Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот rhaegar » 17 апр 2010 13:52

Добре довшъл и от мен, с малко закъснение :)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 17 апр 2010 18:47

Скери, ами понеже засега не виждам други мнения, моля те попитай paceto как е с времето, дали смята да заминава пак и дали ще можем да разчитаме на него, ако пак стане мод. Знам, че се разбирате добре и смятам, че е по-добре ти да го попиташ... не, че аз не мога де ;)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 апр 2010 18:57

stenly написа:Скери, ами понеже засега не виждам други мнения, моля те попитай paceto как е с времето, дали смята да заминава пак и дали ще можем да разчитаме на него, ако пак стане мод. Знам, че се разбирате добре и смятам, че е по-добре ти да го попиташ... не, че аз не мога де ;)

хахахха, накрая да не стане така, че след толкова полемики в заседание, paceto да се окаже зает и ще пътува?!? :lol: ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 17 апр 2010 20:37

stenly написа:Скери, ами понеже засега не виждам други мнения, моля те попитай paceto как е с времето, дали смята да заминава пак и дали ще можем да разчитаме на него, ако пак стане мод. Знам, че се разбирате добре и смятам, че е по-добре ти да го попиташ... не, че аз не мога де ;)

Аз още вчера говорих с него.
Засега каза, че ще си помисли.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 18 апр 2010 15:43

SkArY_9 написа:Аз още вчера говорих с него.
Засега каза, че ще си помисли.

OK, Скери, нека реши :)

Поредният казус, малко главоблъсканица.
Появи се дилема, как точно хората да цитират взетите материали от конкурентни сайтове, без да пускат линкове към тях (защото това е своеобразна реклама за самия сайт). От друга страна обаче, ако може да се цитират въпросните новини или статии, защото това е един вид доказателство за достоверност на написаното... Та, някой ако се сети, или има мнение по въпроса, моля да пише :)

И още нещо, пейстнати материали от Д0нБалон ги бастисваме на момента, сами се сещате защо ;)
Забранила съм думата дори, така че ще ви излиза като *** (да не се чудите какво е) ;)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 апр 2010 16:03

Вчера изтрих такава тема от споменатия сайт, после ми предявиха претенции. Лично аз мисля, че това с източника си е проблем. Имаме в правилата да не се прави реклама, още повече става въпрос за конкуретни сайтове, но пък искаме да има и източник, за да знаем, че ще се дискутира нещо сериозно, а и да не се ограничават потребителите?! Аз мисля, освен да пишат сами източника, без да дават линк, може би нещо такова, разбира се напълно подкрепям за сайта дето твори нашия извънземен "Ицко Бижутера".........., но може би трябва да измислим нещо в правилата за конкуретни сайтове, не знам, ще го мислим.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 апр 2010 18:04

Има вариант, при който като се убедим в източника от линка, да го изписваме (като име - махайки линка), редактирайки мнението. Ако източника вече е изписан без линк и ние се усъмняваме, можем да го изискваме от автора на лична. Все пак е хубаво, ако решим така да го регламентираме и като правило.

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 18 апр 2010 18:32

Да, съгласен съм с Коцето, ако има линк го махаме.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 19 апр 2010 00:05

Честит Рожден Ден, Коце! Да си жив и здрав, приятелю! Много, много здраве, много късмет, много успехи............всичко хубаво по много! Радвам се, че съм ти приятел! Честито!... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 19 апр 2010 00:10

kartago написа:Честит Рожден Ден, Коце! Да си жив и здрав, приятелю! Много, много здраве, много късмет, много успехи............всичко хубаво по много! Радвам се, че съм ти приятел! Честито!... :lol: :lol: :lol:

Благодаря ти! И аз се гордея много с приятелството ни! Бъди и ти жив и здрав! :)

Върни се в “Модератори”