Кой е най жълто-черният квартал в Пловдив ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

loko2004
Контакти:

Re: Кой е най жълто-черният квартал в Пловдив ?

Мнениеот loko2004 » 10 апр 2010 14:10

black sabbath написа:Аз съм роден в Смирненски,когато бях у4еник в Елин Пелин през 80-те,90% от нашият набор,а също така и по-малките и по-големите пичове, бяха(и все още са) канари.Изобщо квартала(стария смирненски или къщите,както го знаем ние) е канарски. ''Блоковете'' изкараха много корави канари през 90-те,имена,които вси4ки по стари мом4ета на стадиона познават.За буферите там,нямам идея.Учил съм също и в Мараша в Светлозар Попов(не знам как се казва сега) между 1985-1987,за да бъда 4естен ще кажа,4е там има6е малко пове4е буфери отколкото в Смирненски, а именно 70% канари и 30%буфери. С това искам да покажа картината в квартала между 1980 и 2010. От там нататък,нека пичовете от другите квартали споделят какво е било съотношението при тях,а къде са най-много???!!!...,е'еш ли му майката.
Но със сигурност Пловдив е единственото място,където ние всички подкрепяме нашите отбори!
п.п Когато бях ученик,имаше само един пич,който беше цесекар(от цялото училище),а след няколко години срещнах и един левскар. Какво е положението сега,не ме интересува! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Субективна тема всеки съди по познатите си
За района около Светлозара и стадион 9 септември наборите до 70-72 преобладаващо черно-бели след това малко се промени
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 10 апр 2010 22:19

И по мое наблюдение Смирненски е най-жълточерния квартал в Пловдив.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 13 апр 2010 08:20

Старият "Смирненски" - 100 % ботевистки. :) След това - Центъра и Кючюка...

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 13 апр 2010 09:05

Аз съм от Смирненски,до 1998 живях в района на "къщите" - >90% Канари. Сега съм в района на община "Запад" - около 70 % Канари.

Да спомена и,че квартал Прослав е тотално жълто-черен също.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 13 апр 2010 10:41

Аз живея в Тракия и там нещата са по равно. Районът от Кино Фейсис до Мебелна Къща,преобладават локомотивци(според мен). А районът от Кауфланд до Матевски,са повече ботевисти. Според мен най-много канари има във Кичука ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 апр 2010 12:15

Boksiorcheto написа:Аз живея в Тракия и там нещата са по равно. Районът от Кино Фейсис до Мебелна Къща,преобладават локомотивци(според мен). А районът от Кауфланд до Матевски,са повече ботевисти. Според мен най-много канари има във Кичука ;).

Ние трябва да си направим една група само на тракийците :) Абсолютно съм съгласен с теб. И аз смятам,че локомотивците са повече от кино Фейсис до Мебелна къща. За Матевски и аз мисля, че ботевистите са повече. От кв. Скобелва майка познавам няколко човека и всички са канари. Като цяло Тракия си е 50 на 50 ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 13 апр 2010 13:49

loko2004 написа:Субективна тема всеки съди по познатите си
За района около Светлозара и стадион 9 септември наборите до 70-72 преобладаващо черно-бели след това малко се промени

Защо трябва да съдим по познатите си?
В казармата, в моята рота бяхме поне петима ботевисти и имаше един локомотивец. Тези хора никога не ги бях виждал преди това, а и след това почти никой не съм срещал.
В Търговската гимназия в моя клас бяхме 20 момчета, нямаше нито един фен на локо, бяхме горе долу разделени поравно между Ботев, Левски и ЦСКА.
В университета помня няколко фена на Ботев и само един буфер.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 13 апр 2010 15:03

rumbata написа:
loko2004 написа:Субективна тема всеки съди по познатите си

Защо трябва да съдим по познатите си?
В казармата, в моята рота бяхме поне петима ботевисти и имаше един локомотивец. Тези хора никога не ги бях виждал преди това, а и след това почти никой не съм срещал.
В Търговската гимназия в моя клас бяхме 20 момчета, нямаше нито един фен на локо, бяхме горе долу разделени поравно между Ботев, Левски и ЦСКА.
В университета помня няколко фена на Ботев и само един буфер.

в основното - от 18 младежи - 18 от Ботев - нито един локомотивец
в средното - от 22 младежи - 18 от Ботев, 2 от Локо, 2 неопределени
висшето - от 20 в моята група, 8 от Ботев, останалите Левски и ЦСКА /тука трябва да се отбележи, че в университетите идва много плява от немай къде/
Всички учебни заведения са в Пловдив!
От всички хора с които поддържам приятелски отношения - само 1 е от Локото, 1 е от Маричката и всички останали са жълточерни - става въпрос за компания от около 30 души!

Забравих да отбележа факта, че жив Локомотивец не бях виждал до 16-годишна възраст, дотогава само бях чувал, че има и друг отбор подвизаващ се в Пловдив, но не знаех, че има фенове, камо ли пък да ги видя на живо!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 13 апр 2010 15:26

Първите ми спомени от стадиона са от средата на 80-те и по-точно победата срещу Миньор с 8:0. И тогава не знаех, че съществува отбор локомотив пловдив. Но това е нормално, те тогава доста често са се подвизавали в Б група. Докато сега е обратното.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 13 апр 2010 16:21

Като дете в махалата (ул.Съгласие до Енергото и Природонаучния музей,Пожарната,Гръцкото Консулство,бившия Пионерски дом,Бунарджика,Орта Мезар)не знаех ,че има отбор Локомотив.Цялата махала беше жълта.После по училищата(60-класното,Яворов в Каршака и Автото) и университета (Техническия)почти не съм срещал локомотивци с изключение на две-три момчета от Тракия ,кадето се преместих .Цялата махала в Ттракия ходим и до днес на мачовете на Ботев.

Върни се в “Ботев”