Еньо в Черно море?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Еньо в Черно море?
Края на сезона му свършва договора с "Левски", апък и има конфликти с оня устатия с големия нос... Мислите ли, че ще ни е полезен ако го вземем на Тича? Аз съм гледал няколко негови мача, и ми направи долу-горе добро впечетление 

Re: Еньо в Черно море?
Ros3n4o написа:Края на сезона му свършва договора с "Левски", апък и има конфликти с оня устатия с големия нос... Мислите ли, че ще ни е полезен ако го вземем на Тича? Аз съм гледал няколко негови мача, и ми направи долу-горе добро впечетление
Остави Еньо(той не е толкова лош,може да ни свърши работа).Ако Гения Попов,още ни води,Руни и Дрогба,заедно с Джерард,няма да ни помогнат.

Само Черно море.
- controller
- Контакти:
Незнам защо повечето футболсити си мислят , че след като не терена са можели , ще могат и на пейката и да правят стратегий ...? Еньо е един много добър футболист , и ако не остане в Левски ще е тъпанарско, друг е въпросът за характера му който няма значение след като той си върши работата като футболист . Иначе мое мнение - Гонзо НЕ става за треньор !

Тоя куц кон не ни трябва въобще, а и все пак Миро Манолов се връща в игра през новия сезон и предпочитам да се дава шанс на Румен Николов и Божилов, както и на Тодор Колев
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- Делибаш
- Контакти:
controller написа:Незнам защо повечето футболсити си мислят , че след като не терена са можели , ще могат и на пейката и да правят стратегий ...? Еньо е един много добър футболист , и ако не остане в Левски ще е тъпанарско, друг е въпросът за характера му който няма значение след като той си върши работата като футболист . Иначе мое мнение - Гонзо НЕ става за треньор !
Съгласен съм с теб! Еньо е играч, за разлика от разни манекенчета като Гошето! ...Със сигурност е по- от новият Челикоff, ама к'во да пра'им като имаме "специалист" за тренер?!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Гонзо каза тази вечер, че Еньо не спазва режима и вечерния час и го е освободил до края на сезона.
Никой треньор няма да търпи подобни неща и тук свалям шапка на Гонзо.
Никой треньор няма да търпи подобни неща и тук свалям шапка на Гонзо.

Божилов е по-добър от Еньо само трябва да се орави Миро и да заиграят двамата
(докато беше при нас Каруча се трепеха да го оплюват,но той вършеше черната работа в атака.Сега това го прави Божилов,но го няма Миро да финализира атаката)Дерзайте ще стане много добра двойка в атака.

Последна промяна от filev на 18 апр 2010 08:08, променено общо 1 път.
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
А верен ли е слухът за бартер Еньо-Галин Иванов
Иначе си мисля,че на ЧМ няма да свърши работа,защото се видя колко е капацитета на Еньо

Иначе си мисля,че на ЧМ няма да свърши работа,защото се видя колко е капацитета на Еньо