Кой е най жълто-черният квартал в Пловдив ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой е най жълто-черният квартал в Пловдив ?
Аз съм до бирената и мога да ти кажа,че там нещата са 50на50
http://cdn.makeagif.com/media/12-03-2014/5vg9WV.gif
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
- whitesnake
- Контакти:
Един град-един отбор написа:fire написа:За да не сме голословни ще ви кажа че наистина "изгрев" е най-жълтия квартал ще ви кажа някои имена,на първо място в изгрев живеят най-големите тартори на ботев божо(пънкара)антон(лудия)милко(няма да му казвам прякора щото е не е за форум)вальо(лудия)гено(дебелия)деян(тубата)! Някои от тези хора вече не живеят там но са си родом от този квартал! Отделно като по-редови фенове ботевисти са поне 70% от "изгрев" и това го твърдят и признават самите жълти фенове! "Изгрев" е значително по-малък квартал от останалите в Пловдив и за това не знам по бройка къде са най-много но е факт че изгрев е жълто-черен!И хайде да не се обиждаме защото доколкото знам не е позволено във форума! Иначе който иска да псува или нещо подобно,да заповяда утре в 10:00 на "лаута" ще играят набор 91-ЛОКО-ПД- ботев!
И с какво името на превозно средство заслужи главната си буква за начало, а името на най-големия български революционер и патриот ХРИСТО БОТЕВ е написано с малки букви ? Комплекси, а ?
Ех, тоя патриотизъм бе !Все пак пише за футболен отбор,а не за велик революционер.Няма общо между двете неща. Напомняш ми феновете на Левски

Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Мога да кажа че почти израстнах в Смирненски при дядо (който ме е направил канарче)и тогава на 10 човека се срещаше един от локото! Все пак от тогава са минали повече от 15 години и не знам как са сега нещата? Иначе живея в центъра до ПУ-то и там са 50 на 50 нещата!
- Jeff Ament
- Контакти:
whitesnake написа:
Ех, тоя патриотизъм бе !Все пак пише за футболен отбор,а не за велик революционер.Няма общо между двете неща. Напомняш ми феновете на ЛевскиПо темата...fire е прав. Четох някъде изказване на един от вашите тартори,Челсито,че основал с група фенове първия жълт фенклуб "Изгрев бойс".Или и той лъже ?
Не,не лъже.

12 март 1912 г.

- локофанатик
- Контакти:
В целия Пловдив, задължително са болшинство, без изключение, 100%... За Труд, Строево и Цалапица няма спор ... Превъзхождат и в Ягодово, Прослав и Коматево... Да не говорим за Стамболийски, Брестник и Куклен...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- Jeff Ament
- Контакти:
локофанатик написа:В целия Пловдив, задължително са болшинство, без изключение, 100%... За Труд, Строево и Цалапица няма спор ... Превъзхождат и в Ягодово, Прослав и Коматево... Да не говорим за Стамболийски, Брестник и Куклен...
Виждам,че си добре запознат с населените места извън Пловдив!Моите поздравления.
12 март 1912 г.

Малко тъпа тема, като преброяването на сини и червени по Ринг/18000+14000= 32 000
другите 7 968 000 не са от тях/ 

ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
- Alternative
- Контакти:
Значи,темата ще стане гореща,ще ви помоля да спазваме добрият тон.

Забелязал съм че имате фенове и в квартала зад новия Кауфланд!