ФУТБОЛИСТ НОМЕР 1

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

ФУТБОЛИСТ НОМЕР 1

Мнениеот River Plate » 17 дек 2008 10:41

http://www.sportline.bg/news/25236/%D0% ... 0%BE%D0%B2

Това ако е вярно ебати ташака, Митко прави един от най-великите трансфери в историята на бг футбола, оня завършва втори на 10 точки зад ЦСКА, пада от БАТЭ и Жилина, праскат му 6 гола в Сърбия и го правят номер едно.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Re: ФУТБОЛИСТ НОМЕР 1

Мнениеот ministur » 17 дек 2008 11:01

ми да а Петков е спасил толкова голове в националния колкото Митко общо не е вкарвал.Някой ще кажат че това му е работата,но и на Берба работата му е да бележи,нали?Ако не беше трнасфера му тази година а беше през 2007-ма да речем, Петков по-заслужава да е номер 1 за 2008,защото тази година Берба освен с трансфера с нищо друго не го запомнихме!
Така че и двамата ги харесвам и нека по-добрият спечели.
И престанете да делите на Левски и ЦСКА.И двамата са дали много на отбора!Айде

HighAce
Контакти:

Мнениеот HighAce » 17 дек 2008 11:12

По-достоен кандидат от Жоро Вратарчето за футболист на годината няма,въпреки провалите на Левски и шестицата от Сърбия (която нямаше да се случи ако двойката централни защитници Тунчев и Вальо "Тъпото" Илиев си бяха дали труда да играят).Относно Барби-не отричам,направи голям трансфер,обаче е на път да се превърне в резерва на Тевес.И какво направи Бербатов за националния отбор през последните мачове?Проспа квалификациите,счупи нокът срещу Сърбия и незабавно напусна терена,за да замине за Англия за да му трансплантират изкуствен.Докато Петков доказа,че е най-добрият вратар в България,спаси мача с Грузия (в който Бербатов всъщност игра ли?).Направи и редица други важни спасявания в квалификациите,и редуцира значително загубата от сърбите.
Относно линка,сложен от River Plate-първоначално си помислих,че е от ГА,обаче се оказа,че е от друг типичен чорбар,озлобен срещу най-добрите футболисти от Левски,с които би се гордял,ако бяха в цска

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 17 дек 2008 11:56

ПЕТКОВ Е ДОБЪР ВРАТАР,НО....ИГРАЕ В ПОСРЕДСТВЕН КЛУБ,ГУБЕЩ НАВСЯКЪДЕ И ОТ ВСЕКИ В ЕВРОПА.ИЗОБЩО НЯМА ПОЛЕ ЗА СПОР.БЕРБАТОВ Е ЗВЕЗДА НА СВЕТОВНИЯ ФУТБОЛ.КАКВОТО И ДА ДРАСКАТ СИНИТЕ ИБРИКЧИИ,КАКТО И ДА ОМАЛОВАЖАВАТ ТРУДА НА МИТКО,ТОЙ Е НОМЕР ЕДНО.ТОВА Е.СИНЯТА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ПАСМИНА ПАК ЩЕ ОПИТА ДА ПРАВИ ИНТРИГИ И ДА ПРОБУТА ПОДУЕНСКИ ПРОДУКТ НА ВЪРХА.АЗ,АКО СЪМ НА МИТКОВО МЯСТО ,ЩЕ ЗАПОЧНА ДА ГИ ГОНЯ ТАКА,КАКТО И СТОИЧКОВ НЕ ГИ Е ГОНИЛ! :evil: :evil: :evil:

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 17 дек 2008 12:18

ЩЕ ГОНИШ НА МАЙКА СИ СРАМНИТЕ ВЪШКИ!!! ;)

gencho
Контакти:

Мнениеот gencho » 17 дек 2008 12:23

ministur написа:ми да а Петков е спасил толкова голове в националния колкото Митко общо не е вкарвал.Някой ще кажат че това му е работата,но и на Берба работата му е да бележи,нали?Ако не беше трнасфера му тази година а беше през 2007-ма да речем, Петков по-заслужава да е номер 1 за 2008,защото тази година Берба освен с трансфера с нищо друго не го запомнихме!

