Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Cesc Fabregas » 10 апр 2010 08:11

kartago написа:
Cesc Fabregas написа:
SHYNE написа:и ти ли напускаш бре :lol:

Ще банна целия форум и после ще си модерирам сам моите мнения! :evil:

Приказваш колкото да не заспиш! Не знаеш случая, като бродих сам като призрак из целия форум?! Само аз можех да влизам два дена! Всичко друго беше аут! Ама като ти казвам, САМО аз, самичък! Грам човек нямаше във форума............. Ех, мамка му, изтървах я аз тогаз тази с метлата............. :lol: :lol: :lol:

Aз обичам да говоря глупости ;) :D
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 10 апр 2010 11:10

kartago написа:Приказваш колкото да не заспиш! Не знаеш случая, като бродих сам като призрак из целия форум?! Само аз можех да влизам два дена! Всичко друго беше аут! Ама като ти казвам, САМО аз, самичък! Грам човек нямаше във форума............. Ех, мамка му, изтървах я аз тогаз тази с метлата............. :lol: :lol: :lol:

Верно, че имаше такъв момент :mrgreen:
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 10 апр 2010 11:16

Casper написа:Трябва ли ни нов глобален мод сега, след като Скари казва, че няма да има възможност да модерира за в бъдеще? А избора на личност си е бил в голяма степен, винаги твой. Ние сме само по предложенията.

Точно това попитах и аз с думите "...дали има нужда от нов глобален, като това не означава, че веднага ще бъде назначен, а просто да бъде обсъден въпросът, защото както и самият Скери каза след 2 месеца няма да можем да разчитаме на него, а лятото много от хората ще си вземат отпуските." След това си казах мнението за Paceto, но за съжаление, дискусия така и не се получи, като цяло за модератор или за други предложения. Няма нищо лошо, дори и да не е paceto, просто да бъде предложен някой.... или някакъв нов вариант... знам ли.

SHYNE вече не е модератор, просто няма време за това, за съжаление.

Скери, надявам се наистина, че няма да се откажеш нацяло от форума, а ще удряш по едно рамо на "зелените" и не само на тях ;) :mrgreen:
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 10 апр 2010 13:34

Според мен идеалния вариант е Мадритиста, ако се навие. Същото толкова подходящи биха били DeyanFCK i niki87! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 10 апр 2010 14:00

Cesc Fabregas написа:Според мен идеалния вариант е Мадритиста, ако се навие. Същото толкова подходящи биха били DeyanFCK i niki87! ;)

Марти, това за какво е предложение???

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 10 апр 2010 14:09

kartago написа:
Cesc Fabregas написа:Според мен идеалния вариант е Мадритиста, ако се навие. Същото толкова подходящи биха били DeyanFCK i niki87! ;)

Марти, това за какво е предложение???

stenly написа:
Casper написа:Трябва ли ни нов глобален мод сега, след като Скари казва, че няма да има възможност да модерира за в бъдеще? А избора на личност си е бил в голяма степен, винаги твой. Ние сме само по предложенията.

Точно това попитах и аз с думите "...дали има нужда от нов глобален, като това не означава, че веднага ще бъде назначен, а просто да бъде обсъден въпросът, защото както и самият Скери каза след 2 месеца няма да можем да разчитаме на него, а лятото много от хората ще си вземат отпуските." След това си казах мнението за Paceto, но за съжаление, дискусия така и не се получи, като цяло за модератор или за други предложения. Няма нищо лошо, дори и да не е paceto, просто да бъде предложен някой.... или някакъв нов вариант... знам ли.

Скери, надявам се наистина, че няма да се откажеш нацяло от форума, а ще удряш по едно рамо на "зелените" и не само на тях ;) :mrgreen:

Петьо, аз си дадох мнението заради тази част от изказването на Стенли ;) Нито настоявам за нещо, нито нищо. тя каза, че не е лошо да има предложения, и аз давам! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 11 апр 2010 17:09

stenly написа:

Ще влизам естествено, ще гледам какво е писано тук, ще пиша, просто няма да имам толкова време както сега.

и не само на тях

Ще удрям "рамо" навсякъде :lol: ;)

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 12 апр 2010 16:36

Стенли, това наистина ли го е писал Ники Александров: gong/mcp.php?i=main&mode=post_details&f=34&p=948425 ? И ако е той, можеш ли да дадеш някакво обяснение за никовете, които използват това Ай-пи ( не че настоявам , но ако е възможно)? В смисъл, това хора все от редакцията ли са ( защото има и твоето и на Дарина)? Защото при такава голяма бройка, е възможно и някой от тези никове да отнесе Бана някой път (ако не се е случвало вече).
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 апр 2010 16:49

Casper написа:Защото при такава голяма бройка, е възможно и някой от тези никове да отнесе Бана някой път (ако не се е случвало вече).

Ако има за какво мислиш ли, че няма който и да било да отнесе бана?! Нали няма "равни" и "по-равни"?! Само трябва да внимаваме с IP-тата. ;) :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 12 апр 2010 17:10

slavia_forever написа:
Casper написа:Защото при такава голяма бройка, е възможно и някой от тези никове да отнесе Бана някой път (ако не се е случвало вече).

Ако има за какво мислиш ли, че няма който и да било да отнесе бана?! Нали няма "равни" и "по-равни"?! Само трябва да внимаваме с IP-тата. ;) :lol:

Аааа, не е така Коце. Тук не става въпрос за обикновенни потребители, а за "шефове". Все едно, аз да заключа вратата на пожарната и да не позволя на началника да влиза. А пък и нашите банове, едва ли имат някаква стойност, когато ги поставяме на редакционния екип. При желание от тяхна страна, едва ли можем да ги спрем по-някакъв начин. Даже, може и да ни се присмиват тихичко, без ние да знаем, какво се случва.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Върни се в “Модератори”