Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Събрание ще има!

Мнениеот botev_1912 » 17 дек 2008 18:59

Добре де дори да се тези Ирена и Делян - защо да не се приемат добре от нас бултрасите?
Били свързани с дпс - алоооо има ли някой който е направил пари в България и не е свързан с управляващите - днес са около ДПС утре са около ГЕРБ! Или искаме някой който си е искарал честно парите за президент - няма такъв филм за да вземеш футболен клуб значи имаш пари за пране.
Взехте тук да ми говорите за войни и за чудо - успокойте се нека да видим какво ще направят пък после ще говорим и ще правим нещо!!

Не може всичко да се оправи с магическа пръчица нали се сещате че сельо е рушил 10 години и сега се почва ОТ НУЛАТА!
Който и да дойде - трябва му време което ние сме длъжни да му дадем - нали преди това говорехме, че който и де е няма да е по зле от Неградският!

п.с. НОВИ СОБСТВЕНИЦИ ИМА И ТОВА Е 100% СИГУРНО - СТИГА СТЕ ПЪЛНИЛИ ГЛАВИТЕ НА ХОРАТА С ГЛУПОСТИ ЗА ДА НЕ МОГАТ ДА СПЯТ ДОВЕЧЕРА!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 17 дек 2008 19:02

Jimmy8 написа:Всичко говори за едно : няма такива!И селския ни излъга,и Христо Андреев е лъжец, и Славчо Атанасов е лъжец.Всички играят по свирката на Христолов!

Да селският е най-богатият Българин всички работят за него дори и Васил Божков, президента му носи кафе сутрин, всяка сряда играе карти с Барак Обама, Бин Ладен и англииската кралица!

НЕ СЕ ЗАБЪРКВАЙ В НЕКВИ ФИЛМИ БРАТЛЕ
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 17 дек 2008 19:05

botev_1912
Аз тва обеснявам тука от 30 мин. ама всички са се филмирали и си мислят най-лошото... Нека да мине събранието,нека да видим дали ще има селекция.
Ако не се изпълнят обещанията напролет ще им припомним с кой си имат работа.
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 17 дек 2008 19:08

botev_fen написа:botev_1912
Аз тва обеснявам тука от 30 мин. ама всички са се филмирали и си мислят най-лошото... Нека да мине събранието,нека да видим дали ще има селекция.
Ако не се изпълнят обещанията напролет ще им припомним с кой си имат работа.

Еми ще трябва да се обединим да им избием от главата глупостите :)

Колеги запомнете че селянина е играч на дребно - не е някакъв световен конспиратор!

Единственото което може да направи е да вкарва допълнителни интриги за да си мислем ние какво ли не - все пак сме го благославяли 10 годинки и мога да ви гарантирам че никой от нас не му е симпатичен!
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 17 дек 2008 19:08

новия собственик е на христолов сянката . сори ама аз загубих всяква надежда за нов собственик ....... кур за христолов, кур и за новите !!!......
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 17 дек 2008 19:12

SHYNE написа:новия собственик е на христолов сянката . сори ама аз загубих всяква надежда за нов собственик ....... кур за христолов, кур и за новите !!!......

А после новите собственици като ни направят шампиони /от моята уста в божиите уши/ ти ще си първият дето ще ги носиш на ръце!
Нали се сещате че ако селският остане БПФК до няколко срещи ще бъде изхвърлен в В Група а на селският отбор от В група му не трябва!
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 17 дек 2008 19:14

А после новите собственици като ни направят шампиони /от моята уста в божиите уши/ ти ще си първият дето ще ги носиш на ръце!

нека стане пък тогава ще го мислим .... съжалявам ама дълбоко се съмнявам , просто тая работа яко мирише .....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 17 дек 2008 19:19

А бе селския много добре си е направил сметката... Видя , че щяха да ни изхвърлят от групата и най-накрая реши да продава.
Кажете ми вие Песимистите , какво ще спечели Христолов , ако Ботев е в Аматьорските групи ? Аз ще ви кажа - НИЩО ! Той знае ,че ако остане в Клуба точно това ще се случи и сега гледа да лапне , колкото се може повече пари, не го ли разбрахте ?
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 17 дек 2008 19:24

а като бяхме в Б група кво печелише ? а в А група след тва кво печелише ? след тва пак в Б кво печелише ? на всичките въпроси отговора е НИЩО !!! не знам ква му е далаверата да държи клуба но факта е такъв че него изобщо не го ебе за клуба дали ще е в А или в Б група ....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 17 дек 2008 19:27

SHYNE написа:а като бяхме в Б група кво печелише ? а в А група след тва кво печелише ? след тва пак в Б кво печелише ? на всичките въпроси отговора е НИЩО !!! не знам ква му е далаверата да държи клуба но факта е такъв че него изобщо не го ебе за клуба дали ще е в А или в Б група ....

Но във "В" ще го заболи - трудно може да "оправдава" разходи... няма договори, няма футболисти за продажба, няма нищо.

Върни се в “Архив”