Локомотив Пд - Монтана ( тема за мача )

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
badboy95

Re: Локомотив Пд - Монтана ( тема за мача )

Мнениеот badboy95 » 15 апр 2010 20:25

PFC Litex написа:
DrAvalanche написа:Чиста дузпа и червен картон. Съдиите дори подпряха Локо Пд второто полувреме. Все пак се надявам Локо Пд да се спаси от изпадане по три причини:
1. Имат доста добри състезатели и треньор който не носи черен костюм с бели чорапи може да сглоби сериозен отбор;
2. Имат чудесна публика, която подкрепя отбора си;
3. Ще бъде изключително жалко Пловдив да остане без отбор в А група.

Дали ще изпадне Локо не зная, но по точка 3 може да я пропуснеш.

И мен ме е яд, че Берлин столицата няма да има отбор в първа Бундеслига, но какво да правя? :|

Не мислиш ли, че сме много далеч от Германия? :shock: А и човека просто си дава причини, които го карат да симпатизира леко на Локото... :)
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 15 апр 2010 20:27

PFC Litex написа:
DrAvalanche написа:Чиста дузпа и червен картон. Съдиите дори подпряха Локо Пд второто полувреме. Все пак се надявам Локо Пд да се спаси от изпадане по три причини:
1. Имат доста добри състезатели и треньор който не носи черен костюм с бели чорапи може да сглоби сериозен отбор;
2. Имат чудесна публика, която подкрепя отбора си;
3. Ще бъде изключително жалко Пловдив да остане без отбор в А група.

Дали ще изпадне Локо не зная, но по точка 3 може да я пропуснеш.

И мен ме е яд, че Берлин столицата няма да има отбор в първа Бундеслига, но какво да правя? :|

Абсолютно безмислено сравнение. Пловдив има изключителни традиции и принос за Българският футбол. Докато в Германия Херта никога не е била сред големите в следвоенна Германия.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 15 апр 2010 21:47

ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ!

МАЧА С МИХАЙЛОВГРАД ВЕЧЕ Е В ИСТОРИЯТА!

СЕГА НА ДНЕВЕН РЕД Е МАЧА В СЛИВЕН.МАЧА ЩЕ Е ТЕЖЪК.МОМЧЕТАТА СЕ НУЖДАЯТ ОТ ПОДКРЕПА-НЕКА ГИ ПОДКРЕПИМ!
ШИБАН ДЕН ПОНЕДЕЛНИК Е МАЧА,КОЙТО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ И НЯМА АНГАЖИМЕНТИ МОЩНО КЪМ СЛИВЕН!
ВИНАГИ С ВАС!
САМО ЛОКО
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
bufara
Контакти:

Мнениеот bufara » 15 апр 2010 22:37

PFCB написа:Като пуснах мача и видях резултата 1:4 в 82-рата минута не можех да повярвам. Все пак с 3-ма защитници е рисковано да се играе ;)

И вас ви чака разгром с неделя, така че ще повярваш този път :lol:

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 16 апр 2010 00:18

pasaden написа:БРАВО НА "ЛИЦЕТО НА ПЛОВДИВ"
:lol:

Ох жалки ми смехурко.Поради това,че си нямаш отборче ли се вреш тук да си правиш вятър на устата.
Що не си гледаш мъките да намерите отбор да му вземете лиценза а се занимаваш с Пловдивския любимец.
Отидете в събота бат Бойко да ви даде стадиона поритайте с юношките ви,че те само вас могат да бият.Щото като доидат при "Лицето на Пловдив" едни седмици взимат...Порадваите се,че догодина пак ще я закършите с новото клубче.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 16 апр 2010 00:28

Монтана надигра и показа на Локомотив Пловдив как трябваше да играят! Наще изглеждаха тромави и безидейни! Нямаше и помен от Даксон ( пак) от Данчо , а Том ( отново) защо беше на терена никой не разбра! На никой не му стана ясно и защо Котев беше на центъра при последния гол при положение че имаше корнер за Монтана! Някой като че ли бяха повярвали че Господ им е дал два гола от съблекалнята НО Монтанци не мислиха така! Трети мач нещо куца в този отбора , в моя отбор и ми бе болно но в 79 минута си станах и си излезнах - мача свърши! Не можах да издържа повече! Момчетата май си повярваха че оставането им е даденост Но имам новина за тях не си ли взимаме мачовете в къщи не ни чака нищо добро! Днес беше мача на спокойствието и някои от наще го изиграха наистината спокойно ! Жалко можеше да свършим още днес а сега ще треперим до края !
Не трябваше да става така!
Относно съдията: Ако те бият с един гол , да той може и да е натоварил мача но при този резултат може да се сърдим само на нас гн Шенсои!!!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 16 апр 2010 03:27

child in time написа: но в 79 минута си станах и си излезнах

Прекрасно се видя по ТВ как целия стадион стана и си излезна.На пух и прах разбихте мита,че сте публика,подкрепяща докрай отбора си,къде отиде флага "Винаги с вас"?

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 16 апр 2010 08:41

antonzzzz написа:
child in time написа: но в 79 минута си станах и си излезнах

Прекрасно се видя по ТВ как целия стадион стана и си излезна.На пух и прах разбихте мита,че сте публика,подкрепяща докрай отбора си,къде отиде флага "Винаги с вас"?

Ти болен ли си? Напуснаха 200 семкаджйи от сектор А. И още няколко от срещуположната трибуна. Аз никога не бих напуснал мача преди да е свършил. Дори и вчера останах да поздравя момчетата след края на мача въпреки,че ми беше болно.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 16 апр 2010 09:19

Ей значи винаги като стане нещо такова и веднага ги обвинявате тези за семкаджии, старци и т.н. и какво те не са ли фенове?Или само тези дето са в агитката са истинските фенове?Да ви имам мисленето.
Това, че сте останали накрая 200 човека, а са си тръгнали 100/300 да речем не ви оправдава нали се сещаш?

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 16 апр 2010 09:27

И така да е това не прави другите които са си тръгнали не истиснки фенове нали това се опитвам да ти кажа :)Нали се сещаш, че без тях и ако сте само агитката и то тези истинските както ти ги наричаш стадиона ви ще е празен.Семкаджиите и старците не са ли фенове?
Знаеш ли, че в Англия (и не само там) да отиде възрастен човек на мач за тях е нещо голямо, че е отишъл там на тази възраст и подкрепя отбора само ние тук ги определяме като едва ли не отрепки и пречка за така наречените истински фенове.Един истински фен не става такъв само защото разбираш ли си дере гърлото в агитката ;)

Върни се в “Локо Пловдив”