Casper написа:slavia_forever написа:Casper написа:Защото при такава голяма бройка, е възможно и някой от тези никове да отнесе Бана някой път (ако не се е случвало вече).
Ако има за какво мислиш ли, че няма който и да било да отнесе бана?! Нали няма "равни" и "по-равни"?! Само трябва да внимаваме с IP-тата.![]()
Аааа, не е така Коце. Тук не става въпрос за обикновенни потребители, а за "шефове". Все едно, аз да заключа вратата на пожарната и да не позволя на началника да влиза. А пък и нашите банове, едва ли имат някаква стойност, когато ги поставяме на редакционния екип. При желание от тяхна страна, едва ли можем да ги спрем по-някакъв начин. Даже, може и да ни се присмиват тихичко, без ние да знаем, какво се случва.
Аз смятам, че ако сме си свършили работата може и да ни се зарадват. А къде на шега, къде на истина, аз лично не следя дадени потребители кои са, а какво правят. Ще ти дам един пример. Шефът на нашата фирма ми поиска да му организирам на него лично транспорт, след което си плати на общо основание, като всеки един клиент, на който организирам транспорт. И като четат шефовете отстрани, вместо да се присмиват, нека обърнат внимание на заобикалянето на динамичните ай пита, а не да си задават евентуални въпроси, защо някой си е свършил работата, както се полага.
Ти ако искаш следи за имената, защото аз НЯМА да го направя, а ще действам, както би следвало да се процедира. А и от друга страна, всичко е "цъфнало и вързало", та да се занимаваме, да следиме за никовете на шефовете, които могат и сами да си следят правилата, които са създали.