Окука за уговорката между Берое и Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

4oKuTo
Контакти:

Re: Окука за уговорката между Берое и Левски

Мнениеот 4oKuTo » 16 апр 2010 01:19

Този мач трябва да бъде забравен от футболистите и феновете на Берое, предстоят ни много по-важни и трябва да гледаме напред, подкрепа докрай и това е.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 апр 2010 01:30

Добре де - да ви питам ? Как така решихте, че този мач трябва да е купен или уговорен. Първо - Левски няма пари да купува мачове, второ - Берое показват този сезон, че играят за себе си и за феновете. Второ - Берое, по всичко личи, ще играят в Европа, а оттам ще дойдат парици. Ако се върна назад към мача през есента, Левски пак имаше повече положения, с тази разлика че тогава не ги вкараха. Ама сега си ги вкараха и ... както каза е казал поетът: " sometimes win, sometimes lun" :lol:
И накрая, мисля си, че след гола Берое тръгнаха да се надиграват с Левски ( което беше логично), понеже играят у дома, взели са доста точки срещу водещите отбори, Левски не е в най-добра форма.... и така тези фактори се обърнаха в полза на Левски ;)
И г-н Окука да си гледа отбора и да не пали интриги, защото като ни биха, в Левски не тръгнаха да им подливат вода, а се търсеха проблемите в синия екип.... така че, Окука.... да не стане така да гледаш Европа по ПРО.БГ накрая :twisted:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 16 апр 2010 01:36

ЛОКО СОФИЯ
Српският гражданин Окука, който може да е всичко,но не и треньор е адски изнервен, защото лесните мачове на Локо-то минаха и предстоят тежките. Напълно е възможно Локо-то да не вземат и точка до края, като се има впредвид как играха срещу въпросните противници през есента и как печелиха мачовете до сега през пролетта. Единствено Черно море може да не се напряга срещу тях до края.

ФК БАТКОВ
Положението в узорпирания от Агент Тара клуб е повече от трагично. За повече от една година ФК Батков удари единствено Нефчи Баку в жизненоважен мач, иначе дори когато играта потръгваше (мачовете се броят на пръстите на едната ръка за 1 година) дългата ръка на Заберски, Гошо вратарчето, отчайваше. Трагедията започна по времето на набедения за тренер Кокал и продължава с пълна сила. Дори и за хардкор фенове като Бижутера и Емил е притеснително силно представянето срещу Славия (където защитник не получавал заплата услужливо си вкарва автогол във 2-рата мин) и срещу Берое (където друг защитник неполучавал заплата играе ролята на колче 30 мин).

БФС
Някой пак може да обяви за луд,ама като гледам програмата на Левски, ЦСКА и Локо София през сезона, още при съставянето й е решено,че Литекс трябва да е шампион. Те нямат такива серии както другите отбори, ако изключим "тежките" поредни мачове със Славия и Локо София (но кой е мислил,че ще са така съдбовни). Левски са поставени в серия в началото, Локо София и ЦСКА в края на сезона. Това го намирам за неморално.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 апр 2010 01:45

Sagittarius написа:Абсолютно прав е Окука за вчерашния цирк в Стара Загора.Берое много грозно и много долно полегна на Левски.Лошото е,че преди няколко кръга по идентичен начин се надупи и на Локо Пд.Така като се замисля-те са единствения отбор тази пролет,който се надупва под път и над път...разбира се само на този,който плаща,а който не-там има едно лежане,едни циркове за 0:0....Не знам,грозна работа,не съм очаквал Илиан Илиев да влиза в подобни схеми,но явно такъв е моралът в Берое.Дано не спечелят те Купата България,че ще бъде срам най-надупващия се отбор да вземе Купа.

Стига де, преди няколко седмици, всички хвала правеха на Локо Пд и на Берое, сега обаче и двата отбора паднаха от Левски и краййййййй - "разпни го". Ами я да те питам, защо тогава Левски направи Х с Локо и падна от Берое есента ? Защо тогава не ни "легнаха" ? Точките са си точки, дали са от есента или пролетта, те си фигурират в актива на отбора, айде стига с тия конспирации ебаси, Левски си е зле този сезон, ама е време да се оправят малко нещата, не мислиш ли?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 апр 2010 01:54

PFC Litex написа:Имам чувство, че Окука знаейки състоянието на отбора си е възможно да изпусне тройката и сега всячески се опитва да вкарва напрежение.

Съгласен съм с теб пич, Окука е плах треньор, и освен това в близките срещи се стоварва огромно напрежение върху Локо Сф, и така, човекът се опитва да "разпредели" това напрежение по каналите ( Левски, Литекс, Цска...).
Каквото и да си говорим, Локо Сф и на 2-ро място, заради слабата форма на Левски и Цска, и силната на Литекс разбира се, а не заради собствена форма. Така че човекът да му мисли в следващите кръгове :)
[offtopic]

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 16 апр 2010 01:59

Футбол няма, има изказвания

Лидерите слаби, та слаби. Падат, бият и не знаят нито кога, нито защо. Шефовете им обаче не млъкват, изказват се.
Окука не може да бие Миньор, ама го съмнява мачът в Стара Загора. Гонзо до вчера душа береше, сега напърчи гребен и му отговори. Чичо Венци плаче от съдии, ама е прав. На него верно Вили и съдиите са му душманите.
А на Литекс кой му е виновен? Съдиите, Левски и ЦСКА, според директора Дихонов. А на тези от ЦСКА всичко им е криво - от Лупи до топката.
Футбол няма, изказвания има. По темата са все пак, ако темата е да се веселят хората.

7 дни спорт

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 апр 2010 02:14

viroglav написа:
Sagittarius написа:Абсолютно прав е Окука за вчерашния цирк в Стара Загора.Берое много грозно и много долно полегна на Левски.Лошото е,че преди няколко кръга по идентичен начин се надупи и на Локо Пд.Така като се замисля-те са единствения отбор тази пролет,който се надупва под път и над път...разбира се само на този,който плаща,а който не-там има едно лежане,едни циркове за 0:0....Не знам,грозна работа,не съм очаквал Илиан Илиев да влиза в подобни схеми,но явно такъв е моралът в Берое.Дано не спечелят те Купата България,че ще бъде срам най-надупващия се отбор да вземе Купа.

Според мен тук проблема не е в Берое. От БФС започнаха уж "неофициално" да подхвърлят , че носителя на купата на България може и да не играе в ЕКТ , защото може и да не получи лиценз. Напълно ги разбирам Берое , които са фаворит за спечелването на този турнир. Обажда им се НЯКОЙ и им казва , че ако се опънат на ПФК Левски няма да играят в Европа дори и да спечелят това право на терена. А те имат горчивия опит от преди няколко години , когато същото това БФС ги прати административно в Б група съвсем незаслужено за сметка на друг отбор ... Това първенство е към края си , но мисля да предложа на интернет обществото да бъде лансирана идеята ми през следващия сезон шампионската титла да бъде връчена на ПФК Левски без да играят мачове , за да не ни мъчат с уговорки и корумпирани съдии... Казвам го като фен на българския футбол и желанието ми е той да се развива , а за да се развива трябва да бъде създадена конкурентноспособна среда без покупко - продажби. Да отстраним тумора от Подуене и да спестим на Тодор Батков милионите за издръжката му... 8-)

Е, айде пак синьо БФС. Не забравяй, че в управлението там "пеят" доста други цветове ;) Като ти чета мнението, си перфектният журналист за спорт1 и *** - там на ръце ще те носят ( замисли се ;) ) за тези ти мисли. Разбирам, че мразите Левски - ваша си работа, ама ..... по твоята логика, сега трябваше да водим с доста точки, не мислиш ли :roll:
[offtopic]

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 16 апр 2010 05:52

TristaNNN , с такава съдийска комисия няма да има никакъв проблем да ви докарат до ЕКТ... Въпрос - кой смени предишната и защо ? Но не ми излизай с оправданието , че ПФК Левски били ощетявани и т.н. бля , бля глупости или че и други отбори го искали същото. Комисията беше сменена по искане на ПФК Левски и това е неизтриваем факт... За първи път от 20 години мачовете започнаха да се свирят по правилата и това не се хареса на едни хора , ти занеш кои не по зле от мен. Агент Николай изпълзя от черупката , агент Батков също , другите агенти не останаха по назад и за няколко седмици направиха атмосферата непоносима. Това са хората от Държавна сигурност , която и в момента си е държава в държавата и за която феърплея е трън в очите. На никой от тях не му дреме за ПФК Левски и за сините фенове , това е повече от сигурно. Значи има някаква финансова изгода от цялата тая работа. Каква ? Не знам , но тези хора се кланят на един и същи бог - изгодата. Те съсипаха България през тези години и Тодор Батков също работеше активно в тази посока. БФС ? Боби Михайлов е избран с активната подкрепа на ДПС - партията , защитаваща турските интереси в България. Сам по себе си този факт е достатъчен , за да изгори българският футбол пред УЕФА и другите там уж неправителствани организации. Къде е ПФК Левски в тази ситуация ? Те са галениците на медийната империя на агент Ахмед Доган ... Те обаче са галеници и на БФС ... Сметни две и две и ще получиш отговори на всичките си въпроси ... Определението "агент" е четката , с която всеки може сам за себе си да си нарисува картината в българския футбол. Никак не е трудно , а ако знаеш и на кои други отбори собствениците им са агенти , то можеш да изкараш и не лоши пари в букмейкърските пунктове. Въпрос на интелект и на малко интуиция. А кой е достоен да пише за *** и Спорт 1 е въпрос , на който също можеш по този критерий да му намериш и отговора. нещата са свързани и неделими.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 16 апр 2010 08:07

Интересно-чета темата и виждам, че твърдението, че мача не е уговорен се поддържа само от привърженици на Левски. Всички останали са на мнение, че Берое са полегнали... Аааа, чакай бе-как забравих-нали Левски е отбора на народа-няма как левскарите да не са прави...
Иначе аз лично мнение не мога да изкажа по простата причина, че не съм го гледал мача, но някак си това да се изнесе публиката(още повече на Беррое) от стадиона на полувремето при резултат 1:3 наистина е малко странно. Два гола срещу Левски се вкарват...
Бижутера написа:
PFC Litex написа:Имам чувство, че Окука знаейки състоянието на отбора си е възможно да изпусне тройката и сега всячески се опитва да вкарва напрежение.

има нещо вярно, чувства че тима му е калпав и само търси под вола теле :twisted:

Бижутера, щом ние с този "калпав" отбор ви бихме с 2:0, сещаш ли се вие колко сте трагични...

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 16 апр 2010 09:00

Тоя усети отбора му, че не играе нищо и като знае каква им е програмата до краят напълни гащите, че от второ може да литне чак на четвърто :lol:
Падението на Локо Сф започва още тази неделя срещу Литекс и тогава ще им лъсне "добрата" играта на железничарите.Не виждат, че до сега в 4 мача вземаха точките си чрез дузпи, а сега бяха на път отново да вземат победа чрез дузпа, ама Господ гледа и наказва.Феновете на Локо да се готвят да реват и да не летят много в облаците, че като гледам се канят даже да бият Литекс в Ловеч с 0:5 а това говори колко болни мозъци има в Надежда и че не разбират от футбол :lol:

Върни се в “Футбол - България”