Става ли Велизар Попов за треньор на Черно море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Велизаре махай се...

Мнениеот Sagittarius » 13 апр 2010 18:21

Разбирам,че сме зле кадрово.Разбирам,че ги няма Манолов,Илиев,Георгиев,Миленча,Юрука потропва на 1 крак след контузия и т.н.,разбирам,че се сринахме и психически след Каварна....Но това,да отидеш в Ловеч и пак,ЗА ЕН-ТИ ПРОКЛЕТ ПЪТ ТОЯ СЕЗОН ДА ЗАЛОЖИШ НА ЕДНА И СЪЩА СХЕМА ПРОВАЛИЛА ТЕ В НАЙ-ВЪЗЛОВИТЕ МАЧОВЕ,ДА ЗАЛОЖИШ НА НАЙ-РИСКОВИЯ ИГРАЧ В А ГРУПА СРЕЩУ НАЙ-ТЕХНИЧНИЯ,ДА НАРЕДИШ БЕЗОБРАЗНО КАТЕНАЧО ГАРАНТИРАЩО РАЗГРОМ...ТОВА НЯМА ДА ГО РАЗБЕРА!Никога няма да разбера това Черно Море да играе за загуба,а срещу Литекс ние бяхме като с подмокрени гащички,примирени,наредени на терена да паднем!И аджеба,ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ФУТБОЛНИТЕ КРЕТЕНИ КУЛИБАЛИ И МАРКЕС?ДОКОГА НЯМА ДА ИМАМЕ КРЕАТИВЕН ХАЛФ?ДА ХВАЩА ТАМ И ДА ПУСКА ПЛЕЙМЕЙКЪРА НА ЮНОШИТЕ,КАКЪВТО ЩЕ ДА Е,ПОНЕ 1-2 НОРМАЛНИ ПАСА ЩЕ ДАДЕ МОМЧЕТО,НО ТАКЪВ АНТИФУТБОЛ С 8 ЗАЩИТНИКА НЕ ПРИЕМАМ.И ИЗВИНЕНИЯ ЗА ПРАКТИКУВАНЕТО МУ НЕ ПРИЕМАМ ПОВЕЧЕ.КАТО ЩЕ ПАДАМЕ-ДА ПАДАМЕ ФУТБОЛНО,НО НЕ И ТАКА ДА СЕ ГАВРЯТ С НАШЕТО ПОДОБИЕ НА ОТБОР
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 14 апр 2010 09:59

Sagittarius написа:Разбирам,че сме зле кадрово.Разбирам,че ги няма Манолов,Илиев,Георгиев,Миленча,Юрука потропва на 1 крак след контузия и т.н.,разбирам,че се сринахме и психически след Каварна....Но това,да отидеш в Ловеч и пак,ЗА ЕН-ТИ ПРОКЛЕТ ПЪТ ТОЯ СЕЗОН ДА ЗАЛОЖИШ НА ЕДНА И СЪЩА СХЕМА ПРОВАЛИЛА ТЕ В НАЙ-ВЪЗЛОВИТЕ МАЧОВЕ,ДА ЗАЛОЖИШ НА НАЙ-РИСКОВИЯ ИГРАЧ В А ГРУПА СРЕЩУ НАЙ-ТЕХНИЧНИЯ,ДА НАРЕДИШ БЕЗОБРАЗНО КАТЕНАЧО ГАРАНТИРАЩО РАЗГРОМ...ТОВА НЯМА ДА ГО РАЗБЕРА!Никога няма да разбера това Черно Море да играе за загуба,а срещу Литекс ние бяхме като с подмокрени гащички,примирени,наредени на терена да паднем!И аджеба,ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ФУТБОЛНИТЕ КРЕТЕНИ КУЛИБАЛИ И МАРКЕС?ДОКОГА НЯМА ДА ИМАМЕ КРЕАТИВЕН ХАЛФ?ДА ХВАЩА ТАМ И ДА ПУСКА ПЛЕЙМЕЙКЪРА НА ЮНОШИТЕ,КАКЪВТО ЩЕ ДА Е,ПОНЕ 1-2 НОРМАЛНИ ПАСА ЩЕ ДАДЕ МОМЧЕТО,НО ТАКЪВ АНТИФУТБОЛ С 8 ЗАЩИТНИКА НЕ ПРИЕМАМ.И ИЗВИНЕНИЯ ЗА ПРАКТИКУВАНЕТО МУ НЕ ПРИЕМАМ ПОВЕЧЕ.КАТО ЩЕ ПАДАМЕ-ДА ПАДАМЕ ФУТБОЛНО,НО НЕ И ТАКА ДА СЕ ГАВРЯТ С НАШЕТО ПОДОБИЕ НА ОТБОР

