Какво ли иска да каже Гонзо с това двусмислено изказване.
Май ще имаме нов треньор много скоро!?
"Илиан е отличен специалист с неоспорими качества. Не искам да влизам в какъвто и да е било спор с него. В момента аз съм треньор на Левски. Предстои ни да помислим за това дали ще има нов наставник и кога ще бъде назначен той", отсече Гонзо.
Какво ли иска да каже Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Какво ли иска да каже Гонзо
Как какво да каже. Благодари на Илиев, за добре проведената среща. Ето заради такива мачове няма истински футбол в България. Ще отиде големия спец Илиян Илиев в Левски ще обере луфтовете и ще го разкарат.Поредния треньор пътник.
lz1tmw написа:Как какво да каже. Благодари на Илиев, за добре проведената среща. Ето заради такива мачове няма истински футбол в България. Ще отиде големия спец Илиян Илиев в Левски ще обере луфтовете и ще го разкарат.Поредния треньор пътник.
да бе щом Левски е победил мача не е истински ми как иначе
Бях на стадиона и отдалеч се вижда,че тоя мач НЕ Е ПРОДАДЕН,просто ни надиграха.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
- mistreated
- Контакти:
luxorus написа:Бях на стадиона и отдалеч се вижда,че тоя мач НЕ Е ПРОДАДЕН,просто ни надиграха.
Затова Илиев смени защитника, който направи 2 гола още в 30-тата минута. Той мача може да не е бил продаден от целия отбор, стигат 1-2 човека.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- Kotooshu77
- Контакти:
stg333 написа:lz1tmw написа:Как какво да каже. Благодари на Илиев, за добре проведената среща. Ето заради такива мачове няма истински футбол в България. Ще отиде големия спец Илиян Илиев в Левски ще обере луфтовете и ще го разкарат.Поредния треньор пътник.
да бе щом Левски е победил мача не е истински ми как иначе
Оффф , поредния ...........
Заговори се за Муслин
- bigbonusprize
- Контакти:
Бензукан и Топузаков като ги направиха криви Локо СФ да не би да продадаха мача? Случва се някой футболист да няма ден и да бъде тотално надигран от противника...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- unist_gp
- Контакти:
mistreated написа:luxorus написа:Бях на стадиона и отдалеч се вижда,че тоя мач НЕ Е ПРОДАДЕН,просто ни надиграха.
Затова Илиев смени защитника, който направи 2 гола още в 30-тата минута. Той мача може да не е бил продаден от целия отбор, стигат 1-2 човека.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RnGaxQ60btA[/youtube]