Бербатов в Нюкясъл
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: Бербатов в Нюкясъл
По-добре в Нюкасъл за него...напрежението в Юнайтед не му понася и само се мъчи...иначе успех на Баце Митко, не е лошо момче 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- storm
- Контакти:
Ммм според мен Нюкасъл ,ще е отлична възможност за Берба 

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Така е,той сам осъзнава,че за него е важно да играе редовно,било то и в по-малък клуб...Някой каза,че нямал да иска....Кой пък ще го пита,в днешно време играчите нямат последната дума при трансфер,тъй като получават доста сериозен пай от трансферната сума....Дано това между Нюкясъл и Бербо стане фактLSFC 1914 написа:По-добре да е титуляр в Нюкясъл отколкото резерва в Юнайтед

-
- Контакти:
Фен съм на Нюкасъл и пиша редовно в тяхния форум и мога да ви кажа че това абсолютно невярна новина. Първо Гонг е единствен които съобщава за това, нито дума от никъде. 2ро Бербатов е прекалено скъп за Нюкасъл в момента по ред причини - Ман Юн ще искат поне 15 мил, които Нюкасъл няма как да изкарат в момента, Митко сигурно ще иска висока заплата, а в момента в отбора има лимит на заплатите, които не ми се вярва да го нарушат заради Бербатов. Ако стане евала на Гонг, определено ще ми се издигнат в очите като откриватели на новини ама в момента на 99% съм убеден, че това е слух и по скоро Ман Юн сондират пазара отколкото да имат реални оферти.
П.С. Митко не е бил фен на Нюкасъл като малък, бил е фен на Шиърър. Имаше такъв слух преди заради едно изказване на майка му и една снимка на него с фланелка на Нюкасъл, но Митко в интервюта е отричал това и е казвал, че просто е харесвал Алън Шиърър.
П.С. Митко не е бил фен на Нюкасъл като малък, бил е фен на Шиърър. Имаше такъв слух преди заради едно изказване на майка му и една снимка на него с фланелка на Нюкасъл, но Митко в интервюта е отричал това и е казвал, че просто е харесвал Алън Шиърър.
beloto_boro написа:Ki Cho написа:..... За мен Юнайтед са скучни дървари, тичащи без цел наляво, надясно.
Определено разбираш от футбол.
Когато видите играч на Юнайтед да прави нещо като това от филмчето, ще ме съгласите, че не са дървари. Условието е играчът да не се казва Бербатов. http://vbox7.com/play:a5db3020
Отиде, видя какво е, стана шампион на Англия, време му е да се премести някъде, където се играе Футбол, а не Футлетик или Атлетбол.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Ki Cho написа:beloto_boro написа:Ki Cho написа:..... За мен Юнайтед са скучни дървари, тичащи без цел наляво, надясно.
Определено разбираш от футбол.
Когато видите играч на Юнайтед да прави нещо като това от филмчето, ще ме съгласите, че не са дървари. Условието е играчът да не се казва Бербатов. http://vbox7.com/play:a5db3020
Отиде, видя какво е, стана шампион на Англия, време му е да се премести някъде, където се играе Футбол, а не Футлетик или Атлетбол.
А ти си пусни Роналдо,Нани и Руни и тогава ми говори кой дървар,че ставаш за смях

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qORDWXpaAmc&feature=related[/youtube]
Една малка част,ако искаш още,нямаш проблем!
- Gunners
- Контакти:
Дори и да премини в Нюкасъл след края на този сезон, пак няма да е провал кариерата му в Юнайтед, имаше и своите добри моменти, а и успя да стане шампион на най-силното първенство в света.

След днешния мач срещу Блекбърн едва ли Нюкясъл ще искат толкова смешен и жалък футболист като нашето момче!
- Бижутера
- Контакти:
Asen4o59 написа:След днешния мач срещу Блекбърн едва ли Нюкясъл ще искат толкова смешен и жалък футболист като нашето момче!
Абе първото полувреме игра добре, ама после се загуби и опропасти няколко удобни ситуации...
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
абе пичове ние сме наи скапания народ на тая планета!!и малко ми е тъпо че и екипа на гонг стана "хеитарски".пи6ат супер тъпи статии изпълнени със злоба и тн.Видяха че в англия водят меди'на воина срещо берба и те започнаха!!видяла жабата че подковават коня и тя си вдигнала крака!!!абе писна ми !!!!няма да ги слушам вече нито да кликна в тоиа саит!!!