Проблема стрелецо според мен не е в осемте дефанзивни играчи.Защото с тези играчи Кольо нямаше да пусне гол 10 поредни срещи!Проблема е треньора.Бай Гроздан отиде в Пирин,а там обезкостени от играчи в посока чорбата.Какво направи човека?Нареди си играчите,и изкара на пазара поредните хитове за продан от лятото.А в Благоевград ги бяха отписали тези настоящите футбалери.И мислеха че не им мърда изпадането.А при нас?Имахме отбор за медали и купа,а сме готови за изпадане.Имам в предвид като игра и поведение на терена,а не като точков актив.ТРЕНЬОР НИ ТРЯБВА,НЕ ИГРАЧИ!!!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 апр 2010 10:04

Треньор ни трябва и колкото по-рано толкова по-добре.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 14 апр 2010 12:52

зеленобелия написа: И най-важно нови собственици.Тез достатъчно ни лъгаха.

Май май.. Спокойно можеха да поканят Илиан още от зимата. Беше си готов тръгнал от Стара Загора. Вероятно това щеше да ни донесе по-голям успех за купата, а и за първенство. Ама не им се плаща дори средна треньорска заплата! Сега Велизар като се махне, неговия помощник ли ще сложат?!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 апр 2010 13:32

ЧерноМореВарна написа:

Май май.. Спокойно можеха да поканят Илиан още от зимата. Беше си готов тръгнал от Стара Загора. Вероятно това щеше да ни донесе по-голям успех за купата, а и за първенство. Ама не им се плаща дори средна треньорска заплата! Сега Велизар като се махне, неговия помощник ли ще сложат?!

Пази Боже,помощника на Гения Попов,да сложат. :o Дето ще е Радо Боянов,по-добре ще бъде и по-евтино ще им излезе,да вземат някой от форума. :) Весо и Стрелеца са много подходящи според мен.Весо треньор,а Стрелеца да му е помощник.Сигура на 200 % че,няма да изглеждаме зле,както сега.И двамата като им чета постовете,разбират повече от футбол,отколкото Гения Попов.
Само Черно море.

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 14 апр 2010 20:13

/Пази Боже,помощника на Гения Попов,да сложат. :o Дето ще е Радо Боянов,по-добре ще бъде и по-евтино ще им излезе,да вземат някой от форума. :) Весо и Стрелеца са много подходящи според мен.Весо треньор,а Стрелеца да му е помощник.Сигура на 200 % че,няма да изглеждаме зле,както сега.И двамата като им чета постовете,разбират повече от футбол,отколкото Гения Попов./
или Павлин от Варна спорт...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 14 апр 2010 23:05

garfild8 написа:
ЧерноМореВарна написа:

Пази Боже,помощника на Гения Попов,да сложат. :o Дето ще е Радо Боянов,по-добре ще бъде и по-евтино ще им излезе,да вземат някой от форума. :) Весо и Стрелеца са много подходящи според мен.Весо треньор,а Стрелеца да му е помощник.Сигура на 200 % че,няма да изглеждаме зле,както сега.И двамата като им чета постовете,разбират повече от футбол,отколкото Гения Попов.

Ааа Гарфид, мен защо ме пропусна за поста технически директор? :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 апр 2010 09:16

Ами,Зелен,никой не отвори дума за технически директор. :) Нали говорихме за треньори и затова. :) Иначе ти си,най-подходящ за технически директор.На средна възраст,улегнал,владеещ материята,начетен си...ще се справиш перфектно. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 16 апр 2010 13:24

garfild8 написа: Дето ще е Радо Боянов,по-добре ще бъде и по-евтино ще им излезе,да вземат някой от форума. :)

Това ли е Радо Легендата? Не е истина колко можем да паднем, при това бързо :)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 16 апр 2010 13:24

ЧерноМореВарна написа:
garfild8 написа: Дето ще е Радо Боянов,по-добре ще бъде и по-евтино ще им излезе,да вземат някой от форума. :)

Това ли е Радо Легендата? Не е истина колко можем да паднем, при това бързо :)

:lol: Откога Радо стана Легенда? :roll:
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”