viroglav написа:TristaNNN , с такава съдийска комисия няма да има никакъв проблем да ви докарат до ЕКТ... Въпрос - кой смени предишната и защо ? Но не ми излизай с оправданието , че ПФК Левски били ощетявани и т.н. бля , бля глупости или че и други отбори го искали същото. Комисията беше сменена по искане на ПФК Левски и това е неизтриваем факт... За първи път от 20 години мачовете започнаха да се свирят по правилата и това не се хареса на едни хора , ти занеш кои не по зле от мен. Агент Николай изпълзя от черупката , агент Батков също , другите агенти не останаха по назад и за няколко седмици направиха атмосферата непоносима. Това са хората от Държавна сигурност , която и в момента си е държава в държавата и за която феърплея е трън в очите. На никой от тях не му дреме за ПФК Левски и за сините фенове , това е повече от сигурно. Значи има някаква финансова изгода от цялата тая работа. Каква ? Не знам , но тези хора се кланят на един и същи бог - изгодата. Те съсипаха България през тези години и Тодор Батков също работеше активно в тази посока. БФС ? Боби Михайлов е избран с активната подкрепа на ДПС - партията , защитаваща турските интереси в България. Сам по себе си този факт е достатъчен , за да изгори българският футбол пред УЕФА и другите там уж неправителствани организации. Къде е ПФК Левски в тази ситуация ? Те са галениците на медийната империя на агент Ахмед Доган ... Те обаче са галеници и на БФС ... Сметни две и две и ще получиш отговори на всичките си въпроси ... Определението "агент" е четката , с която всеки може сам за себе си да си нарисува картината в българския футбол. Никак не е трудно , а ако знаеш и на кои други отбори собствениците им са агенти , то можеш да изкараш и не лоши пари в букмейкърските пунктове. Въпрос на интелект и на малко интуиция. А кой е достоен да пише за *** и Спорт 1 е въпрос , на който също можеш по този критерий да му намериш и отговора. нещата са свързани и неделими.
Супер несъстоятелно пристрастно мнение. Против предната комисия се обявиха всички отбори (без Литекс и Морето по обясними причини). Левски беше рязън определено, но това няма значение. Важното беше, че нямаше 1 дерби изкарано от съдия, без да повлияе на резултата и играта. Просто трагично съдийство (дали преднамерено или не можем само да гадаем). Много си заблуден ако наричаш фрапантните съдииски грешки от есента "свирене по правилата". Това с Боби Михайлов е повече от смешно. Бил избран да подкрепя ДПС?!?! Тези разсъждения въобще не ми е ясно откъде ги вадиш. Какви галеници на Ахмед Доган са Левски? Смешен ставаш със всяко изречение... Левски ако е галеник на БФС то ЦСКА трябва да им е отроче... Въобще как може да свържеш Левски с турското... В *** и Спорт 1 могат да пишат само най-пристрастние провалили се журналисти...ФАКТ!