Абе брато,ти сериозно ли ?!

Засмях се на сайта ама как да е

Загледай се,има едни тъмни субекти

Ако тези не са роми,моля те сложи ни снимка на това как изглеждат за да знаеме какво имаш предвид под "мангал"

Айде махни го тва - казах го вече,във всяка агитка има джигити и там не им е мястото ! В публиката т.е. при семколюбците може да си седят стига да не краднат "сеш'се",но място никакво нямат в Сектор "Б" на Герена,"Г" на Армията,Сектор "В" на стадионите в Пловдив и на софийския Локо както и Сектор "А" при вас при вашите фракций

Пак се повтарям,навсякъде в България в агитките има мангусти

А викаш слагал съм се на локомотивците...хммм първо копирах от Lauta hools за обичта към отбора ми,сега понеже съм се засмял на някъв базик на фен на Локо им се слагам - епа добре,щом си рекъл няа да се обяснявам

А и вчера казах,че няма да се меся,смехът ми беше от днес

А само още нещо,в Кв. Овча Купел ако отречеш,че няма мангали...брат те там не са малко да ти кажа,и силно се съмнявам да няма "роми" на ст. Славия

Обвиняваш ме често,че отричам фактите,но от друга страна и ти отричаш факти - Славия има две фракций : La Vecchia Scuola и Boys Sofia който са с крайно десни убеждения и честичко си спретват кютеци с Железните Бригади на Локо Сф или с наще,ма по време на мачове м/у Левски и Славия

Второ - да кажеш,че няма джигити на вашия стадион е като да отречеш съществуването им в България изобщо !!! Не може всички в България да се правят на хулигани и прочее,ма само да подмине славистите...еми извинявай брат ама тука бъркаш много