СЛАВИЯ - Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Re: СЛАВИЯ - Литекс

Мнениеот venci_1913 » 12 апр 2010 11:31

JimBeam написа:
jirt написа:Освен чрез съдиите, Литекс няма как да спечели на ст. Славия....

Хехе колко наивно мислене само.Ако и двата отбора играете открит футбол то Литекс ще ви смачка с този отбор сега.Тази година Литекс не е онзи отбор който познаваме от предните години който доиграва шампионата по това време на годината, така че не очаквайте изобщо да ви е лесно по скоро се надявайте да измъкнете някой хикс от тях.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Може и така да е , но на мача с Вас всичко друго освен победа с над 3:0 е загуба!!!!!
Славия София

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 апр 2010 15:06

JimBeam написа:

Хехе колко наивно мислене само.Ако и двата отбора играете открит футбол то Литекс ще ви смачка с този отбор сега.Тази година Литекс не е онзи отбор който познаваме от предните години който доиграва шампионата по това време на годината, така че не очаквайте изобщо да ви е лесно по скоро се надявайте да измъкнете някой хикс от тях.

Първо , че вие трябва да стискате палци за нас , за да си помечтаете още кръг-два , че ще сте шампиони ; второ , че Литекс си е точно същият отбор от предните години - бие наред вкъщи и пада навън , та те нямат победа като гости от поне 3-4 мача 8-) Да не говорим , че няма да играят Нифлор и Янев , двама много важни играча за Ловеч ;) Разбира се, че няма да ни е лесно с тях и всякакъв резултат е възможен , но си мисля , че при обективно съдийство бием 1:0 или 2:1 :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 12 апр 2010 17:16

Ами да вземем и да направим услуга на Локото най накрая...2:0 за Славия! Елате на стадиона ....

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 апр 2010 19:32

Viktor4o_Rs написа:
JimBeam написа:

Първо , че вие трябва да стискате палци за нас , за да си помечтаете още кръг-два , че ще сте шампиони ; второ , че Литекс си е точно същият отбор от предните години - бие наред вкъщи и пада навън , та те нямат победа като гости от поне 3-4 мача 8-) Да не говорим , че няма да играят Нифлор и Янев , двама много важни играча за Ловеч ;) Разбира се, че няма да ни е лесно с тях и всякакъв резултат е възможен , но си мисля , че при обективно съдийство бием 1:0 или 2:1 :mrgreen: :mrgreen:

Литекс имат само три загуби за целият сезон до момента, така че не виждам къде са тея загуби навънка както предните години.Имат точно две загуби навън, а да ми казваш сега, че няма разлика от предните години е смешно.
Литекс тази година е с ново лице и заслужено е на първо място, защото има най малко допуснати грешки пред останалите ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 апр 2010 19:45

Последни 3 гостувания на Литекс - 0:3 от Берое, 1:4 от Пирин , 0:0 с Монтана , а тепърва им предстоят тежки визити на нас , ЦСКА и Локомотив (Пловдив) ;) Факт е , че по всяка вероятност ще станат шампиони , но според мен те не са най-силните , а най-малко слаби от всички безобразни отбори у нас :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 апр 2010 19:58

Говорим за загуби, а да паднеш от Пирин и Берое не е срамно с оглед таз годишното им представяне и надявам се не вярваш, че един отбор може да направи 30х30 мача :)

С Монатана имали какво да говорим след като те бяха останали на терена с 9 човека и пак Монтана не можа да ги бие?

Кажи ми кога в този етап на първенството отбора на Литекс е бил на първо място само с 3 загуби и 3 равни мача до момента? :)
Даже в момента сега като се загледах имат най доброто нападаение и най добрата защита.
Имат вкарани 44 гола, а са им вкарали само 13.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 апр 2010 20:17

paceto написа:Даже в момента сега като се загледах имат най доброто нападаение и най добрата защита.
Имат вкарани 44 гола, а са им вкарали само 13.

И от Купата имаме още 4 - 1 и става
48 / 14
Изображение

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 12 апр 2010 21:47

Аз от 10 години не си спомням победа на Овча Купел от Литекс :roll:
Славия София

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 апр 2010 21:50

venci_1913 написа:Аз от 10 години не си спомням победа на Овча Купел от Литекс :roll:

Е миналият сезон ни биха 3:0 , но пък ние ги треснахме в Ловеч :lol: :lol: Общо-взето на Овча Купел или Славия бие , или по-рядко е равен мача :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 апр 2010 14:38

venci_1913 написа:Аз от 10 години не си спомням победа на Овча Купел от Литекс :roll:

Как се излагаш само :lol: :lol:

Върни се в “Славия”