Мехуто Гонзалес беше най-слабият на терена,явно беше си зашил джеба с картоните.Много груби тия ''балерини'',но и това не попречи на Los Cules да им изнесе лекция на собствения стадион.
Barca -Mes que un Club
Реал Мадрид-Барселона(10.04,събота,23:00)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Blaugranos
- Контакти:
Re: Реал-Барса (11 техничари срещу 11 атлета)
Барселона е олицетворение на истинския футболен отбор (което важи и за Манчестър Юнайтед до някъде) - притежават мегазвездата на съвременния футбол + 3-4 супер кадърни юноши + 3-4 супер опитни и класни играчи които играят много дълго време заедно + 2-3 много класни чужденци и ето ти отбор който не може да бъде опобеден !
Реал М какво правят - купуват 11 супер звезди ги пускат да играят на терена ,а те по-скоро си пречат от колкото да си помагат - така се продават тениски и се правят пари от турнета в азия и арабските страни , футболен отбор не се прави така !
Реал М какво правят - купуват 11 супер звезди ги пускат да играят на терена ,а те по-скоро си пречат от колкото да си помагат - така се продават тениски и се правят пари от турнета в азия и арабските страни , футболен отбор не се прави така !

Съгласен съм ,че Барса е с класа над Реал Мадрид .. но тук някой каза, че Бускетс е най-добрия разбивач ем пич ще извиняваш ама Бускетс на малкият пръст на Масчерано неможе да стъпи .. 

Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
merlin написа: Красива игра - безценно!
Усмихнати и доволни фенове - безценно!
Сплотен отбор - безценно!
Има неща, които не се купуват с пари!!!!!!!
За всичко останало има гарантиран от държавата банков заем за Реал Мадрид![]()
![]()
![]()
Хааахахахаха.... Къртиш пич, евала!

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Ще го отнесе Пелегрини заради белите скъпи кокони.
Re: Реал Мадрид-Барселона(10.04,събота,23:00)
izvinete , 4e pi6a na latinica , no v momenta nqmam kirilica...Tova be6e nai brutalniq ma4 , koito sum gledal prez jivota si.... prosto prenese futbola v drugo izmerenie se edno igraeha samoleti......mn me e qd za real , no s ogled na pokazanoto e normalno .Real ne igraha tolkova zle dosta malko gre6ki v za6tita prosto barsa izglejda , 4e si e mashina naistina.A i pelegrini pusna mn gre6en sustav fakt.... Lass trqbva6e da e na mqstoto na gago
MORSKI написа:LaRgO написа:Ако Ван Дер Ваарт беше вкарал в 59 мин.мача щеше да се развие по друг начин.
Не мисля... Пак щяхме да паднем... Такава слаба защита и ялово нападение.... Остана ми само да си спомням 2002 г. какъв отбор имахме...
Да,пак можеше да паднат,ама ако беше станало 2:1 имаха достатъчно време да изравнят и поне щеше да има някаква интрига до края на мача.Пелегрини закъсня със смените.Защо махна Марсело? Той игра добре 1 полувреме.Гаго беше слаб.Той и Гарай не са за Реал Мадрид.
Смятам, че Реал Мадрид не беше жалък или че реалният резултат бил 0-4. Вижте статистиката от точните удари 5-4 в полза на Реал. Барселона си вкараха положенията, Мадрид не успяха. За мен играч на мача е Шави. Великан. Жалко,че е орисан да играе във времето на Меси, според мен този играч заслужава не по-малко от аржентинеца Златната топка.
За Реал най-добри за мен вчера бяха Касиляс,който извади двете положения на Меси, Гути с онзи прекрасен пас за Ван дер Ваарт и Серхио Рамос заради борбеността си през целия мач. Най-слаб Албиол,който има вина и при двата гола и покриваше всички засади. И към нашия президент имам един съвет да вземе да види играч за който е дал 35 милиона,че е заприличал на някаква карикатура. Този Бензема май е карал само на Макдоналдс последния месец. В същото време нашите талантливи юноши като Негедо бележат гол след гол за другите отбори.
За Реал най-добри за мен вчера бяха Касиляс,който извади двете положения на Меси, Гути с онзи прекрасен пас за Ван дер Ваарт и Серхио Рамос заради борбеността си през целия мач. Най-слаб Албиол,който има вина и при двата гола и покриваше всички засади. И към нашия президент имам един съвет да вземе да види играч за който е дал 35 милиона,че е заприличал на някаква карикатура. Този Бензема май е карал само на Макдоналдс последния месец. В същото време нашите талантливи юноши като Негедо бележат гол след гол за другите отбори.

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Смятам, че Реал Мадрид не беше жалък или че реалният резултат бил 0-4. Вижте статистиката от точните удари 5-4 в полза на Реал. Барселона си вкараха положенията, Мадрид не успяха. За мен играч на мача е Шави. Великан. Жалко,че е орисан да играе във времето на Меси, според мен този играч заслужава не по-малко от аржентинеца Златната топка.
За Реал най-добри за мен вчера бяха Касиляс,който извади двете положения на Меси, Гути с онзи прекрасен пас за Ван дер Ваарт и Серхио Рамос заради борбеността си през целия мач. Най-слаб Албиол,който има вина и при двата гола и покриваше всички засади. И към нашия президент имам един съвет да вземе да види играч за който е дал 35 милиона,че е заприличал на някаква карикатура. Този Бензема май е карал само на Макдоналдс последния месец. В същото време нашите талантливи юноши като Негедо бележат гол след гол за другите отбори.![]()
Двете засади ги покри Арбелоа
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
Прав си, моя грешка

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]