До Валентин Грънчаров

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: До Валентин Грънчаров

Мнениеот ehh » 13 апр 2010 12:36

Пелин, винаги ми е интересно да чета хора, които се вземат много на сериозно.
Иначе вчера съм съгласен 1:1 с казаното от тримата в студиото за Сливен. И не само за този отбор, ами и за всичко останали, които напъват да влизат в А група, а после не могат да съберат 1000 зрители публика и уреждат мачове да закърпят бюджети.
Както казва Пламен Марков, направо си отиваме към аматьоризъм.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

пелинат

Мнениеот пелинат » 13 апр 2010 14:20

ehh написа:Пелин, винаги ми е интересно да чета хора, които се вземат много на сериозно.
Иначе вчера съм съгласен 1:1 с казаното от тримата в студиото за Сливен. И не само за този отбор, ами и за всичко останали, които напъват да влизат в А група, а после не могат да съберат 1000 зрители публика и уреждат мачове да закърпят бюджети.
Както казва Пламен Марков, направо си отиваме към аматьоризъм.

Оставам без коментар кой се взема на сериозно и кой не.Но не съм съгласен ,че отбори като Сливен едва ли не пречат на българския футбол.Когато миналата година Сливен влезе в А група имаше много добър отбор без гръмка селекция и стана хит на есенния сезон.След напускането на Симонович се получи спад ,но отбора си остана фактор в първенството.Ако направите справка ще видите ,че почти на всеки мач имаше добра посещаемост,а на мачове с водещите отбори стадиона беше винаги пълен.За базата и стадиона трябва да Ви кажа,че са едни от най-добрите в България.За съжаление не е по силите на общината в даден град да издържа сама отбор в Агрупа.Затова най-разумно беше да си продадеш най-добрите играчи ,за да може да съществува отбора.Заложи се на млади играчи и естествено Сливен тръгна надолу и феновете се отдръпнаха.Но запазили се отбора и догодина смятам,че пак ще тръгнат нагоре .Това е за Сливен.Ако критерия за място в Агрупа е посещаемостта,то има ли място за Славия,Локомотив Сф,Литекс,който играят на собствен терен пред 100-200 фена.И пак ще повторя че В.Грънч.не го интересува Сливен дали е в А или Б група,а е бесен,че Левски загуби в Сливен,а ЦСКА би.Ако вчера слушахте внимателно Грънчаров щяхте да чуете ,че и Черно море видите ли щял да дойде много надъхан за мача на Герена.За В.Грънч. е нормално ако Ч.море дойдат на Герена със свалени гащи.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 апр 2010 01:24

пелинат написа:...И пак ще повторя че В.Грънч.не го интересува Сливен дали е в А или Б група,а е бесен,че Левски загуби в Сливен,а ЦСКА би...

По-големи глупости отдавна не си писал.
Всъщност може и да си писал, но само в тази тема виждам, какво твориш.

пелинат

Мнениеот пелинат » 15 апр 2010 13:56

Честит рожден ден на Валентин Грънчаров,желая му здраве,късмет и повече обективност.

drzlatev
Контакти:

Мнениеот drzlatev » 15 апр 2010 14:00

ЧЕСТИ РОЖДЕН ДЕН, г-н Грънчаров, желая Ви много здраве, професионални успехи (ако има накъде повече) и много повече весели и щастливи моменти с любимия отбор(също и мой такъв) ЛЕВСКИ !!!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 15 апр 2010 14:06

Честит рожден ден и от мен.Пожелавам му здраве и успехи,и много положителни емоции с любимите му отбори-Левски София и Байерн Мюнхен :mrgreen:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 15 апр 2010 14:29

Изображение
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

пелинат

Мнениеот пелинат » 12 май 2010 18:00

Престъпник ли е един прохождащ млад съдия за това ,че е допуснал грешка в ущърб на Левски?Заради тази своя грешка той беше 6 месеца извън съдийството.Мача на който Ставров сгреши завърши 4: 1 за Черно море,следователно тази грешка не повлия на изхода на мача.Трябваше ли въобще да бъде наказван толкова строго?А В.Грънчaров. зове за изхвърляне от съдийството на един млад човек само заради това ,че е допуснал грешка срещу Левски.В.Грънч. ако направи журналистическа грешка,а той е правил доста такива,трябва ли да му бъде забранено да се занимава с журналистика.Навремето Грънчаров и Русев емнаха един млад съдия Галин Мускалев и докато не принудиха Съдийската комисия да го изхвърлят от футбола не мирясаха.Познаите кой отбор изрева от Мускалев,естествено Левски.Същия този Мускалев замина за Германия и стана съдия там и доколкото знам има шанс да свири във Втора бундеслига,но в България е нежелан.Сега като че ли случаят се повтаря и със Ставров.Мисля ,че не е работа на журналистите да режат главите на младите съдии в България.Защо Грънчаров не реве срещу Ст.Тодоров ,който е направил доста повече грешки от Ставров през кариерата си.Да погледне мача му в Монтана оня ден и да коментира.Да си припомни мача Левски-Сливен миналата година на Герена ,където Тодоров закла Сливен и направи Левски шампион.Тогава защо В.Грънчаров не се изказа за наказание на съдията.Защо не скочи срещу Ангел Ангелов ,който тази пролет колкото мача е свирил ,толкова е провалил.Сега за награда пак ще свири на Левски за по сигурно ,че да не стане някой гаф и Левски да се размине с ЛЕ,че накрая Берое да опере пешкира.Накрая на В.Грънчаров ще му припомня и различния критерии за еднакви провинения на съдиите.Ристосков дава дузпа "пеперуда" в Бургас на Йовов,но не е наказан.Подобна дузпа за ЦСКА срещу Славия му носи четири мача наказание.Отменен гол за Левски без да е повлиял на крайния изход на мача, носи на Ставров наказание шест месеца ,като се иска и изгонването му от футбола въобще.Признат несъществуващ гол за Пирин срещу ЦСКА ,който лишава ЦСКА от 2точки се подминава с мълчание.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 май 2010 21:59

Пелинат,евала за коментара ти,колега.Току-що прочетох статията на В.Грънчaров.''Кой върна Ставров,в съдийството'',публикувана в сайта на Гонг и се втрещих.Г-н Грънчаров,ако имате МОРАЛ или СЪВЕСТ(макар че е едно и също,според мнозина)и аз,ще Ви помоля,като колегата Пелинат,да отговорите на въпросите които той задава.Защото са важни и е очебиен факт,за двойния аршин с който мерите съдиите,в спортно шоу Гонг.Една част от екипа ви го прави и лично Вие сте сред тях.
Ако за последното ме опровергаете някак си,съм готов,да Ви се иизвиня публично,във форума. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 май 2010 23:55

garfild8 написа:Ако за последното ме опровергаете някак си,съм готов,да Ви се иизвиня публично,във форума. ;)

Кой пък си ти, че Вальо да проси извинение от теб?
С пелинат доста сте под пара, но си говорите, само колкото да не заспите.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”