Става ли Велизар Попов за треньор на Черно море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Велизаре махай се...

Мнениеот ogrizko » 11 апр 2010 23:55

iskrichka написа:
ogrizko написа:
iskrichka написа:То не е само днес.. днес ми е най - прясно, затова го давам като пример, но не е само днес, поправете ме ако бъркам, но ние контраатаки не можем да организираме...

Можем да организираме, ако са Дани Георгиев и Миро Манолов на терена :roll:

Ми то да лягаме и да мрем значи.. :(

Няма де, нали двамата се разбрахме да влезнем на терена и да им покажем как става :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Мнениеот Ros3n4o » 12 апр 2010 01:39

FCH написа:Приятели, моряци, проблемите са комплексни при любимият ви отбор (към който не крия симпатии).
Нещата първо трябва да се погледнат от върха на пирамидата - собствениците искат успехи, а полагат минимум усилия - пари за селекция, модернизация на базата...
Периодът, който Никола Спасов бе треньор показателно говори, че освен най-големите успехи в последните десетилетия, Черно море бе намерила кадърен и евтин треньор. Не закъсняха и успехите, грандиозни за подхода към селекциониране, дори максимумът бе извлечен - най-вече в евротурнирите при достойна игра с почти не/преодолими съперници.
Оттам насетне, набирайки инерция нещата тръгнаха надолу - малко полънения и рядко сполучливи, къса резервна скамейка, напрежение в съблекалнята... Явно и на ТИМ в момента им е последна грижа - щом с лека ръка бе пропуснат златен шанс не само за Европа, но и за трофей...
А днес - просто играта бе бездушна - редом с извинителните причини: ред контузии, налице е и синдромът на безличието, а може би и апогеят на някои играчи...
Явно сега е моментът да се начертае планът за съживление, за един коренно различен и успешен следващ сезон.

Радвам се, че има фенове на "Левски" във форума, които не са зядливи :}

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 12 апр 2010 03:06

ЕИ ВЕРНИ ФЕНОВЕ ВЕЛИЗАР ВИ Е ВИНОВЕН НА ВАС ...
Много бързо забравихте факта,че отсъстват Георгиев,Манолов,Илиев а Юруков играе 3-4мач след 8 месеца лекуване, тоест играем без ядрото с което стигнахме до 3-то място и Европа, както и победите за купата през изминалите мачове.
Какво е виновен Велизар,че ни сполетя лош късмет с всичките тези контузени? Веднага ще кажете селекция, ами спомням си,че всички бяха много доволни от селекцията и т.н. а сега изведнъж всичко се обърна... смешна работа сте, подкрепете отбора в този ТЕЖЪК МОМЕНТ, няма какво да се направи до края на сезона просто, НЕ ГО ЛИ ПРОУМЯВАТЕ ?!?!?!?!?!?!
фалшива коса - фалшив футбол!

filev
Контакти:

Ратников на Тича Велизар ВЪН

Мнениеот filev » 12 апр 2010 08:00

Споделям лично мнение подкрепено с наблюдения на мачовете на дубъла където момчето играе редвно и то много добре.Смятам,че това момче има бъдеще при нас за разлика от "треньора".Поредна грешка в селекцията ще е,ако го пуснат да си ходи.
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 апр 2010 15:40

wicked1913 написа:ЕИ ВЕРНИ ФЕНОВЕ ВЕЛИЗАР ВИ Е ВИНОВЕН НА ВАС ...
Много бързо забравихте факта,че отсъстват Георгиев,Манолов,Илиев а Юруков играе 3-4мач след 8 месеца лекуване, тоест играем без ядрото с което стигнахме до 3-то място и Европа, както и победите за купата през изминалите мачове.
Какво е виновен Велизар,че ни сполетя лош късмет с всичките тези контузени? Веднага ще кажете селекция, ами спомням си,че всички бяха много доволни от селекцията и т.н. а сега изведнъж всичко се обърна... смешна работа сте, подкрепете отбора в този ТЕЖЪК МОМЕНТ, няма какво да се направи до края на сезона просто, НЕ ГО ЛИ ПРОУМЯВАТЕ ?!?!?!?!?!?!

Извинявай, ама в момента никой не говори за селекцията. Аз продължавам да смятам, че тази година направихме що-годе някаква селекция. Разбери: ако ще и Меси и Руни да са в отбора, но тренера не е в час (какъвто е нашия) и не ги пуска - все тая. Целия мач проспаха на пейката, по вина на треньора разбира се, давама много добри футболисти - Ратников и Николов. Най-сетне намерихме десен бек и какво...? Пускаме го крило, а отзад Кулито :o :o :o. За какъв чеп беше тази пародийна схема още повече когато разполагаш с идеално крило ( Николов )??? Видя се, че на Наско не му върви играта въпреки, че много се стара момчето. Ами смени го! Пусни Ратников! Изобщо целия мач бе низ от треньорски грешки!
А относно подкрепата за отбора. Разбира се! На всяка цена! Подкрепяли сме моряците когато се бориха за бронза, подкрепяхме ги и когато играеха в Б група, ще ги подкрепяме ако ще и в Ъ група! Това е любимия ни отбор за добро или зло и ще остане такъв докато сме живи! Така, че още сряда на Тича!
И само една молба: НЕ ПСУВАЙТЕ МОМЧЕТАТА - ТЕ ЗАЩИТАВАТ ЦВЕТОВЕТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ!
Относно Велизар - Черно море не е лъжица за неговата уста! Колкото по-скоро си тръгне - толкова по-добре за Морето.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 12 апр 2010 19:37

зеления написа:
wicked1913 написа:ЕИ ВЕРНИ ФЕНОВЕ ВЕЛИЗАР ВИ Е ВИНОВЕН НА ВАС ...

