Помните ли?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: Помните ли?

Мнениеот PFCB » 17 апр 2010 23:18

Аз лично съм голям фен на Черноморец-Бургас-София-Елин Пелин-Герман-Конелиано, винаги съм се интересувал от тях :lol: :lol:

SaShEK

Мнениеот SaShEK » 17 апр 2010 23:23

PFCB написа:Аз лично съм голям фен на Черноморец-Бургас-София-Елин Пелин-Герман-Конелиано, винаги съм се интересувал от тях :lol: :lol:

Mes que un Club :lol:

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 17 апр 2010 23:32

Дражев трябваше да привлече Меси и Къци Роналдо и тоя отбр щеше да смазва, но уви... :lol:
Но все пак беше добро отборче за оправяне на головата разлика...
И все пак им се чудя и на тия момчета как са издържали на всички тези подигравки...

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 апр 2010 23:33

А помните ли Сашо Апашо и култовите му изказвания?? :lol: 'Никога не е имало източване на ЦСКА. Миналата година ЦСКА беше на печалба заради продадените футболисти- например Кабус и Неи. Никога не съм взимал комисионна и забраних на всички да го правят, кълна се в двете си деца и родителите си. Новите собственици дължат много пари. Забавят плащанията си по сделката. Аз оставих клуба чист. Остана един единствен дълг, който бе включен в цената по закупуването. Цената е малко над 11 милиона евро" :lol:

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 17 апр 2010 23:51

Черноморец Бургас беше култово недоразумение в А група.Дражев разсипа футбола в село Герман,голям циркаджия е.Отборчето му пълнеше кошницата всеки,който го хванеше и завършиха май с актив от -1 т?!Естествено взеха Х от Литекс,как иначе.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 апр 2010 00:08

:mrgreen: Веднага се сещам за два отменени автогола, заради... засада. Единият в ущърб на любимия ми отбор - във Варна, другия в полза...
Батето беше другия абсурд. Не знам други ватерболисти, но той ми е любимия. Абсурдно е, че той разбира явно от футбол повече от един футболист като Боби. Но определено състезател по водна топка шеф на футболния съюз бе забавен факт.
Мога да се сетя десетки още сигурно.Уелкъм ту Абсурдистан!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 18 апр 2010 00:49

Помня,че когато преди 1-2год. отидох в Ловеч на мача за купата Литекс-Ботев Пд. не разбрах всъщност кой е домакин поради 2 неща:
1.Публиката на Ботев бе повече
2.Агитката на Литекс бе умряла от гъдел,пееше много малко,а повече седеше и чоплеше семки...А в редките случаи на пеене,песента беше една и съща :roll:

:mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”