Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
haiobaio написа:runnersa написа:Братле ти определено гледаш фенски не можеж да си сигурен, че ще биете в Ловеч където от 10 години почти винаги ви бием! Реалната е прогноза е победа за Литекс и накрая на първенството изстрадана, но заслужена титла в Ловеч!
Традициите са за да се нарушават, примери много. Не виждам нищо странно в това да ви победим, дори и с по-изразителен резултат.
Защо да не гледам фенски? Ти как гледаш на нещата? Безпристрастно ли? Не ми изглежда, и не вярвам, че е така.
Съгласен съм с теб, единствено за това, че наезависимо за кой ще е титлата, то тя ще е изстрадана.
marmi52 написа::mrgreen:
Ако искате да станете шампиони ще трябва да биете Литекс в Ловеч !![]()
Няма да е лесно, защото същото важи и за тях. Литекс обаче не показва шампионска игра и не е непобедим отбор !![]()
Има за какво да благодарите на "вечния си враг" Славия, защото , ако бяха полегнали днес на Ловеч - първенството приключваше и шампионът окончателно щеше да е ясен още отсега ...![]()
Все пак - успех на Локо Сф !![]()
Искрено ви го желая, защото сте ми много по-симпатични от конкурентите ви за титлата ! Имате сили , имате добър отбор, имате добър треньор ....
Дано !
marmi52 написа::mrgreen:Има за какво да благодарите на "вечния си враг" Славия, защото , ако бяха полегнали днес на Ловеч - първенството приключваше и шампионът окончателно щеше да е ясен още отсега ...
marmi52 написа::mrgreen: Все пак - успех на Локо Сф !![]()
Искрено ви го желая, защото сте ми много по-симпатични от конкурентите ви за титлата ! Имате сили , имате добър отбор, имате добър треньор ....
Дано !
james написа:Да покажем класа в Ловеч, а пък резултата няма значение той зависи от толкова много неща. До тук отбора игра по шампионски независимо от резултатите в отделните мачове, важното е до края да продължим така и резултата ще дойде неминуемо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта