Носителят на купата на България "можело да не играе" в ЛЕ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

red_guy
Контакти:

Re: Носителят на купата на България "можело да не играе" в ЛЕ

Мнениеот red_guy » 13 апр 2010 13:25

На мен не ми е ясно защо авторът на темата замесва предварително Левски като причина носителят на купата да не вземе лиценз. Каква е гаранцията,че Левски ще завърши точно на 4то място. Може да е на 3то, 5то, 6то.
При евентуално негативно развитие на нещата за носителят на купата, облагодетелствани могат да бъдат примерно ЦСКА или Славия.
Прекалено е рано да се каже какво ще стане в първенството.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 13 апр 2010 13:32

red_guy написа:На мен не ми е ясно защо авторът на темата замесва предварително Левски като причина носителят на купата да не вземе лиценз. Каква е гаранцията,че Левски ще завърши точно на 4то място. Може да е на 3то, 5то, 6то.
При евентуално негативно развитие на нещата за носителят на купата, облагодетелствани могат да бъдат примерно ЦСКА или Славия.

Защото имаме вече такъв прецедент в България и той е с Левски, а и медията която подема темат е гонг май прецедентите станаха 2.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 13 апр 2010 13:36

luxorus написа:Само да поясня на колегите писали преди мен:Всеки отбор-Левски,ЦСКА може да играе в Европа,но не на мястото на някои друг.

и това го поясняваш защото никога не се е случвалои няма вероятност да се случи предполагам?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 13 апр 2010 13:44

botev_1912 написа:
luxorus написа:Само да поясня на колегите писали преди мен:Всеки отбор-Левски,ЦСКА може да играе в Европа,но не на мястото на някои друг.

и това го поясняваш защото никога не се е случвалои няма вероятност да се случи предполагам?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ама тогава Берое бяха много силни, за едната греда да отстранят Ювентус! При това в Торино!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 13 апр 2010 13:47

red_guy написа:На мен не ми е ясно защо авторът на темата замесва предварително Левски като причина носителят на купата да не вземе лиценз. Каква е гаранцията,че Левски ще завърши точно на 4то място. Може да е на 3то, 5то, 6то.

колкото и да изглежда като фантастика спрямо истнските критерии на УЕФА, ЦСКА ще играе не само в евротурнирите, но и в А група ;)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 13 апр 2010 14:48

rocknrola написа:Цонко Цонев едва ли ще допусне отборът му след като спечели купата да не играе в Европа,а колкото до Левски-Левски ще бъде трети в класирането в края на първенството,така че да му мислят ЦСКА и Славия.

Вие така навремето си вярвахте и за титлата и не я докарахте доникъде :lol:

Потребителски аватар
Dundy
Контакти:

Мнениеот Dundy » 13 апр 2010 15:00

Дай доводи или нещо наредба закон :) :) :) , ами като си отворен толкова по проблема КАЖИ КОЙ ИГРА НА МЯСТОТО НА ДРУГ ОТБОР В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА от България :) :) :) пояснението ти го оборва само това изречение
А носителя на купата няма начин да не играе, първо ще си заявят лицензиран стадион предполагам че ще покрие минимум за участие

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 13 апр 2010 15:03

Вече на нищо не бих се очудил,ако зависи само от бфс с удоволствие биха ни прецакали за сметка на някой от софийските отбори..

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 апр 2010 15:12

ZARAA написа:Вече на нищо не бих се Очудил,ако зависи само от бфс с удоволствие биха ни прецакали за сметка на някой от софийските отбори..

не е чак толкова лошо човек да се Очудва ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 13 апр 2010 15:29

ZARAA написа:Вече на нищо не бих се очудил,ако зависи само от бфс с удоволствие биха ни прецакали за сметка на някой от софийските отбори..

Чакайте малко бе :o За да играете в Европа, не трябва ли първо да спечелите купата? Айде не бързайте толкова, че те и Славия и Цска и Черно море "със сигурност" щяха да я печелят...

Върни се в “Футбол - България”