Румен Николов!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Румен Николов!
нека поговорим за Румбата един много голям талант който до 1-2 години ще е титуляр във Черно Море Днес направи един много добър дебют.Браво Румба дано и Велизар го пуска по често ..
- thehellriser
- Контакти:
Re: Румен Николов!
GrEeN-FaN написа:нека поговорим за Румбата един много голям талант който до 1-2 години ще е титуляр във Черно Море Днес направи един много добър дебют.Браво Румба дано и Велизар го пуска по често ..
Уникален футболист.... Чака го светло бъдеще .... Предполагам, че още от следващата година ще е твърд титуляр

Качества има,но нека да не ги превръщаме изведнъж в големи звезди има да се доказва тепърва на футболния терен.Но на такива момчета не може да им се отрече желанието да се раздадат за родния им клуб.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Само да отбележа, че днешния мач не бе дебют за Румен. Той игра също срещу Миньор и Спортист. Иначе определено има много качества. Би било тъпо обаче да го обявяваме за някакъв супер играч или нещо подобно след 3 мача и 1 гол в А група. Нека да видим как ще се развие. Засега върви добре.
Много от феновете не харесват Велизар Попов, но не може да му се отрече, че не го притеснява да налага млади играчи. Тошко и Дани Димов бяха две години при Кольо Спасов, но именно Велизар ги наложи в състава. Сега прави същото с Румен.
Много от феновете не харесват Велизар Попов, но не може да му се отрече, че не го притеснява да налага млади играчи. Тошко и Дани Димов бяха две години при Кольо Спасов, но именно Велизар ги наложи в състава. Сега прави същото с Румен.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
Това момче е супер талант,дано има блестящо бъдеще без контузии 

Jord написа:Само да отбележа, че днешния мач не бе дебют за Румен. Той игра също срещу Миньор и Спортист. Иначе определено има много качества. Би било тъпо обаче да го обявяваме за някакъв супер играч или нещо подобно след 3 мача и 1 гол в А група. Нека да видим как ще се развие. Засега върви добре.
Покрай хилядите простотии, които прави Велизар ( включително и на днешния мач ) все трябваше да стори поне едно нещо като хората т.е налагането на Тошко, Дани и Румен.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:Jord написа:Само да отбележа, че днешния мач не бе дебют за Румен. Той игра също срещу Миньор и Спортист. Иначе определено има много качества. Би било тъпо обаче да го обявяваме за някакъв супер играч или нещо подобно след 3 мача и 1 гол в А група. Нека да видим как ще се развие. Засега върви добре.
Покрай хилядите простотии, които прави Велизар ( включително и на днешния мач ) все трябваше да стори поне едно нещо като хората т.е налагането на Тошко, Дани и Румен.
Не се напрягайте хора.Пусна ги от зор.В най важния мач на морето,защо не ги пусна титуляри?Страхлив,като всеки един треньор който трябва да гони резултати.След като се обърне колата вече може да си седи на пейката цял мач без да си покаже фейса в зоната.Защо?Ами по тази логика и мене да ме сложат на пейката и аз ще пусна няколко юноши за кеф на публиката.Нали не гоним нищо?Защо да ,,мъчим" звездите?Относно Румен Николов.Мисля вече че това момче заслужи един прякор,който мисля да му прикача,въпреки факта че има само три участия за морето.Руни Николов-момчето изорало терена и в трите си участия.Даде енергия колкото примерно Заков не е дал за всичките си мачове.Тошко и той се раздава на макс.Че и показва все по добра ефективност и умения.Дано продължават все така.И нещо радостно.Вчера на Тича НЯМАШЕ никакви викове за оставка ,или примерно-ще играете ли бе?Бяхме малко,но истински.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso1913 написа:И нещо радостно.Вчера на Тича НЯМАШЕ никакви викове за оставка ,или примерно-ще играете ли бе?Бяхме малко,но истински.
Имаше обаче към Божилов викове, което хич не ми хареса на мен. За първи път от много време бях от страната на козирката и не останах впечатлен... но поне бяха само няколко човека. Радвам се, че като излизаше поне му пляскаха. Аз мисля, че много се старае момчето... друг въпрос е доколко успява и доколко не, може да му е трудно да свикне с отбора, но пък и няма кой знае каква подкрепа в момента откъм офанзивни играчи, надявам се все пак да успее да се приспособи успешно

Колкото до Ратников.... видя се като влезе Ратников, колко положения успяхме да създадем... верно, че ги пропуснахме... но всъщност това ни бяха най-чистите положения в мача, така че се вижда като влезне някой по-офанзивен играч, който я разбира горе-долу играта какво става. Но айде няма да коментирам много, че не знам как тренира и дали не е сгафил нещо, но все пак ...според мен има място на терена титуляр в момента

Румен има голям потенциал.Той ще е новата ни звезда.Късмет Румене и още голове. 

Само Черно море.
- Sagittarius
Тези които следим дубъла(от време на време поне
) отдавна,много отдавна говорим за страхотния талант на Румен Николов.Освен качествата си това момче просто играе с 2 сърца,оре терена,гони всяка топка,всеки пас.С последните неща напомня на очеизвадно липсващия ни Миро Манолов.Всички виждаме-има уникални качества,има хъс,има огромно желание и е наше момче.Нека да се налага титуляр,но нека не го пренатоварваме с големи очаквания.Първо е много млад,второ-видяхте,че в някои ситуации прегаря от желание да се бори...в Англия няма проблем,но тука лекинко започна да му се пече втория жълт картон и Велизар си го смени точно навреме.Вчера Румбата направи блестящ мач.Отличен мач и на Дани Димов,който мачкаше буквално с физиката си противниците,а Тошко на скорост и демараж замалко да ги оформи с още 2 гола.Този Черно Море заслужава подкрепа.Кога са играли толкова юноши?Ами неволята е дотам,че тези три момчета в момента както се вижда са водещите фигури на терена.Не може да не ни радва това.Слаби сме били,но това 6-то място в момента се брани от пълни новобранци,но истински моряци.Отдавна не съм се кефил така гледайки как Румбата снове отляво,отдясно,през центъра
.Това е начина и ако днес тези морячета са 6-ти,с връщането на Жоро Илиев,на Миро,на Дани и възстановен Юрукуа-ще стане страхотен отбор!Велизар си взе поука от Ловеч - Кулибали дори не беше в групата.Сега остава да го последват Маркес и Заков(който Велизар го взема за пълнеж) и работата заспива.Ще градим отбор тепърва,но съм обнадежден от нашите момчета,бъдещето е добро,особено и след като дадаха стадион Тича.

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...