Извинявай, ама в момента никой не говори за селекцията. Аз продължавам да смятам, че тази година направихме що-годе някаква селекция. Разбери: ако ще и Меси и Руни да са в отбора, но тренера не е в час (какъвто е нашия) и не ги пуска - все тая. Целия мач проспаха на пейката, по вина на треньора разбира се, давама много добри футболисти - Ратников и Николов. Най-сетне намерихме десен бек и какво...? Пускаме го крило, а отзад Кулито :o :o :o. За какъв чеп беше тази пародийна схема още повече когато разполагаш с идеално крило ( Николов )??? Видя се, че на Наско не му върви играта въпреки, че много се стара момчето. Ами смени го! Пусни Ратников! Изобщо целия мач бе низ от треньорски грешки!
А относно подкрепата за отбора. Разбира се! На всяка цена! Подкрепяли сме моряците когато се бориха за бронза, подкрепяхме ги и когато играеха в Б група, ще ги подкрепяме ако ще и в Ъ група! Това е любимия ни отбор за добро или зло и ще остане такъв докато сме живи! Така, че още сряда на Тича!
И само една молба: НЕ ПСУВАЙТЕ МОМЧЕТАТА - ТЕ ЗАЩИТАВАТ ЦВЕТОВЕТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ!
Относно Велизар - Черно море не е лъжица за неговата уста! Колкото по-скоро си тръгне - толкова по-добре за Морето.

Да момчета.Доволни бяхме от селкцията.И все още сме.Но треньора вече загуби поне моето доверие.Не ме рзбирайте грешно.Аз съм на Тича,подкрепям и не плюя.Но това не пречи когато коментирам с причтели да съм критичен.За контузиите-ясно.Няма мърдане.Но какво правим от там насетне?Десен бек-Сашо.Да ама го ползваме като халф,а бек-Кулито.Ами за какъв чеп ни беше тогава Сашо?Ние си имаме Мишо,който не се представяше по зле от останалите без Сашо.Имаме чисто крило-Аврамов.Нова селекция.Да ама на пейката.Ратников?Единствения офанзивен играч с качества доближаващи се до тези на Жоро.На пейката.Макар че има някакво право май да го държи там.Но при факта който знам,мисля че не трябва да го взема в групата въобще.Ако е 100% вярно,разбира се.Божилов загатва сериозен потенциалНо няма нападател никъде по света,който да се изявява добре без халфове зад гърба си.Велизар тотално сбърка състава отново.Не сме разбирачи и треньори,но при наличието на толкова много високи играчи да ни вкарат гол с глава...ненаредена защита,това виждам аз.Ели Маркес-десен халф-бек играе в ляво.Тошко Колев-в дясно.Резултата?Ели го нямаше на терена,а Тошко се виждаше единствено заради енергията която влагаше.За какво пуска Наско да прави играта?Абе таранкоолу.Като нямаш играчи за схема с плеймейкър,смени схемата бе.Затвори играта.Не се надигравай като в момента нямаш потенциал.Дори и след гола,трябваше да си чакаме момента,да убиваме темпото и да си чакаме момента.Дори и да няма такъв,няма да има и резил.Излез с Румен Николов,без Божилов.Приеми играта в нашата половина и остави умен и Тошко да си чакат момента.Чалкай напред и каквото стане.Една грешка стига.Ама ние репихме да натискаме Литекс и на тях им дойде дюшеш.Като не знае какво да прави,да пита бате си Кольо.Аман от експерименти.Не е дорасло момчето още.Имах някакви надежи,но още му е рано за Черно море.Истината е една.Илиан Илиев след днешното интервю.Да взема от Берое трима-четирима на лято и напред към Европа.Дано някой се сети да го покани.Сега е момента.Да си направи селекцията и подготовката и да мачкаме наред.Илиан знае как.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 12 апр 2010 19:41

Абсолютно съм съгласен с последното мнение! ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 12 апр 2010 19:48

Твърдо съм за Илиан да се върне но едва ли ще стане защото ще иска по-голяма заплата от Велизар.За съжаление ръководството няма да позволи това.По-добре да бяха разрешили на Стефан Милушев преди 3-4 години да поеме отбора но те не ще строят супер модерен стадион. :geek:

dans1913
Контакти:

Мнениеот dans1913 » 12 апр 2010 20:59

Тошко за кво го слагате във вси4ки отбори, вие не сте у ред. Тодор е най-слабият ни игра4 от 1 година на сам, даже 3 от головите в лове4 са негови. Това, 4е е наш юноша не го прави добър футболист......а Велизар е най-бездарният тренер в А и Б групите......той не е у ред.

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 13 апр 2010 00:57

dans1913 написа:Тошко за кво го слагате във вси4ки отбори, вие не сте у ред. Тодор е най-слабият ни игра4 от 1 година на сам, даже 3 от головите в лове4 са негови. Това, 4е е наш юноша не го прави добър футболист......а Велизар е най-бездарният тренер в А и Б групите......той не е у ред.

По-скоро ти си сляп, отколкото ние да не сме У ред.. Тошко още от първото си появяване ми стана любимец, защото има хъс, има желание, вярно в началото малко му пречеше топката, но вече се справя отлично, поне по мое мнение, и продължава да играе ЗА "морето" със сърце!
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Върни се в “Черно море”