modor написа:По добре на никoй да не дадът лиценз.Така май ще е най-добре за всички
Аз честно да то кажа съм за нулева година и да се направи една чистка на целия ни БГ футол.На есен инае ни чака ужасен срам в европа с така наречените ни грандове.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
modor написа:По добре на никoй да не дадът лиценз.Така май ще е най-добре за всички

POPCORN написа:modor написа:По добре на никoй да не дадът лиценз.Така май ще е най-добре за всички
е да ама няма начин, трявба все някой да играе в Европа!
antonzzzz написа:Как така няма да дадат лиценз на Берое например? Ами то тогава ще трябва и да го извадят от А група- щом е нередовен за пред Европа,е нередовен и в родната действителност.
antonzzzz написа:Ако лиценза на Берое за пред Европа е сигурен,то още по-сигурно става,че Берое няма стигне финала,а Купата ще отиде в някоя паланка,чийто отбор определено няма да вземе лиценз.
4oKuTo написа:Мисля, че инфпормацията е провокация и поне лицензът за Берое е сигурен. Отборът изчисти почти всички дългове в последните месеци. ЦСКА дължи много повече.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост