ЛокоПд:И какво като не сме Българи?Роми да не е срамна дума?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: ЛокоПд:И какво като не сме Българи?Роми да не е срамна дума?

Мнениеот slavia_forever » 19 дек 2008 22:10

Blue_Lion написа:Абе брато,ти сериозно ли ?! :o Засмях се на сайта ама как да е ;) Загледай се,има едни тъмни субекти :twisted: Ако тези не са роми,моля те сложи ни снимка на това как изглеждат за да знаеме какво имаш предвид под "мангал" ;) Айде махни го тва - казах го вече,във всяка агитка има джигити и там не им е мястото ! В публиката т.е. при семколюбците може да си седят стига да не краднат "сеш'се",но място никакво нямат в Сектор "Б" на Герена,"Г" на Армията,Сектор "В" на стадионите в Пловдив и на софийския Локо както и Сектор "А" при вас при вашите фракций ;) Пак се повтарям,навсякъде в България в агитките има мангусти :!: А викаш слагал съм се на локомотивците...хммм първо копирах от Lauta hools за обичта към отбора ми,сега понеже съм се засмял на някъв базик на фен на Локо им се слагам - епа добре,щом си рекъл няа да се обяснявам ;) А и вчера казах,че няма да се меся,смехът ми беше от днес ;) :D :D А само още нещо,в Кв. Овча Купел ако отречеш,че няма мангали...брат те там не са малко да ти кажа,и силно се съмнявам да няма "роми" на ст. Славия ;) Обвиняваш ме често,че отричам фактите,но от друга страна и ти отричаш факти - Славия има две фракций : La Vecchia Scuola и Boys Sofia който са с крайно десни убеждения и честичко си спретват кютеци с Железните Бригади на Локо Сф или с наще,ма по време на мачове м/у Левски и Славия ;) Второ - да кажеш,че няма джигити на вашия стадион е като да отречеш съществуването им в България изобщо !!! Не може всички в България да се правят на хулигани и прочее,ма само да подмине славистите...еми извинявай брат ама тука бъркаш много ;)

Добре тогава, считай че аз съм в грешка. Аз не познавам нито един, в нашата агитка, а при вас съм виждал многократно. Както и съм и в грешка, че каза, че няма да се месиш, на мангалите, в снимките на Локомотив, не ти беше смешно, но като пуснаха неакуратна снимка, с някой, дошъл на стадион Славия и никой ром сниман в агитката - извинявай, но щом казваш, че не е надупване-мазно ок.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 19 дек 2008 22:15

По твойта логика,няма мангали и на Герена,щото аз също не познавам такива :D :D Защо реши,че снимката е неакуратна - щото има мангали на нея ли ? Казах,че се смея на сайта...ма как да е ;)

НА ВСЕКИ СТАДИОН ВЪВ ВСЕКИ ГРАД,ВЪВ ВСЯКА АГИТКА,БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ ИМА ЦИГАНИ !!!
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 19 дек 2008 22:18

juju написа:Не отричай фактите и аргументите :lol: :lol: :lol:
http://hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pid=8375&fullsize=1

Брат,тия не са мангали ;) Че са корави ладове цялата агитка...много са страшни,особено тоя по средата дето им е тартора,ма не това е темата :D :D :D :D
Изображение

juju
Контакти:

Мнениеот juju » 19 дек 2008 22:21

Blue_Lion написа:

Брат,тия не са мангали ;) Че са корави ладове цялата агитка...много са страшни,особено тоя по средата дето им е тартора,ма не това е темата :D :D :D :D

е да не са мангали,но той много често е говорил за фракцийте,затова,че били лепилари,а тия кви са????

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 19 дек 2008 22:30

juju написа:
Blue_Lion написа:

е да не са мангали,но той много често е говорил за фракцийте,затова,че били лепилари,а тия кви са????

Филмари :twisted: Не се ебавай с тези...много са страшни !!! Абе дали имат и те бели кецове...примерно Перита ? :D :D :D :D
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 19 дек 2008 23:06

Blue_Lion написа:По твойта логика,няма мангали и на Герена,щото аз също не познавам такива :D :D Защо реши,че снимката е неакуратна - щото има мангали на нея ли ? Казах,че се смея на сайта...ма как да е ;)

НА ВСЕКИ СТАДИОН ВЪВ ВСЕКИ ГРАД,ВЪВ ВСЯКА АГИТКА,БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ ИМА ЦИГАНИ !!!

Добре братле, както и да е! :|

Plovdiv

Мнениеот Plovdiv » 20 дек 2008 09:03

Чифутчето седнало да гавари за цигани хахахахахаха къде бе владайски селянин :D
История на Локомотив Пловдив | Родословно дърво на Локо Пд | Локо Пловдив - Герб | Екипът през годините
Изображение

juju
Контакти:

Мнениеот juju » 20 дек 2008 09:39

Добре,Слвия!Може ли един въпрос от мен,ей така без да се заяждам?Искам да те попитам,след като нашите фенове според теб са завършени глупаци,идиоти,лепилари и т.н.....ако пуснеш примерно теми като тези,примерно казвам,във форума на ботев,мислиш ли,че няма да завалят псувни и обиди както тук от нашите фенове,от тях,ще е същото както тук,но те сигурно за теб няма да са такива нали?То не е трудно да се мазниш и после да те обичат.....
Казваш Блу,че се смеел на простотий...!А ти не се ли смееш на простотийте на един още по-тъп човек от нашите фенове-fcb,който за разлика от тях дори се радва на смъртта на хората,ти също си смеел не простотийте му,затова не прави забележка на други за нещо,след като ти самият си такъв и го правиш това!!!!И айде кажи ми в коя агитка няма цигани?Ела на Лаута,сега,2008-2009 година и виж колко цигани идват не мачовете.Преди бяха повече,сега почти няма,то е много лесно да даваш снимки от преди 8-9 години и да казваш,че сме цигани!Искам да ми отговориш на всичко,което ти зададох като въпроси,а не да ги подминеш както обикановенно правиш,когато някой от нашите е прав!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 20 дек 2008 11:26

juju написа:Добре,Слвия!Може ли един въпрос от мен,ей така без да се заяждам?Искам да те попитам,след като нашите фенове според теб са завършени глупаци,идиоти,лепилари и т.н.....ако пуснеш примерно теми като тези,примерно казвам,във форума на ботев,мислиш ли,че няма да завалят псувни и обиди както тук от нашите фенове,от тях,ще е същото както тук,но те сигурно за теб няма да са такива нали?То не е трудно да се мазниш и после да те обичат.....
Казваш Блу,че се смеел на простотий...!А ти не се ли смееш на простотийте на един още по-тъп човек от нашите фенове-fcb,който за разлика от тях дори се радва на смъртта на хората,ти също си смеел не простотийте му,затова не прави забележка на други за нещо,след като ти самият си такъв и го правиш това!!!!И айде кажи ми в коя агитка няма цигани?Ела на Лаута,сега,2008-2009 година и виж колко цигани идват не мачовете.Преди бяха повече,сега почти няма,то е много лесно да даваш снимки от преди 8-9 години и да казваш,че сме цигани!Искам да ми отговориш на всичко,което ти зададох като въпроси,а не да ги подминеш както обикановенно правиш,когато някой от нашите е прав!

Това, което съм писал във вашия форум, е отговори на провокации. Нямам никакви чувства към вас, сито към Ботев Пловдив, освен симпатия. Ако не бях провокиран, нямаше да има и подобни теми. Ето например, в темата - Кой е най-стария регистриран клуб в България, единствено ваши фенове се намесват, държайки се неадекватно. Провери и ще видиш. Имам и приятели от Локо Пловдив, които са много интелегентни хора. Бях в Пловдив на дербито преди седмици и разхождайки се, видях фенове - цигани и от двата отбора, в което няма нищо лошо. Пак повтарям, темите срещу Локомотив Пловдив, са плод на провокации от голяма част от феновете им.

Върни се в “Локо Пловдив”