Даниил Ратников-освободен от Тича?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Даниил Ратников-освободен от Тича?

Мнениеот garfild8 » 10 апр 2010 15:04

Това са спекулации.Убеден съм.Ратников има качества,отделен е въпроса че,Попа му дава по 15 минути,на всеки три мача да играе и как въз основа на тях е решил,отсега да го маха лятото. :roll:
Само Черно море.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 10 апр 2010 15:50

зеления написа:Хайде някой, който е запознат да ни осветли като хората.

нормално е след загуба от Каварна футболистите да са изнервени-било то Кулибали или някой друг футболист,нормално е феновете да са недоволни от резултата на този мач,напълно нормално е Те-феновете да теглят по една на когото и да било в този момент,напълно нормално е да има полиция която да респектира по-време и след мача[в случая имаше кордон около нашия рейс и не позволяваше достъпа до него],и в тоя ред на мисли-фен на Морето си хвърли шала към въпросния футболист,и понеже шала не стигна до адресирания-а падна на някой-друг метър пред него,шофьора на нашия автобус го взе и тръгна да му го дава[до тук пак е нормално],Ненормалното в случая е че въпросния тип показа демонстративно неуважение като че не го иска и го заплю,това че малко хора са видели случката след мача и не я коментират или не пишат в този форум не означава че аз ще я забравя,просто в самата тема вигурираше името на въпросното лице с евентуалното му напускане през лятото,кой както иска да го приема написанато от мен,надявам се да съм ви осветлил :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 апр 2010 19:08

thebully написа:
зеления написа:Хайде някой, който е запознат да ни осветли като хората.

нормално е след загуба от Каварна футболистите да са изнервени-било то Кулибали или някой друг футболист,нормално е феновете да са недоволни от резултата на този мач,напълно нормално е Те-феновете да теглят по една на когото и да било в този момент,напълно нормално е да има полиция която да респектира по-време и след мача[в случая имаше кордон около нашия рейс и не позволяваше достъпа до него],и в тоя ред на мисли-фен на Морето си хвърли шала към въпросния футболист,и понеже шала не стигна до адресирания-а падна на някой-друг метър пред него,шофьора на нашия автобус го взе и тръгна да му го дава[до тук пак е нормално],Ненормалното в случая е че въпросния тип показа демонстративно неуважение като че не го иска и го заплю,това че малко хора са видели случката след мача и не я коментират или не пишат в този форум не означава че аз ще я забравя,просто в самата тема вигурираше името на въпросното лице с евентуалното му напускане през лятото,кой както иска да го приема написанато от мен,надявам се да съм ви осветлил :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

За Ратников ли говориш или за Кулибалито? А иначе благодаря за информацията.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 10 апр 2010 19:49

[offtopic]Колеги, дайте да не мажеме в темата и да смесваме 2 различни неща. ОСтавете коментарите за Ратников тук, а каквото имате да коментирате зьа Кули - или в нова тема, или в спама, моля.[/offtopic]

За Ратников не знам какво да кажа. Тази информация предполагам е плесната в някой спортен сайт но колко е вярна... Нека изчакаме официалното становище на Велизар и ръководството. Ако са решили да се разделят с него без дори да са го "кръстили" в 1-2 мача би било МНОГО глупаво. До сега рядко са правили такива грешки. Дори Заков, Здравко, Каката бяха оставени достатъчно, а някои дори излишно дълго да се доказват. Нека му даде 10-тина мача време да покаже какво може. Струва ми се, че няма да го отпратят момчето поне до Нова година.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 10 апр 2010 19:52

Трябват ни двама футболисти-един като Даксон и един като Дамбеле..и няма да имаме равни 8-)

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 10 апр 2010 20:50

"ЧЕРНО МОРЕ" тръгна за Ловеч без Заков и Адемар! РАТНИКОВ изхвърли Герасим! Групата на Велизар е следната.." Това е от varna-sport.com http://varna-sport.com/?pg=ViewNews&NewsID=1270902444&NewsCat=1

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 10 апр 2010 21:38

Велизар не е взел Адемар за Ловеч. Нещо не е нормално това :?

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 11 апр 2010 00:16

Sole написа:Велизар не е взел Адемар за Ловеч. Нещо не е нормално това :?

"Бразилецът е разтегнат мускул" ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 11 апр 2010 01:16

Много добре.Да беше оставил във Варна и Маркес :!: .Ради Бачев ще се справи много по-добре от Адемар на бека,а по крилото е мястото на Тошко Колев от тук насетне
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 11 апр 2010 21:02

Не трябва да се маха Ратников,а смешника Велизар!!!
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”