахме дотук?!
Новата Софийска съдийска комисия избута бързо шопските отбори напред с дузпи и скандални отсъждания в тяхна полза.Това бе и целта.Така футболът в България са върна,там откъдето тръгна преди 60 г. Една смешна Славия-СФ събра 45 точки-благодарение на софийския си произход.Левски-СФ от началото на пролетта нямат истинска победа-подарени и съдийски победи.Локо-СФ всеки мач бият с измислени дузпи.
Единствено което може да направи Ч.Море в отговор на тази подигравка с футбола в България, за което основен ВИНОВНИК е ФК Левски е не само да ги размаже,ами и да им натроши кокалите на Тича
Единствено което може да направи Ч.Море в отговор на тази подигравка с футбола в България, за което основен ВИНОВНИК е ФК Левски е не само да ги размаже,ами и да им натроши кокалите на Тича

Sole написа:Новата Софийска съдийска комисия избута бързо шопските отбори напред с дузпи и скандални отсъждания в тяхна полза.Това бе и целта.Така футболът в България са върна,там откъдето тръгна преди 60 г. Една смешна Славия-СФ събра 45 точки-благодарение на софийския си произход.Левски-СФот началото на пролетта нямат истинска победа-подарени и съдийски победи.Локо-СФ всеки мач бият с измислени дузпи.
Единствено което може да направи Ч.Море в отговор на тази подигравка с футболът в България, за което основен ВИНОВНИК е ФК Левски е не само да ги размаже,ами и да им натроши кокалите на Тича
Да..но това не променя факта че сме много салби..Славия вчера можеше да ни бие 3:0 без проблеми..
Дори и Левски в момента играят по добре от нас,трябва да играем на 100 % и дано Дани се върне до тогава..
- Sagittarius
Не коаклите,главите трябва да им строшим на Тича на 2-ри май.Още от сряда трябва да почнем да обработваме играчите и да ги озлобяваме за мача.Не знам дали ще бием или паднем тогава,но знам,че трябва да потрошим противни типове и симуланти като Тасевски,Йовов,Телкийски,Минев,Урсулеца,Хичо,Жоазиньо.Не футбол,не,тези трябва да ги грабнем още от първата минута не просто с балтии,а със зверска сеч,до кокал.Колкото ни изгонят-изгонят,но този мач трябва да е такава сеч и такова брутално клане,че и да ни бият да останат с половин отбор за мноооооого дълго време и както и да завърши мача от техния лагер да се леят кървави сълзи и сополи.Никаква милост за тях 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
- Контакти:
Re: Ой,ти Черно море...
Sagittarius написа:kokic1986 написа:Черно море , миналата година направиха силен сезон , преди това винаги са били средняшки отбор , дори имаха период в "Б" групата - не знам защо моряците си мислят , че всяка година трябва да играят в евротурнирите ??? Слезте малко на земята !
А вие защо си мислите,че всеки сезон трябва да сте в ЕКТ,че да ви бият като тъпан навсякъде и всякакви селски отборчета при положение,че изиграхте там 1 силен сезон и толкова-пак ви пребиват после като тъпани и позорите България?
Вие какво сте направили за честта на България в евротурнирите, че нещо не мога да се сетя? Колко отбори сте отстранили, в какви групи сте влизали? Като имате толкова добри футболсти и големи таланти, как така никой не изявява желание да ги купи, даже в турция, Румъния и Русия не ги искат?! Да бяхте спечелили купата на България, щяхте да играете в Европа, пак ли Левски и БФС са ви виновни???
- Sagittarius
Re: Ой,ти Черно море...
bluesupport написа:Sagittarius написа:kokic1986 написа:Черно море , миналата година направиха силен сезон , преди това винаги са били средняшки отбор , дори имаха период в "Б" групата - не знам защо моряците си мислят , че всяка година трябва да играят в евротурнирите ??? Слезте малко на земята !
А вие защо си мислите,че всеки сезон трябва да сте в ЕКТ,че да ви бият като тъпан навсякъде и всякакви селски отборчета при положение,че изиграхте там 1 силен сезон и толкова-пак ви пребиват после като тъпани и позорите България?
Вие какво сте направили за честта на България в евротурнирите, че нещо не мога да се сетя? Колко отбори сте отстранили, в какви групи сте влизали? Като имате толкова добри футболсти и големи таланти, как така никой не изявява желание да ги купи, даже в турция, Румъния и Русия не ги искат?! Да бяхте спечелили купата на България, щяхте да играете в Европа, пак ли Левски и БФС са ви виновни???
Да,точно те са виновни

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Не мога да разбера защо като говорите за треньори и сравнявате Кольо с Велизар, правя аналогия със сравнението на два псевдоавтомобила Запорожец и Трабант?
Истината е една: Велизар не става за никакъв х*й, а и Кольо, ако не беше онова говедо Кривия да му реди състава щяхме да бъдем почти същата работа като сега. Разбира се негативно се отразиха на играта ни и тежките контузии на основни играчи.
Защо стигнахме до тук? Основната причина за мен е незаинтересуваността на собственика на отбора! Отдавна стана ясно, че ТИМ не ни взеха от любов към футбола и Черно море, а по причини ясни за всички трезво мислещи хора. Когато собственик има намерение да развива един отбор, а не да отбива номера, първата му стъпка е да назначи качествен треньор и технически директор и да осигури средства за трансфери. Следващата стъпка е стадиона.
При нас тези действия не са на лице и аз не съм оптимист за бъдещето на любимия ми отбор Черно море!

Защо стигнахме до тук? Основната причина за мен е незаинтересуваността на собственика на отбора! Отдавна стана ясно, че ТИМ не ни взеха от любов към футбола и Черно море, а по причини ясни за всички трезво мислещи хора. Когато собственик има намерение да развива един отбор, а не да отбива номера, първата му стъпка е да назначи качествен треньор и технически директор и да осигури средства за трансфери. Следващата стъпка е стадиона.
При нас тези действия не са на лице и аз не съм оптимист за бъдещето на любимия ми отбор Черно море!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- ZelenOtbor
- Контакти:
Аз да ви кажа, вие спомняте ли си да сме направили поне 1 много добър мач цялото първенство ?? Аз се сещам само за 1 - този с Локо СФ във Варна. Докато гледах първият полусезон не можех да си представя, че някога може да сме по-зле от това, но явно съм се лъгал.. А и да ви кажа не съм виждал досега някой отбор да има амбиции за Европа и да не може да си проведе нормално подготовката от студ и сняг.. В момента ходя на Тича, защото съм с клубна карта, ако не си бях купил преди мача с ПСВ, в момента доста ме съмнява дали щях да стъпя на стадиона да давам 4 лв за мачове без смисъл и с тази абсолютно безидейна и направо жалка игра..
П.С : Много ме кефят коментарите на стрелеца и аз също се надявам да има яка сеч на 2ри
П.С : Много ме кефят коментарите на стрелеца и аз също се надявам да има яка сеч на 2ри

тия коментари в стил "да ги изколим" са много жалки
колкото и да не харесвам левски.
представете си преди гостуването ни в мездра или монтана, това да е единствената цел на домакините - да ни осакатят. доста селско?

представете си преди гостуването ни в мездра или монтана, това да е единствената цел на домакините - да ни осакатят. доста селско?
varnafen написа:тия коментари в стил "да ги изколим" са много жалкиколкото и да не харесвам левски.
И аз съм против "футболното насилие", но спомни си постъпката на Рабех срещу Заков есента... имаше и още удари тогава, но този бие всички... те не заслужават друго!
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!