Левски-Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски-Локомотив Пловдив
Делянски,не не съм,ако си мислиш,че е смешно някой,който не ме познава,да ми раздава квалификации...На леко по-сериозно равнище на разсъждение съм,както и да е,теб поне те мислих за точен...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
za nas e toj religiq написа:Cesc Fabregas написа:za nas e toj religiq написа:Наздраве! Айде давайте го малко по ведро бе пичове с тия футболисти толкова! Тоя сезон и без тва е загубен за вас!
Наздраве! Загубен е, това е безспорен факт!![]()
Няма как да си фен, и да не преживяваш нещата, дори и отбора ти да играе за тиквената купа на кмета на Горно-нанадолнище
![]()
Тва съм съвсем сигурен, че ти е познато и на тебе
![]()
Абе то поне горно нанадолнище да имаше
[offtopic]Аз за тва го казвам, щото няма...добре, тогава за купата на кмета на Полско Пъдарево да речем
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Не играем добре и не виждам как ще задържим преднината,а камо ли да я увеличим.
А за Сърмов нямам думи,трябява д-р Ливайн да му измисли амортисьори за краката,че да започне да я спира тая топка.
Но дано все пак имаме късмет и да победим.
А за Сърмов нямам думи,трябява д-р Ливайн да му измисли амортисьори за краката,че да започне да я спира тая топка.
Но дано все пак имаме късмет и да победим.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
acmilan написа:За нас е той религия,знам от кой отбор си,защото пиша в този форум от година и половина и съм чел кой потребител от кой отбор е.Толкова по-добре,че не си проличава от кой отбор съм,защото не разсъждавам фенски,а гледам реално на нещата.Е,за Милан си личи доста де
Не е нужно да съм писал 10 години в тоя форум за да видя че си писал в подкрепа единствено на тия два отбора! Поне еди път да беше написал нещо за Берое (които чесно казано ме кефят)
za nas e toj religiq написа:acmilan написа:За нас е той религия,знам от кой отбор си,защото пиша в този форум от година и половина и съм чел кой потребител от кой отбор е.Толкова по-добре,че не си проличава от кой отбор съм,защото не разсъждавам фенски,а гледам реално на нещата.Е,за Милан си личи доста де
Не е нужно да съм писал 10 години в тоя форум за да видя че си писал в подкрепа единствено на тия два отбора! Поне еди път да беше написал нещо за Берое (които чесно казано ме кефят)
Сигурен ли си,че не съм писал за Берое?Само с това изречение доказваш колко си несъстоятелен...Истина е,че съм писал в подкрепа на Локо Пловдив,но в подкрепа на Левски...както и да е,жив и здрав да си,интересно е как откривам все нови и нови неща за себе си от хора,които не ме познават.Спирам да ви дразня с присъствието си.Чао.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Сега като вземем Меси и Игуин и на сусурлево ще вземем даже 
- Cesc Fabregas
- Контакти:
acmilan написа:za nas e toj religiq написа:acmilan написа:За нас е той религия,знам от кой отбор си,защото пиша в този форум от година и половина и съм чел кой потребител от кой отбор е.Толкова по-добре,че не си проличава от кой отбор съм,защото не разсъждавам фенски,а гледам реално на нещата.Е,за Милан си личи доста де
Сигурен ли си,че не съм писал за Берое?Само с това изречение доказваш колко си несъстоятелен...Истина е,че съм писал в подкрепа на Локо Пловдив,но в подкрепа на Левски...както и да е,жив и здрав да си,интересно е как откривам все нови и нови неща за себе си от хора,които не ме познават.Спирам да ви дразня с присъствието си.Чао.
[offtopic]Никого не дразниш. Стой си.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
[quote="acmilan"]За нас е той религия,знам от кой отбор си,защото пиша в този форум от година и половина и съм чел кой потребител от кой отбор е.Толкова по-добре,че не си проличава от кой отбор съм,защото не разсъждавам фенски,а гледам реално на нещата.Е,за Милан си личи доста де
[/quote Фен на Берое и с дядо локомотивец дето е предал малка част от любовта на софиското локо и на теб 
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа
- comandosa1
- Контакти:
Заради повеждането си с коляно, Антонов трябва да бъде изведен демонстративно от терена и пребит зад вратата.
Сърмов също.
Сърмов също.
comandosa1 написа:Заради повеждането си с коляно, Антонов трябва да бъде изведен демонстративно от терена и пребит зад вратата.
Сърмов също.
Май теб ще пребиваме