Литекс-Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Литекс-Черно море

Мнениеот Sole » 11 апр 2010 20:59

Ч.Море не играят.Направо си легнаха на Литекс. :twisted:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 11 апр 2010 21:00

Защо сменя Дани Димов със Станислав? :roll: :roll: Резултата ли ще пази,не знам? :roll: :roll:
Само Черно море.

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 11 апр 2010 21:06

опази го :idea:
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 апр 2010 21:07

Бат Бойко, върши си работата, не дреми!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 11 апр 2010 21:29

зеления написа:На стадиона съм от началото на 70-те, но такъв идиот като това недоразумение Попов не съм виждал!!! Имаш Ратников, имаш Р. Николов, а пускаш Станислав???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какво става тука, кой го съветва нашия опитомен викинг?!
Момчетата видимо много се стараха, макар, че грубите грешки са си налице,
но схемата, тактиката, указанията, явно са били тип "мъдни торбички".
Очевидно на Велизар трябва да му се потърси заместник!!!
Не вечерта да ми подаде оставка, а утре отново да е треньор.

Пастата опроверга, че ще подпира Литекс. Нолмална свирка, но пък ние как ги подпряхме..
Пак ще трябва да играе метлата.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 11 апр 2010 21:42

Стига сте си търсили причините в съдията.
За цял мач вие нямате нито един удар в рамката на вратата, така че това със съдията е смешно просто.

Излезте като мъже и си го кажете, че отбора от Ловеч беше днес класни над вас и даже ви биха на ходом още след 2:0 спряха да играят и това се виждаше.

Атаките им бяха леки и през повечето време се разхождаха по терена явно пазеха сили за мача им в сряда срещу Славия, а и след седмица им предстои мач с Локо Сф, така че при 2:0 на почивката беше нормално да играят на ходом.

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 11 апр 2010 21:55

paceto написа:Стига сте си търсили причините в съдията.
За цял мач вие нямате нито един удар в рамката на вратата, така че това със съдията е смешно просто.

Излезте като мъже и си го кажете, че отбора от Ловеч беше днес класни над вас и даже ви биха на ходом още след 2:0 спряха да играят и това се виждаше.

Атаките им бяха леки и през повечето време се разхождаха по терена явно пазеха сили за мача им в сряда срещу Славия, а и след седмица им предстои мач с Локо Сф, така че при 2:0 на почивката беше нормално да играят на ходом.

Напълно заслужена победа и не виждам с какво съдията им е помогнал. Нашите момчета се представиха доста слабо - Литекс си създаде положенията и си ги вкара. Поздравления. Предпочитам те да станат шампиони пред локото.

Едно нещо не ми допадна - че при всако падане се свири нарушение. Не е само в този мач, а във всичките ни. Много се накъсва играта и самото се лежи. Трябва да отидат на обучение в Англия - да видят за какво иде реч ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 апр 2010 22:08

paceto написа:Стига сте си търсили причините в съдията.

Кой говори, че победата ви не е заслужена? Напротив! Честито и дано станете шампиони защото мисля, че го заслужавате. Литекс, успех и в Европа, шампиони!!! Вие сте най-достойния български отбор, който заслужава да защитава името на България в Европа. Стискам ви палци!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Andy1
Контакти:

Мнениеот Andy1 » 12 апр 2010 01:52

Направо не си направих труда да ви чета коментарите и дадох на последната страница! Ако ще се махат ТИМ да се махат! Обичам си отбора и и ми е през к*ра че днеска сме били паднали 4:0,без толкова ключови играи толкова ще е! САМО ЧЕРНО МОРЕ :)
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 12 апр 2010 03:01

Боли ме фара,че са ни били 4на0. Събрахме се 1 автобус хора и си направихме шоуто, подкрепяхме отбора от първата до последната минута без значение от резултата и се насладихме на разходката, бяхме повече агитка и по-добри от отбора,който не дай си боже ще трябва да ни представя пред цяла Европа... та какво ще си кажат те.
И аз като Анди1 направо дадах на последната страница, т.к. ми е ясно от какъв род са коментарите на предните страници...
А когато бихме Локо ПД и Черноморец - Велизар беше МНОГО ГОЛЯМ нали?
По-добре си стойте пред телевизорите...
фалшива коса - фалшив футбол!

Върни се в “Черно море”