СЛАВИЯ - Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: СЛАВИЯ - Литекс

Мнениеот slavia_forever » 14 апр 2010 21:58

1913 написа:Засада нямаше и трябваше да стане 2:0. За дузпата нямам претенции. Нашите играха по-добре от предишните мачове, дано продължат да подобряват играта...

Съгласен съм, че беше измислена засада. Дузпата дори и да е истинска, трябва да се замислим, колко подобни дузпи биха ни свирили на нас и реално са свирени. Сещам се за една с Локо Мз. Иначе съм съгласен за добрата игра! Съжалявам много, че познах резултата, защото победата повече прилягаше на Славия!

1913 написа:Марми, колега, за какво си сложил снимка на този сатрап, виновен за смърта на хиляди българи в лагерите в Белене, Ловеч и пр... Заради тоя и другите изроди като него, футболисти на Славия са разстреляни без съд и присъда, други са репресирани и пратени в лагери, а на отборът не се позволява да стане шампион десетилетия...

Мислех си да му го кажа и аз по-рано, като щях и да го направя, но ти ме изпревари. Само една корекция, жертвите на сатрапа са много повече от хиляди!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 14 апр 2010 22:10

IBUU_FOREVER написа:
Пич,хубаво е да показваш стопкадър,ама да ти прави впечатление камерата къде е? Не само , че не е на линията на засадата, но и е по диагонал спрямо терена! :) Хайде сега помисли преди да показваш безмислени кадри.

И сега тегли една мислена линия ,успоредна на линията на наказателното поле и коментирай тогава. ;)

Изображение
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 14 апр 2010 22:22

Единственият начин, по който може да се разбере дали има или няма засада, в конкретната ситуация, е разстоянието между нашия играч и двамата зад него (не повече от 2 стъпки), което е очевидно по-малко от разстоянието между тези двамата и защитникът на Литекс, където сигурно има поне 1 метър.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 14 апр 2010 22:24

1913 написа:Единственият начин, по който може да се разбере дали има или няма засада, в конкретната ситуация, е разстоянието между нашия играч и двамата зад него (не повече от 2 стъпки), което е очевидно по-малко от разстоянието между тези двамата и защитникът на Литекс, където сигурно има поне 1 метър.

Да, ама това разстояние го мериш от краката на вашия играч, а ясно си личи колко по-напред е тялото му ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 14 апр 2010 22:25

IBUU_FOREVER написа:
Thomson написа:
IBUU_FOREVER написа:
Пич,хубаво е да показваш стопкадър,ама да ти прави впечатление камерата къде е? Не само , че не е на линията на засадата, но и е по диагонал спрямо терена! :) Хайде сега помисли преди да показваш безмислени кадри.

И сега тегли една мислена линия ,успоредна на линията на наказателното поле и коментирай тогава. ;)

Изображение

Малко СА ТИ СТРАННИ РАЗБИРАНИЯТА ЗА УСПОРЕДНИ ЛИНИИ , АМА КАРАЙ ДА ВЪРВИ. :) ;)
Последна промяна от Thomson на 14 апр 2010 22:33, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 14 апр 2010 22:28

IBUU_FOREVER написа:
Ticha написа:Изображение

Трябва да си кривоглед, за да кажеш:"Засада!"!!! /А може би кривогъз?!/ Линията на наказателното поле може да служи за ориентир на всеки кьорчо... И затова ще ви кажа, че страничният се подложи на Гришата /дори не са на една линия, а белият е 50 см назад/! :mrgreen: :evil:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
IBUU_FOREVER
Контакти:

Мнениеот IBUU_FOREVER » 14 апр 2010 22:29

Thomson написа:
IBUU_FOREVER написа:

Изображение

Малко СА ТИ СТРАННИ РАЗБИРАНИЯТА ЗА УСПОРЕДНИ ЛИНИИ , АМА КАРАЙ ДА ВЪРВИ. :) ;)
Надявам се тук да говорим културно за футбол,но АКО ТРЕБВА МОЕМ И ДА РАНИМ...

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 14 апр 2010 22:44

само ми е интересно,ако съдията наистина се окаже братчед на Стойкас, какво ще кажат от БФС ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 апр 2010 23:01

unist_gp написа:само ми е интересно,ако съдията наистина се окаже братчед на Стойкас, какво ще кажат от БФС ;)

Съдията покани всички журналисти да отидат и да им покаже родословното си дърво, интересно ми е журналистите дали ще го направят? :roll:

Положението е толкова тънко при отменения гол, че е кощунство да се дискутира само от тази гледа позиция, при която камерата не е на линията на засадата. За мен е 50/50.

Ако все още има хора тук, които се радват на уреден мач ще се спукам да се хиля.
Аз съм нервен в червата и исках да загубим днес.

Като почна от нашия състав, премина през постройката ни на игра, начина на водене на мача и редица още неща няма какво да му коментирам повече.
Изображение

Потребителски аватар
IBUU_FOREVER
Контакти:

Мнениеот IBUU_FOREVER » 14 апр 2010 23:14

PFC Litex написа:
Като почна от нашия състав, премина през постройката ни на игра, начина на водене на мача и редица още неща няма какво да му коментирам повече.

И аз така се чувствах вчера и напълно те разбирам.
Надявам се тук да говорим културно за футбол,но АКО ТРЕБВА МОЕМ И ДА РАНИМ...

Върни се в “Славия”