Защо и Гонг почнаха да критикуват Бербо?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Защо и Гонг почнаха да критикуват Бербо?

Мнениеот PFC Litex » 12 апр 2010 17:39

unist_gp написа: Емо като е слаб не го гледай ;) Гледай силния Еньо и коментирай него ;)

Защо го сравняваш с Еньо, сравнявай го с Руни и футболисти от водещите отбори в Англия? - да ви имам примерите които давате.
Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 12 апр 2010 17:41

PFC Litex написа:
unist_gp написа: Емо като е слаб не го гледай ;) Гледай силния Еньо и коментирай него ;)

Защо го сравняваш с Еньо, сравнявай го с Руни и футболисти от водещите отбори в Англия? - да ви имам примерите които давате.

ако съм англичанин и съм гледал 20 години само футбол и играчи от световна класа ще го сравнявам с Руни. Аз обаче гледам Дортмунд и Бундеслигата ;)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 12 апр 2010 17:41

ЕМИЛ написа:Бербо си е слаб и напълно си е заслужил критиките.Да вземе да се стяга малко ,а не да се разхожда като призрак по терена.

:evil: :evil:
Изображение Да се надяваме че от новият сезон ще облече фланелката на любимия си отбор

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 12 апр 2010 17:42

unist_gp написа:
ЕМИЛ написа:Бербо си е слаб и напълно си е заслужил критиките.Да вземе да се стяга малко ,а не да се разхожда като призрак по терена.

:evil: :evil:

Емо като е слаб не го гледай ;) Гледай силния Еньо и коментирай него ;)

Какво общо има да намесваш Еньо с Бербатов? Тъпо сравнение, пич.
И къде пише, че не трябва да се критикува Бербатов, а и не само той? Като играе слабо, съвсем нормално е да бъде критикуван. Какво толкова станало? ВСЕКИ футболист, ако е слаб на терена ще се критикува. Напълно в реда на нещата. Значи излиза - за Бербатов или хубаво, или нищо. Няма такъв филм.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 апр 2010 17:44

unist_gp написа: ако съм англичанин и съм гледал 20 години само футбол и играчи от световна класа ще го сравнявам с Руни. Аз обаче гледам Дортмунд и Бундеслигата ;)

Защитата на сляпо заради националност на даден футболист е много грешна. ;)
Оценката на феновете е най-точна.
Изображение

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 12 апр 2010 17:44

Много интересно кво са (сте) гледали вчера, Нани ли беше много добър, Гигс ли, Гибсън ли, Валенсия ли, за Македа немам думи .... Ми то ако не е Бербо тия един пас не бяха си подали цял мач. Да си вдига гълъбите и да си гледа живота, кучетата да си лаят ....
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 12 апр 2010 17:44

добре, всеки с мнението си. аз спирам повече да коментирам, защото мисля,че няма смисъл ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 апр 2010 17:45

PFC Litex написа:

Е с кой да го сравнява бе, Милене? Че Sun само дебне да не вкара гол и започва! Да не би Бербата да е виновен на Валенсия, че го изведе сам срещу вратаря и тоя се чудеше какво да направи? Или пак Бербатов е виновен, че Нани е толкова самовлюбен и сляп, че вече ако хич няма накъде ще му даде топката?! Те всичките големи звезди може да си помисли човек! Най-скъпия трансфер на Реал онази вечер какво направи?! Дали го плюят така, а?......И аз четох redcafe, има всякакви мнения, даже май повечето си казват, че и без него хич ги няма! Интересно, че са отсеяни само негативните...................................

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 12 апр 2010 17:46

PFC Litex написа:
msm написа:А, цитирането на дадено мнение, не е ли тихомълком съгласие с изказаното, при положение, че няма и частичка опровержение или някаква подкрепа? Нима винаги трябва да четем само английските "пасквили", без да има и грам съпричастност към определена личност. Ония ще плюят, нашите ще побликуват, а ние ще се ядосваме и обиждаме разделени от мненията си , а в по-голяма степен и от цветовете.

Извинявай, но мен не ме интересува Бербатов къде играе, къде е играл и т.н. за да ми се формира мнението.
Факт е, че той е със слаба оценка след мача вчера, а това е показателя.
Нима в момента Бербатов показва нещо, а най-точно е мнението на феновете. Влез в red cafe-to и чети, едва ли ще го хулят излишно и не само него.
Име трудно се прави и лесно се губи, а за да поддържаш едно ниво знаеш какво трябва.

Ами аз казах "в по-голяма степен" , а не всички.
И не смяташ ли, че оценките се дават на базата на крайния резултат от мача? Защото съм сигурен ( казвам това, защото гледах мача и не видях да е толкова разочароващо представянето му) , че ако беше вкарал гол (което се случва просто в един миг ) нямаше да има такава критика. А, и както ти писа, в английската преса не хулят само него, но в българската го изкарват , като единствения виновник.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 апр 2010 17:46

soilwork написа: Да се надяваме че от новият сезон ще облече фланелката на любимия си отбор

Дано.Свраките са му точно по-вкуса.Това се доказва и от престоят в Тотнъм.Просто Бербо не може да носи отговорност в голям отбор.

Върни се в “Футбол - Свят”