Хареса ми това мнение "... и нека по-добрия спечели." Ето ви една бърза равносметка за двамата:
1. Г.П. носи на гръб отбора на Левски и играе със сърце всеки мач. М.Б. се кара с всеки в Тотнам и не иска да тренира сериозно.
2. В националния отбор Г.П. е пренебрегван неправилно поради и аз не знам какви причини. М.Б. играе всеки мач нещо средно между ганкиното и полегнала ми тодора. Ще го запомним с одраскания мерцедес на летището преди сбор на нац.отбор.
3. Г.П. остава в отбора които го създаде независимо че Левски са много слаби и несигурни в бъдещето си. М.Б. напуска отбора по най-скандалния начин, с куп преструвки, цупения и симулации.
4. Г.П. започва с Левски и се контузва - хернията - по това време сините записват най-голямия си срам. М.Б. за първите си 4-римача записва една асистенция, при наличието на такива съотборници около него си е направо провал.
5. Г.П. е въстановява и започва да носи Левски и нац. отбор на гръб мач след мач. М.Б. започва да носи на пиене - справка след мача в Белград, няколко пъти в Англия, а също така и вкарва 6 гола за Ман. юнайтед, което за най-скъпия трансфер в историята на юнайтед си е направо безобразие.

Ха сега ми кажете кой е по-добрия от двамата?!?!?!

MESTA
Контакти:

Мнениеот MESTA » 17 дек 2008 12:33

gencho написа:
ministur написа:ми да а Петков е спасил толкова голове в националния колкото Митко общо не е вкарвал.Някой ще кажат че това му е работата,но и на Берба работата му е да бележи,нали?Ако не беше трнасфера му тази година а беше през 2007-ма да речем, Петков по-заслужава да е номер 1 за 2008,защото тази година Берба освен с трансфера с нищо друго не го запомнихме!

Хареса ми това мнение "... и нека по-добрия спечели." Ето ви една бърза равносметка за двамата:
1. Г.П. носи на гръб отбора на Левски и играе със сърце всеки мач. М.Б. се кара с всеки в Тотнам и не иска да тренира сериозно.
2. В националния отбор Г.П. е пренебрегван неправилно поради и аз не знам какви причини. М.Б. играе всеки мач нещо средно между ганкиното и полегнала ми тодора. Ще го запомним с одраскания мерцедес на летището преди сбор на нац.отбор.
3. Г.П. остава в отбора които го създаде независимо че Левски са много слаби и несигурни в бъдещето си. М.Б. напуска отбора по най-скандалния начин, с куп преструвки, цупения и симулации.
4. Г.П. започва с Левски и се контузва - хернията - по това време сините записват най-голямия си срам. М.Б. за първите си 4-римача записва една асистенция, при наличието на такива съотборници около него си е направо провал.
5. Г.П. е въстановява и започва да носи Левски и нац. отбор на гръб мач след мач. М.Б. започва да носи на пиене - справка след мача в Белград, няколко пъти в Англия, а също така и вкарва 6 гола за Ман. юнайтед, което за най-скъпия трансфер в историята на юнайтед си е направо безобразие.

Ха, хааааааа, егати сравнение - единият пази на едно отборче от Подуене, а другият къде играе??? Извъдихте се по-голями познавачи на футбола от един футболен СЪР!!!!

MESTA
Контакти:

Мнениеот MESTA » 17 дек 2008 12:34

gencho написа:

Ха, хааааааа, егати сравнение - единият пази на едно отборче от Подуене, а другият къде играе??? Извъдихте се по-голями познавачи на футбола от един футболен СЪР!!!!

AXE
Контакти:

Мнениеот AXE » 17 дек 2008 13:04

Ами ,че Митко играе в голям клуб и е световна звезда си е така . Това ,че Гошо играе в отборче си е така.Обаче, като играят в националния имам чувството , че точно Барби е човека който играе в мижавото отборче.
Така ,че само Жоро е достоен да е номер 1 :D

ЕВРОБОЕЦ

Мнениеот ЕВРОБОЕЦ » 17 дек 2008 13:43

Ами като е толкова добър защо никой отбор не го иска?Критерия е ЕВРОПА.

Върни се в “Футбол - България”