На мен не ми е ясно защо авторът на темата замесва предварително Левски като причина носителят на купата да не вземе лиценз. Каква е гаранцията,че Левски ще завърши точно на 4то място. Може да е на 3то, 5то, 6то.
При евентуално негативно развитие на нещата за носителят на купата, облагодетелствани могат да бъдат примерно ЦСКА или Славия.
Прекалено е рано да се каже какво ще стане в първенството.
Носителят на купата на България "можело да не играе" в ЛЕ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Носителят на купата на България "можело да не играе" в ЛЕ
red_guy написа:На мен не ми е ясно защо авторът на темата замесва предварително Левски като причина носителят на купата да не вземе лиценз. Каква е гаранцията,че Левски ще завърши точно на 4то място. Може да е на 3то, 5то, 6то.
При евентуално негативно развитие на нещата за носителят на купата, облагодетелствани могат да бъдат примерно ЦСКА или Славия.
Защото имаме вече такъв прецедент в България и той е с Левски, а и медията която подема темат е гонг май прецедентите станаха 2.
- botev_1912
- Контакти:
luxorus написа:Само да поясня на колегите писали преди мен:Всеки отбор-Левски,ЦСКА може да играе в Европа,но не на мястото на някои друг.
и това го поясняваш защото никога не се е случвалои няма вероятност да се случи предполагам?
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- unist_gp
- Контакти:
botev_1912 написа:luxorus написа:Само да поясня на колегите писали преди мен:Всеки отбор-Левски,ЦСКА може да играе в Европа,но не на мястото на някои друг.
и това го поясняваш защото никога не се е случвалои няма вероятност да се случи предполагам?
- unist_gp
- Контакти:
red_guy написа:На мен не ми е ясно защо авторът на темата замесва предварително Левски като причина носителят на купата да не вземе лиценз. Каква е гаранцията,че Левски ще завърши точно на 4то място. Може да е на 3то, 5то, 6то.
колкото и да изглежда като фантастика спрямо истнските критерии на УЕФА, ЦСКА ще играе не само в евротурнирите, но и в А група
rocknrola написа:Цонко Цонев едва ли ще допусне отборът му след като спечели купата да не играе в Европа,а колкото до Левски-Левски ще бъде трети в класирането в края на първенството,така че да му мислят ЦСКА и Славия.
Вие така навремето си вярвахте и за титлата и не я докарахте доникъде
Дай доводи или нещо наредба законluxorus написа:Само да поясня на колегите писали преди мен:Всеки отбор-Левски,ЦСКА може да играе в Европа,но не на мястото на някои друг.
А носителя на купата няма начин да не играе, първо ще си заявят лицензиран стадион предполагам че ще покрие минимум за участие
Вече на нищо не бих се очудил,ако зависи само от бфс с удоволствие биха ни прецакали за сметка на някой от софийските отбори..
- Бижутера
- Контакти:
ZARAA написа:Вече на нищо не бих се Очудил,ако зависи само от бфс с удоволствие биха ни прецакали за сметка на някой от софийските отбори..
не е чак толкова лошо човек да се Очудва
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
ZARAA написа:Вече на нищо не бих се очудил,ако зависи само от бфс с удоволствие биха ни прецакали за сметка на някой от софийските отбори..
Чакайте малко бе
Върни се в “Футбол - България”