unist_gp написа: Емо като е слаб не го гледайГледай силния Еньо и коментирай него
Защо го сравняваш с Еньо, сравнявай го с Руни и футболисти от водещите отбори в Англия? - да ви имам примерите които давате.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
unist_gp написа: Емо като е слаб не го гледайГледай силния Еньо и коментирай него

PFC Litex написа:unist_gp написа: Емо като е слаб не го гледайГледай силния Еньо и коментирай него
Защо го сравняваш с Еньо, сравнявай го с Руни и футболисти от водещите отбори в Англия? - да ви имам примерите които давате.
ЕМИЛ написа:Бербо си е слаб и напълно си е заслужил критиките.Да вземе да се стяга малко ,а не да се разхожда като призрак по терена.
![]()
Да се надяваме че от новият сезон ще облече фланелката на любимия си отборunist_gp написа:ЕМИЛ написа:Бербо си е слаб и напълно си е заслужил критиките.Да вземе да се стяга малко ,а не да се разхожда като призрак по терена.
![]()
Емо като е слаб не го гледайГледай силния Еньо и коментирай него

unist_gp написа: ако съм англичанин и съм гледал 20 години само футбол и играчи от световна класа ще го сравнявам с Руни. Аз обаче гледам Дортмунд и Бундеслигата

PFC Litex написа:unist_gp написа: Емо като е слаб не го гледайГледай силния Еньо и коментирай него
PFC Litex написа:msm написа:А, цитирането на дадено мнение, не е ли тихомълком съгласие с изказаното, при положение, че няма и частичка опровержение или някаква подкрепа? Нима винаги трябва да четем само английските "пасквили", без да има и грам съпричастност към определена личност. Ония ще плюят, нашите ще побликуват, а ние ще се ядосваме и обиждаме разделени от мненията си , а в по-голяма степен и от цветовете.
Извинявай, но мен не ме интересува Бербатов къде играе, къде е играл и т.н. за да ми се формира мнението.
Факт е, че той е със слаба оценка след мача вчера, а това е показателя.
Нима в момента Бербатов показва нещо, а най-точно е мнението на феновете. Влез в red cafe-to и чети, едва ли ще го хулят излишно и не само него.
Име трудно се прави и лесно се губи, а за да поддържаш едно ниво знаеш какво трябва.
soilwork написа: Да се надяваме че от новият сезон ще облече фланелката на любимия си отбор
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта