БРАВО НА ПУБЛИКАТА НА ЛОКО ПЛОВДИВ!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: БРАВО НА ПУБЛИКАТА НА ЛОКО ПЛОВДИВ!
Така е, поздравления за феновете на Локо, които подкрепяха отборът си през целия мач, а някои лумпени от нашите по едно време почнаха да викат к*р за Локо, което хич не им прави чест. Мен като левскар ме хвана срам от това. Това просто не може да е публиката на Левски, но темата е дълга и широка и не е за тук.
И на мен това ми направи впечатление,евала....Рядко се вижда някой БГ фен да подкрепя своя отбор повече от това да обижда другия.Още веднъж,Браво "смърфове" 

- Boksiorcheto
_RoKi_ написа:И на мен това ми направи впечатление,евала....Рядко се вижда някой БГ фен да подкрепя своя отбор повече от това да обижда другия.Още веднъж,Браво "смърфове"
Мерси за признанието

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- rumen_dqvolaa
- Контакти:
Браво истински фенове
Заслужават признание! Надявам се и при нас културата да вземе връх, защото огромна част от привържениците на Левски са културни хора. Имаше един период, в средата на десетилетието, когато бях оптимист, че нещата и в този аспект бяха поели нагоре, но бързо бях свален на земята...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
- Captain Stottlemeyer
Lauta-Army написа:Уважавай за да те уважават
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
Знаете ли,има велики неща в този свят.Едно от тях е безрезервната подкрепа,а другото е признанието.За мен и двете са на 1 равнище.Никои други фенове не биха направили такава тема и да пишат такива похвали.Истинските мъже гледат реално на нещата и това им помага да преуспеят,останалите са просто момченца.
Моето мнение е, че на Герена публиката е някакси по-културна и най-вече по малко агресивна, като това не е прави по малко колоритна от тази на Армията... Благодаря и успех!
- Boksiorcheto
vasko1936 написа:Моето мнение е, че на Герена публиката е някакси по-културна и най-вече по малко агресивна, като това не е прави по малко колоритна от тази на Армията... Благодаря и успех!
То тия от Армията са тояги и лумпени повечето

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Да ''изплакнем'' окото
http://www.vbox7.com/play:8f9f26e8

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!