ЛЕВСКИ-СПОРТИСТ СВОГЕ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- edmon_dantes
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ-СПОРТИСТ СВОГЕ
Смачкахме ги, но пък и Спортист не са кой знае какъв критерий за нашата сила. Нека продължим така с добрата игра и съм почти сигурен, че ще си вземем мачовете до края. Другите да треперят, ние сме Левски.
Гонзо преди малко каза по Ринг, че Кръстовчев е отстранен от отбора до края на първенството.
Гонзо преди малко каза по Ринг, че Кръстовчев е отстранен от отбора до края на първенството.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Беше истинска наслада да се гледа играта на Кривия,Йовов,Телкийски и Жо.Как само пипат топката,за Сашо ми е ясно,все пак сме от една школа. 

Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Мнениеот modor на 14 Апр 2010 19:49
maximalniq написа:Очаквам над 5 гола и Сашо Александров титуляр.
Е за какво Сашо да е титуляр
...........не видя ли,че днес игра 10 минути и едвам дишаше накрая.
Мнениеот modor на 14 Апр 2010 19:44
niki87 написа:4:0 за шампионите
Аз залагам на 5-0,но само ако Миро Антонов не играе
modor обаче много я разбираш тая игра как позна ,че точно тези двамата не трябва да играят за да бием.Явно не си много в час с формата на играчите.
Е за какво Сашо да е титуляр

modor обаче много я разбираш тая игра как позна ,че точно тези двамата не трябва да играят за да бием.Явно не си много в час с формата на играчите.
- modor
- Контакти:
palkoalex написа:Мнениеот modor на 14 Апр 2010 19:49
Е за какво Сашо да е титуляр...........не видя ли,че днес игра 10 минути и едвам дишаше накрая.
Е ти какво от един мач правиш кардинални изводи ли?Да ме извиняват феновете на Своге,ама този отбор не е мерило за Левски

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor, ама и ти по гръб не шадаш, поне като кажеш някоя глупост имай достойнство да си я признаеш!
Иначе, незнам защо само спамите темата с коментари какво става по време на мача... който е фен на Левски или е на стадиона или гледа по ТВ, няма нужда да коментирате наживо какво става във всяка атака на отбора.
За мача:
Вярно е Своге не са мерило, ама това не значи, че трябва да омаловажим старанието и гениалността на някой от отбора. Браво на Кривия! Наистина който може го може и на 35!!! Отдавна не бях гледал на Герена пас на 35 метра по конец зад противниковата защита.
Миро Антонов добре се разиграва, дано така продължи до края и най-вече следващия сезон, поне за момента си личи, че е с класа над Жоро метъла, но тепърва ще трябва още много много да показва и да доказва! Очудващо старание на Мечо, няколко доста класни отигравания и от него. Похвала също и за Станчев!
Иначе, незнам защо само спамите темата с коментари какво става по време на мача... който е фен на Левски или е на стадиона или гледа по ТВ, няма нужда да коментирате наживо какво става във всяка атака на отбора.
За мача:
Вярно е Своге не са мерило, ама това не значи, че трябва да омаловажим старанието и гениалността на някой от отбора. Браво на Кривия! Наистина който може го може и на 35!!! Отдавна не бях гледал на Герена пас на 35 метра по конец зад противниковата защита.
Миро Антонов добре се разиграва, дано така продължи до края и най-вече следващия сезон, поне за момента си личи, че е с класа над Жоро метъла, но тепърва ще трябва още много много да показва и да доказва! Очудващо старание на Мечо, няколко доста класни отигравания и от него. Похвала също и за Станчев!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
comandosa1 написа:Направо като гледам терена и ми са плаче, няма такава простащина, да дадеш 1 милион лева за перфектен терен и да си спестиш после 50 000 лв за поддръжка и да го съсипеш. Бай Ганьовска работа...
Струва ми се, че коментираме без да сме запознати.
Без да съм адвокат на отговорника на стадиона съм склонен да му вярвам. Човека каза, че просто тревата се е разболяла, няма нищо общо със студа. Даже даде за пример и това, че на полусезона в Германия на Шалке стадиона се е разболял от същото нещо. Аз лично не мога да си представя как тревата ще се повреди от това, че не е пускано отоплението през зимата...
BigDick написа:Между 4 и 6 на 0 или 1 е мача за шампионите,като впредвид моите наблюдения спрямо последните ни "нападатели",то резонно е М. Антонов да отбележи поне хетрик (ако играе разбира се).Доводите ми са,че когато дойде Еньо от Марек,то следващият мач именно срещу тях отбеляза 4 гола,Г. Христов,отбеляза 3 на Ботев,Цачев вкара 3 на Спартак Варна.Миро Антонов има огромно желание,за съжаление обаче то не е подплатено от умения.На фона обаче на другите които сме имали в атака в последните няколко сезона,М. Антонов е най доброто с което разполагаме.И само заради желанието с което играе,то трябва да му се даде шанс.
Почти познах,както за резултата така и че М Антонов ще отбележи повече от един гол.

BigDick написа:BigDick написа:Между 4 и 6 на 0 или 1 е мача за шампионите,като впредвид моите наблюдения спрямо последните ни "нападатели",то резонно е М. Антонов да отбележи поне хетрик (ако играе разбира се).Доводите ми са,че когато дойде Еньо от Марек,то следващият мач именно срещу тях отбеляза 4 гола,Г. Христов,отбеляза 3 на Ботев,Цачев вкара 3 на Спартак Варна.Миро Антонов има огромно желание,за съжаление обаче то не е подплатено от умения.На фона обаче на другите които сме имали в атака в последните няколко сезона,М. Антонов е най доброто с което разполагаме.И само заради желанието с което играе,то трябва да му се даде шанс.
Почти познах,както за резултата така и че М Антонов ще отбележи повече от един гол.

-
Победа за статистиката .....отлична като резултат ....не толкова като игра !
През първото полувреме, се забихме в шаблона ....центрирания - отляво, центрирания - отдясо ! ?
И въпреки това ....Веско Минев показа, че дори и да се играе с високи центрирания ....ако те са точни и към човек ....то гол може да се вкара и така ! ?
За съжеление ....и снощи един куп центрирания ( не само високите ) ....отидоха на вятъра ! ?
Имам чувството ....че този елемент, не се тренира много - много ? ! ?
Както и да е ....на този мач, не си заслужава да се прави особен анализ .....
По важното е, че МАЙ имаме чувствително подобрение на играта ?
Ако Спортист не са мерило ....то Берое и Локо Пд. съвсем не са слаби отбори !
Айде и аз като треньорите ....."гледаме напред ...играем мач за мач ....пък каквото сабя покаже" ...
През първото полувреме, се забихме в шаблона ....центрирания - отляво, центрирания - отдясо ! ?
И въпреки това ....Веско Минев показа, че дори и да се играе с високи центрирания ....ако те са точни и към човек ....то гол може да се вкара и така ! ?
За съжеление ....и снощи един куп центрирания ( не само високите ) ....отидоха на вятъра ! ?
Имам чувството ....че този елемент, не се тренира много - много ? ! ?
Както и да е ....на този мач, не си заслужава да се прави особен анализ .....
По важното е, че МАЙ имаме чувствително подобрение на играта ?
Ако Спортист не са мерило ....то Берое и Локо Пд. съвсем не са слаби отбори !
Айде и аз като треньорите ....."гледаме напред ...играем мач за мач ....пък каквото сабя покаже" ...