Милан продава Пато за 55 милиона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Милан продава Пато за 55 милиона

Мнениеот megan fox » 15 апр 2010 12:42

Италианският колос Милан може се раздели със своята млада бразилска звезда Алешандре Пато, пише в днешния си брой "Кориере дело Спорт". Според изданието прекрояване в годишния бюджет на седемкратните европейски шампиони може да доведе до раздяла с талантливия нападател.

От Милан били готови да продадат Пато срещу поне 55 милиона евро, като това била отлична новина за акулите на трансферния пазар Реал Мадрид и Челси. С парите от евентуалния трансфер на Пато "росонерите" щели да направят опити да се подсилят с играчи като Фернандо Торес, Карим Бензема и Бранислав Иванович.

Наскоро скандалният мениджър Мино Райола заяви, че според него Патока не се чувства добре на "Джузепе Меаца", където се задава още един сезон за него без трофей. Райола твърди още, че от Лондон и Мадрид вече няколко пъти са питали за бразилеца. В момента Пато лекува травма на бедрото, като се очаква да помогне на колегите си в последните 2-3 кръга на италианската Серия "A".

Преди почти година oт "виа Турати" продадоха другия бразилски любимец на тифозите на отбора Кака, който вече носи белия екип на Реал Мадрид.

http://www.sportal.bg/news.php?news=232351

Милан май сами искат да се изхвърлят от големият европейски футбол! Миналата година Кака, сега ако продадът и Пато - един от малкото играчи, които останаха да играят сърцато за росонеите и не ми се мисли... Да не говорим, че Торес не могат да го купят, първо защото 55 милиона няма да им стигнат и второ, защото Торес ще играе в този отбор, в който треньор е Рафа Бенитез! ;) Бензема го виждаме каква развалина е станал в Реал и посмъртно няма да успее да замести Пато, та явно управата на клуба смята да си спретне поредното харакири! :o :o :o :evil:

Най-тъпото е, че Берлускони е най-богатият италианец, но явно се е пренаситил с успехи (най-вече в ШЛ) и затова вече очевидно отсвирва Милан! :(
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Милан продава Пато за 55 милиона

Мнениеот maldin1 » 15 апр 2010 13:07

megan fox написа:
Италианският колос Милан може се раздели със своята млада бразилска звезда Алешандре Пато, пише в днешния си брой "Кориере дело Спорт". Според изданието прекрояване в годишния бюджет на седемкратните европейски шампиони може да доведе до раздяла с талантливия нападател.

От Милан били готови да продадат Пато срещу поне 55 милиона евро, като това била отлична новина за акулите на трансферния пазар Реал Мадрид и Челси. С парите от евентуалния трансфер на Пато "росонерите" щели да направят опити да се подсилят с играчи като Фернандо Торес, Карим Бензема и Бранислав Иванович.

Наскоро скандалният мениджър Мино Райола заяви, че според него Патока не се чувства добре на "Джузепе Меаца", където се задава още един сезон за него без трофей. Райола твърди още, че от Лондон и Мадрид вече няколко пъти са питали за бразилеца. В момента Пато лекува травма на бедрото, като се очаква да помогне на колегите си в последните 2-3 кръга на италианската Серия "A".

Преди почти година oт "виа Турати" продадоха другия бразилски любимец на тифозите на отбора Кака, който вече носи белия екип на Реал Мадрид.

http://www.sportal.bg/news.php?news=232351

Милан май сами искат да се изхвърлят от големият европейски футбол! Миналата година Кака, сега ако продадът и Пато - един от малкото играчи, които останаха да играят сърцато за росонеите и не ми се мисли... Да не говорим, че Торес не могат да го купят, първо защото 55 милиона няма да им стигнат и второ, защото Торес ще играе в този отбор, в който треньор е Рафа Бенитез! ;) Бензема го виждаме каква развалина е станал в Реал и посмъртно няма да успее да замести Пато, та явно управата на клуба смята да си спретне поредното харакири! :o :o :o :evil:

Най-тъпото е, че Берлускони е най-богатият италианец, но явно се е пренаситил с успехи (най-вече в ШЛ) и затова вече очевидно отсвирва Милан! :(
Що не си гледаш "феноменалния" клуб ,а коментираш всякакви машинации на медиите ?Плюс това Пато е и ще бъде винаги по-голям от Торес.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 апр 2010 13:14

maldin1 написа:Що не си гледаш "феноменалния" клуб ,а коментираш всякакви машинации на медиите ?Плюс това Пато е и ще бъде винаги по-голям от Торес.

Аз гледам най-добрият отбор в света в момента, но това не ми пречи да коментирам какво се случва в другите отбори! Най-малкото, че Конституцията на България ми гарантира свобода на словото!!!

И бтв докато ти не спреш да демонстрираш тоталната си липса на мозък в раздела на Световният Клубен Шампион аз няма да спра да пиша в раздела на Милан!

А колкото до Пато и Торес... някъде да съм казал, че Торес е по-добър?! Никъде..., но ти отново изопачаваш чуждите думи само и само да има с кого и за какво да спориш!!!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 15 апр 2010 13:38

megan fox написа:А колкото до Пато и Торес... някъде да съм казал, че Торес е по-добър?! Никъде..., но ти отново изопачаваш чуждите думи само и само да има с кого и за какво да спориш!!!

