Кой отбор ще изпадне от "А" група през сезон 2009 / 2010?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- vinagisvas
- Контакти:
Re: Кой отбор ще изпадне от "А" група през сезон 2009 / 2010?
Гласувах за Сливен,защото мисля,че ще ги победим в понеделник.Ако обаче ни бият,изпадаме ние. Мисля, че Мездра ще се спасят без проблем.
kokic1986 написа:PFC Litex написа:Гласувах за Локо Пловдив, не че искам те да изпаднат, а просто така виждам според мен нещата.
Сливен СЕДМА поредна загубя няма да направят, а днес Локо Мз ще победи Пирин.
В оставащите шест кръга програмата на Локомотив Пловдив е най-трудна.
Абе човек ти нормален ли си, с тоя отбор Локото неможе да изпадне
Аз гледам програмата на отборите до края. На Локо Пд е:
Сливен - Локо (троен мач)
Локо - Ботев (служебна победа)
Миньор - Локо (троен мач)
Локо - Литекс ( троен мач)
Славия - Локо (троен мач)
Локо Пд - Локо Сф (троен мач)
Освен служебната победа срещу Ботев в оставащите 5 мача не може да се каже тук Локо Пд бият 100%

- Canaries front
- Контакти:
гласувах за Локо пд (не защото им пожелавам да изпаднат),поради факта ,че имат най-трудна програма.БФС и Лечков невярвам да оставят Сливен да изпадне със тази база. За мен борбата е между съименниците от Пловдив и Мездра. Ако Коко не се намеси под масата и борбата е честна мисля ,че догодина ще има дерби в Б група. Въпреки всичко пожелавам им да се спасят,защото Пловдив заслужава да има представител в А група.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Програмата на Локо Мз
Пирин - Локо (днес този мач е двойка - според мен)
Локо - Левски (победа за Левски)
Монтана - Локо (Монтана се спасиха, а и са си комшии)
Локо - Сливен (директен двубой)
Ботев - Локо (служебна победа)
Локо - Миньор (последен кръг, Миньор ще се ни нагоре, ни надолу, за мен знак единица)
Програмата на Сливен
Сливен - Локо Пд ( за мен мача е единица)
Берое - Сливен (Берое ги интересува само купата и първенството за тях вече е на втора линия)
Сливен - Спортист (100% победа за Сливен)
Локо Мз - Сливен (троен мач)
Сливен - Пирин (90% победа за Сливен)
Левски - Сливен (последен кръг и изхода от мача ще зависи на кой какво му трябва)
Пирин - Локо (днес този мач е двойка - според мен)
Локо - Левски (победа за Левски)
Монтана - Локо (Монтана се спасиха, а и са си комшии)
Локо - Сливен (директен двубой)
Ботев - Локо (служебна победа)
Локо - Миньор (последен кръг, Миньор ще се ни нагоре, ни надолу, за мен знак единица)
Програмата на Сливен
Сливен - Локо Пд ( за мен мача е единица)
Берое - Сливен (Берое ги интересува само купата и първенството за тях вече е на втора линия)
Сливен - Спортист (100% победа за Сливен)
Локо Мз - Сливен (троен мач)
Сливен - Пирин (90% победа за Сливен)
Левски - Сливен (последен кръг и изхода от мача ще зависи на кой какво му трябва)
Последна промяна от PFC Litex на 17 апр 2010 14:24, променено общо 1 път.

Надявам се Локомотив Пд-има нещо изкуствено в този тим,още от времето когато взеха лиценза на Велбъжд и се върнаха по административен начин в А група
Мездра имат най-лесна прогама,ако им се остава ще останат.Иначе мисля,че мачът между Сливен и Локо ще реши 3-я изпадащ,ако Сливен не победи си заминават,а и имат мач с нас после в СТЗ,а ние по принцип помагаме на Локо,така че много трудно Сливен ще се спаси ако не бие в понеделник.
- vinagisvas
- Контакти:
ivaylito написа:Мездра имат най-лесна прогама,ако им се остава ще останат.Иначе мисля,че мачът между Сливен и Локо ще реши 3-я изпадащ,ако Сливен не победи си заминават,а и имат мач с нас после в СТЗ,а ние по принцип помагаме на Локо,така че много трудно Сливен ще се спаси ако не бие в понеделник.
Точно така е, и това казах по-горе.Само да не загубим в понеделник.
Сливен играят добър футбол,но в повечето мачове нямаха шанс.Първия полу сезон биха левски,а литекс им вкара гол в 92-та,да не говорим че изтърваха x на армията.Мездра са една продажна пасмина и лично много ме дразнят.Локото(пловдив) имат дух а и стил почват да придобиват.
Последна промяна от pazlama на 17 апр 2010 14:35, променено общо 1 път.
Ами лично аз по обясними причини Локото(ПД) са ми най-непроятния отбор!!!!От друга страна ако изпаднат ще се изгуби тръпката от дербито ни с тях!!!Така ,че залагам на Мездра!!
Най-важното е обаче Локо(ПД) да паднат сега от Сливен или поне да не бият и Минъор да им вземе поне точка-за да се хвърлят срещу Литекс-ако дотогава са се спасили-ясно ви е какво ще стане!!!
Най-важното е обаче Локо(ПД) да паднат сега от Сливен или поне да не бият и Минъор да им вземе поне точка-за да се хвърлят срещу Литекс-ако дотогава са се спасили-ясно ви е какво ще стане!!!
Последна промяна от cska_90 на 17 апр 2010 14:36, променено общо 1 път.

значи сигурен съм че локо пд няма да изпадне.коко си знае работата.само не разбирам как феновете на локо пд не гледат малко по строго към динев.та ако става въпрос за коко динев,той е тото царя на бг.другия сезон ще сте на 6 или 7 място и пак ще има странни мачове като този с монтана.
Върни се в “Футбол - България”