Правителството даде "Тича" на Варна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Re: Правителството даде "Тича" на Варна

Мнениеот Thomson » 15 апр 2010 21:55

Много точно казано. Според мен критиките в последно време се дължат най-вече на това, че доста се забави стадиона и дори не се знае що го бъде ли. Всички знаем колко са силни ТИМ и с какви средства разполагат и навярно голяма част от хората са си мислели, че с тези пари ще станем шампиони още на 2-3та година. И след като това не се случи - вече не ги искат за собственици :roll: Въпреки това, аз се радвам, че ни купиха навремето, защото сега никой дори нямаше и да е чул за проект на нов стадион, дори и за модернизация на Тича, да не говорим за мечти от сорта на титли и купи ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 15 апр 2010 22:02

Браво, Весо!
+1
Не ми се пишеше толкова обширно, но ти свърши черната работа :lol:
Още нещо, което повечето хора може би не знаят. Целия бизнес на ТИМ върви така - бавно, без бързане, без изхвърляне, без много и излишни приказки. И отбора управляват така. Надявам се, че всичко ще продължи в техен стил и забавянето е вследствие кризата която засегна всички.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 15 апр 2010 22:10

cristely написа:Браво, Весо!
+1
Не ми се пишеше толкова обширно, но ти свърши черната работа :lol:
Още нещо, което повечето хора може би не знаят. Целия бизнес на ТИМ върви така - бавно, без бързане, без изхвърляне, без много и излишни приказки. И отбора управляват така. Надявам се, че всичко ще продължи в техен стил и забавянето е вследствие кризата която засегна всички.

Точно така мисля и аз!Дали съм прав ще видим.Всички отбори имат трудности периодично.Има обаче и такива,които пискат като вдовица за ...на гробище,че сме били в тежък период!
Оревахте света,бе ей! :oops:
Утре може да имаме други собственици или да нямаме никакви.Ще се дръпнете ли от отбора?Или ще го обичате повече?

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 16 апр 2010 01:06

Имам чувството,че ако ТИМ не ни оставят,както се тиражира поне 5 пъти в годината,ще останем може би заедно с Черноморец и Литекс единствените отбори в БГ които ще работят наистина като фирми и ще печелят от тази дейност.Гришата показа пътя.Добра школа,добро стадионче за мащабите на града Ловеч,няколко качествени попълнения и налагане на деца от тяхната школа.Дали са от Ловеч,или събрани от всякъде,ням а значение.Те са си техни.И Събев направи кампуса с тази цел.Като си замине Балъка,а това ще стане скоро според мен,направеното ще остане и с един треньор залагащ на БГ ще се видят плодовете от сега инвестираното в школата.При нас вече се вижда че школата работи.Трима в първия състав и дубъл съставен основно от наши юноши на трето място в групата.Какво му трябва на човек.Е,и една спечелена купа няма да откажем. :mrgreen:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 16 апр 2010 12:50

Изиграха ни с този стадион. Факт.
1000 пъти по-добре беше да се направи основен ремонт на Юрито с десет пъти по-малко пари. Щеше да стане кукла. Ама лапането щеше да е значително по-малко. Тоя язовир, дето ни го завещаха, ще си е вечно наш, сигурен съм, че и пет и повече години да минат, Варна стадион няма да има. Честно да ви кажа, надявам се вече ТИМ да ни оставят. Стана ми ясно, че нещо голямо с тях/заради тях, няма да постигнем. Ако наричаме нещо голямо третото място в крайното класиране, жалко за нас, не ни отива. Да взимат левски и да се махат от Тича.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 апр 2010 18:50

Аз това отдавна го говоря.,... Но и те да с емахнат кой ще вземе отбора... Всички "бизнесмени" у нас са все мутри! Аз искам честен собственик, който да не е разпкаквал майки и да си пере парите! Ама такива у нас няма... Данеби аз деот я имам 10 лева в джоба си, я не - да мога да издърбжам клуб???? Или вие, които сигурно се чудите как да отгледате децата си- или "алкохолиците"- как да съберат пари за да съберат и да пийнат :mrgreen: Отбор не се издържа току, тъй....

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 17 апр 2010 08:12

Има, ама не им се занимава със спорт, камо ли футбол.
То и на тимуровците не им се занимава със спорт!.. За тях това си е още една фирма, АД, която трябва и да е рентабилна, да носи дивиденти. Едва ли го има емоционалния момент.
Вземи например пристанището, знаеш ли какъв стокооборот и какви пари минават оттам, но на кой му се влиза в лайната?.. Виж, ако имаше някаква държавна стратегия за спорта и имаше данъчни облекчения, за който инвестира в спорта, щеше да е по-различно. Защото говорим за десетки милиони само от ДДС. А колко му трябва на един бг клуб.. С пет млн. ще направи супер сезон.. такива ми ти работи

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 17 апр 2010 11:00

Прави сте..ако се строеше стадиона,щеше да ми е през оная работа на кое място сме и как играем-поне тази година или докато стане..

Върни се в “Черно море”