Ти четеш ли като пишеш или само се правиш на умен ?
Да не говорим, че Торес не могат да го купят, първо защото 55 милиона няма да им стигнат

Поне за мен щом един играч струва повече пари от друг ,то нормално да е по-добър от другия.Не знам ти как мислиш по-този въпрос.........И никъде не съм ти казал да не коментираш ,а да не използваш слуховете за твоите коментари.Официална позиция на клуба по-този въпрос няма.Колкото и Реал купиха Меси през 2006,толкова ще купят и Пато.Капиш......

beloto_boro
Контакти:

Мнениеот beloto_boro » 15 апр 2010 14:18

Пато бил по-добър от Торес :lol: :lol: :lol: Един играч бил по-добър от друг , защото давали повече пари за него :lol: :lol: :lol:

Давайте още бисери момчета :mrgreen:

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 15 апр 2010 14:46

Торес е 2-3 класи над прехваления Пато..Бих казал че Торес е най-добрия нападател в света,заедно с Дрогба и Рууни..

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 15 апр 2010 16:53

Колкото няма млади из Милан, съвсем ще увиснат.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 15 апр 2010 20:08

Много ми се иска да видя един тандем в Челси догодина Дрогба - Пато/Кун Агуеро....
Надявам се да успеем да вземем един от двамата (може би Кун по-лесно)
Пато е съвсем различен играч от Торес, Торес е машина, която изведеш ли го на чисто положение бележи в 90 % от случаите, а Пато със своя дрибъл и бързина може да ги създава тези положения, така че не могат да се сравняват според мен, но биха се допълвали идеално в нападението на един отбор.... :P
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 апр 2010 20:44

maldin1 написа:
Да не говорим, че Торес не могат да го купят, първо защото 55 милиона няма да им стигнат

Поне за мен щом един играч струва повече пари от друг ,то нормално да е по-добър от другия.Не знам ти как мислиш по-този въпрос.........И никъде не съм ти казал да не коментираш ,а да не използваш слуховете за твоите коментари.Официална позиция на клуба по-този въпрос няма.Колкото и Реал купиха Меси през 2006,толкова ще купят и Пато.Капиш......

Ти си трагичен случай!!!
Ето защо Торес не може да бъде купен за 55 милиона евро:
1. В момента цените на играчите са невероятно раздути най-вече заради Ман. Сити, Реал и Челси!
2. И трите отбора по-горе искат Торес в състава си, т.е. ще има наддаване като на търг! Милан просто не може да се бори финансово срещу тези 3 клуба!
3. Пул имат невероятни финансови проблеми! Един от най-лесните начини поне малко да се стабилизират финансите на клуба е чрез продажбата на играчи! Ест Джилет и Хикс ще искат да изкарат колкото се може повече пари от един евентуален трансфер на Торес (ако изобщо се навият да го продадът!) и предвид първа точка ще сложат цена не по-малка от 60 милиона евро!
4. Торес няколко пъти е заявявал, че ако Рафа бъде уволнен, че ще го последва в новият му клуб! Единственият вариант това да не се случи е някой да изкара много големи кинти, които да предложи на Торес като заплата! Поправи ме, ако греша, но в момента Милан води кампания играчите на отбора да преподпишат договорите си срещу по-ниски заплати, за да се облекчи бюджета на тима! Със сигурност се водеха такива преговори с Роналдиньо! Така че как Милан ще надцака някой друг отбор по въпроса заплатата на Ел Ниньо?!

Въз основа най-вече на точки 1) и 3) цената на Торес ще надхвърли тези 55 милиона евро! Бтв Пато е по-техничен от Торес, но като голмайсторски умения испанеца води на бразилеца! ФАКТ! А това е още една причина Торес да е по-скъп!
;)

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 15 апр 2010 21:46

megan fox написа:Ти си трагичен случай!!!
Ето защо Торес не може да бъде купен за 55 милиона евро:
1. В момента цените на играчите са невероятно раздути най-вече заради Ман. Сити, Реал и Челси!
2. И трите отбора по-горе искат Торес в състава си, т.е. ще има наддаване като на търг! Милан просто не може да се бори финансово срещу тези 3 клуба!
3. Пул имат невероятни финансови проблеми! Един от най-лесните начини поне малко да се стабилизират финансите на клуба е чрез продажбата на играчи! Ест Джилет и Хикс ще искат да изкарат колкото се може повече пари от един евентуален трансфер на Торес (ако изобщо се навият да го продадът!) и предвид първа точка ще сложат цена не по-малка от 60 милиона евро!
4. Торес няколко пъти е заявявал, че ако Рафа бъде уволнен, че ще го последва в новият му клуб! Единственият вариант това да не се случи е някой да изкара много големи кинти, които да предложи на Торес като заплата! Поправи ме, ако греша, но в момента Милан води кампания играчите на отбора да преподпишат договорите си срещу по-ниски заплати, за да се облекчи бюджета на тима! Със сигурност се водеха такива преговори с Роналдиньо! Така че как Милан ще надцака някой друг отбор по въпроса заплатата на Ел Ниньо?!

Въз основа най-вече на точки 1) и 3) цената на Торес ще надхвърли тези 55 милиона евро! Бтв Пато е по-техничен от Торес, но като голмайсторски умения испанеца води на бразилеца! ФАКТ! А това е още една причина Торес да е по-скъп!
;)

Трагичния случай в случая си ти ,защото:
1.Само за Торес ли според теб цената е раздута ?Или за Милан и Пато това не важи това?
2.Всеки един по-добър футболист е спряган за тези отбори от пресата.
3.Само в България е възприето ,че за да продадеш едно нещо ,трябва да му надуеш цената,в Европа а и по света като цяло ,ако имаш проблеми и се нуждаеш спешно от пари цената се сваля!!!!!

P.s. Повече не искам да те коментирам.Гледай си "феноменалното" отборче и тва е.И в другата тема ,където спорихме искам да запомниш тази реплика "2007 Над Милан остана само Всевишният" ,и когато "феноменалното" ти отборче постигне това ,заповядай пак да поспорим.

Върни се в “Милан”