Даниил Ратников-освободен от Тича?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: Даниил Ратников-освободен от Тича?

Мнениеот thebully » 10 апр 2010 13:09

chelseabg написа:
thebully написа:Кулибали да хваща пътя още сега,а не да го търпят до лятото,след простотията която направи в Каварна след мача -просто няма място на Тича,относно взимането на играчи пък какво толкова взели да се кахърят,да налагат юноши и това е-момчетата знаят какво е зелената фанелка за тях и ще се раздават докрай :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Какво е станало?Разбрах че се е изплюл върху шала на Черно море?
Дайте малко повече информация..

на прав път си,такива измекяри нямат място на Тича,не ми се пише повече за тая шушумига- да се омита докато е време
HASTA DE LA VICTORIA

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 10 апр 2010 13:16

thebully написа:
chelseabg написа:
thebully написа:Кулибали да хваща пътя още сега,а не да го търпят до лятото,след простотията която направи в Каварна след мача -просто няма място на Тича,относно взимането на играчи пък какво толкова взели да се кахърят,да налагат юноши и това е-момчетата знаят какво е зелената фанелка за тях и ще се раздават докрай :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Какво е станало?Разбрах че се е изплюл върху шала на Черно море?
Дайте малко повече информация..

на прав път си,такива измекяри нямат място на Тича,не ми се пише повече за тая шушумига- да се омита докато е време

Направо уволнение на момента,как не е изял шамарите се чудя..

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 10 апр 2010 13:25

Това момче така и не получи шанс да покаже какво може.... 8-)

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Мнениеот Ros3n4o » 10 апр 2010 13:31

Защо ще го освобождават само не мога да разбера?! Момчето да е играло 30 минути на куп в официални мачове, а в мачовете на дубала бележи като луд... Да го пуснат да изиграе един мач на чужд терен (за да не се притеснява от публиката) и момчето да се впише в отбора... Гледах мач на дубала с негово участие и ми направи страхотно впечетление :} Трябва да му се даде шанс ;)

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 10 апр 2010 13:39

Направо уволнение на момента,как не е изял шамарите се чудя..[/quote]
мислиш ли че не се пробвахме още в Каварна,органите на реда бяха нещо множко и кордон имаше около рейса,а за капак и на Тича имаше патрулка вечерта преди да пристигне автобуса,луда работа общо взето и както е тръгнала ще е за цял живот :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 10 апр 2010 13:56

Идиоти :!: .Ратников е от най-талантливите ни играчи и е само на 21 години,как може да го освобождават?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 10 апр 2010 14:22

Не е вярна тази информация според мен. Момчето си е в групата за мача с Литекс. Всичко останало е в сферата на догадките, предположенията и спекулациите. Не вярвайте на всичко, което четете.

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 10 апр 2010 14:29

Спекулации. До края на сезона има още доста мачове и никой няма да тръгне да освобождава играчи толкова рано ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 10 апр 2010 14:33

thebully написа:Направо уволнение на момента,как не е изял шамарите се чудя..

мислиш ли че не се пробвахме още в Каварна,органите на реда бяха нещо множко и кордон имаше около рейса,а за капак и на Тича имаше патрулка вечерта преди да пристигне автобуса,луда работа общо взето и както е тръгнала ще е за цял живот :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Странно, а срещу Своге беше титуляр и никой не псуваше Кулибали ако наистина е направил нещо подобно, провокиран ли е бил в Каварна не знам, но той тогава дори не игра
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 апр 2010 14:41

Хайде някой, който е запознат да ни осветли като хората.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”